• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

esracım merhaba...
enginar olabilir sebze olarak çok şık tadınada bayılıyorum..
beşamel soslu ıspanak yapabilirsin meze olarak masada onuda çok severim..
ortaya pırasalı börek yapabilirsin incecik kıymak gerek pırasaları:)
karnı bahar kızartabilirsin masada çeşit yine..
patlıcan kebabı yapabilirsin tavuk göğsü ile ama et yapacakmışsın:)
patlıcan dolması yapabilirsin..yada kabak mücveri..beşamel soslu kabaka olabilir..
yada zeytin yağlı hafif olsun diye türlüde yapabilirsin..hemde doyurucu..
barbunya v.s:)yardımcı olabildiysem ne mutlu
bence sen her ihtimale karşı temizliğine başla yarın.
gerçekten iki ayağın bir pabuca giriverir:1:

bugun sildim süpürdüm toz aldım
yarında birşeyler yaparım artık.dışarı çıkmadan..
camları sileyim diyorum:30:

patlıcan dolması olabilir evet..diğerlerini bilemiyorum,babam pek öyle soslu kremalı şeyleri falan sevmez risk olmasın..
ay bi de sinir oluyorum,ailemin bana bu toplamda 3. ya da 4. gelişi olacak,biz gideriz hep..her geldiklerinde eşim kendi ailesini de çağırtır yemeğe,annecim de zavallı hizmet edeceğim diye koşturur,onlar gidince de yatma vakti gelir hiçbir şey anlayamam,anneme oturup bi sohbet bile edemem,sabah da kalkıp giderler zaten.yine aynı şey olmasın istiyorum ama eşime nasıl söylerim bilmem...

esra bence karnı bahar kızartmasını yap masaa hem çok şık durur
birde beşamel soslu ıspanak süper durur hafif..
bir çeşit börek bir çeşit dulu yemek mesela et ve pilavın yanına gidecek barbunya...

olur mu cnm her gelişte..
tamam bir olur iki olur ama birazda baş başa yiyin ailenle
bence uygun bir dille anlat..
güzel geçer umarım iş güç..
yemeklerin yanınada bir tatlı ohhh:)

şimdi kış yemekleri ağır oluyor
yanına hafif bir tatlı olarak
çikolata soslu tavuk göğsü yapabilirsin
cnm çekti
yapsam eşim sevmiyor ki:69:

olur mu cnm her gelişte..
tamam bir olur iki olur ama birazda baş başa yiyin ailenle
bence uygun bir dille anlat..
güzel geçer umarım iş güç..
yemeklerin yanınada bir tatlı ohhh:)
ya zaten misafir söz konusu olunca geriliyorum ağırlayamazsam diye,annemler 3 kişi,onlar 4 kişi...tek benimkiler olsa hiç dert etmem,ama işin içine onlar da girince iyi bir hazırlık istiyor,bir de dediğin gibi bi kez olsun başbaşa ağırlamak istiyorum ailemi.
dra gidecektim,ctsye randevu verdiler bir sonraki haftaya erteledim ben de,eşim hemen niye erteledin onlar babamgille oturur biz yarım saatte gider gelirdik diyor.yine yapmış planını benden önce..öffff

şimdi kış yemekleri ağır oluyor
yanına hafif bir tatlı olarak
çikolata soslu tavuk göğsü yapabilirsin
cnm çekti
yapsam eşim sevmiyor ki:69:

nette muhallebili kadayıf diye bir tarif buldum çok güzel görünüyor,tatlı olarak onu düşünüyorum..sütlü tatlıları ben de çok seviyorum,diğerleri ağır geliyor..bu dediğim tatşı şerbetli falan değil kadayıf görsel olarak var sadece,ağırlık muhallebisinde,umarım lezzetli olur.

biraz bencillik mi oluyor ne:50:
bnm eşim böyle kafasına göre yapsa planını olmaz vallahi
bence söyle eşine...
sonuçta kimsenin göbek bağı birlikte kesilmedi değil mi?
kaba mı oldu biraz tabirim:17:
ama herkez aynı anda gelecek diye birşey yokki
vallahi cnm iş sende bitiyor..

bu sefer çok kararlıyım zaten yemeğe onları çağırmayacağım,çaya gelebilirler:82:çünkü babam da der hemen dünürler de gelseydi diye (babam da bi tuhaf:)
sonuçta benim annem de eşimin babasına ve kardeşlerine hizmet etmeye gelmiyorlar...gerekirse şunu hatırlatacağım eşime:eltim başka bir şehirde,ailesi burda.geldiğinde (eşi olmadan gelir bazen) kayınvalidemlere gelir,biz de gideriz,kayınvalidem çağırmaz kızın ailesini kızlarını bi görsünler diye,ya da sadece çaya çağırı gelir 2 saat oturup giderler...demek ki ayıp falan olmuyor diyeceğim eşime,bütün savaş takımlarımı kuşandım:52:

iyi edersin ne diyim ki..
babanızda gelsin dünürler oturalım der ama olan kızına olur:))
onlar rahat oturuyorlar herşey önlerine geliyor valla:
kaç senelik evlisin?

iyi edersin ne diyim ki..
babanızda gelsin dünürler oturalım der ama olan kızına olur:))
onlar rahat oturuyorlar herşey önlerine geliyor valla:
kaç senelik evlisin?

evet canım erkeklere göre ne var,ooo babama kalsa herkesi toplar,eşim de kayınpederine çekmiş aynı valla nasıl buldular brbirlerini:27:
2 sene olmadı canım daha evleneli,hamileyim 34 haftalık,doğum da yaklaştı

ay ay ay Allah analı babalı eli ayağı düzgün vatana millete hayırlı bir evlat nasip etsin
kız mı?
içime öyle doğdu vallahi:))
iki senedir de her annenler geldiğinde ikiz gibi kayınvaldenleride çağırmak yorar be cnm seni
üstelik hamilesin...

canımmm,çok teşekkür ederim amin diyorum bütün güzel dileklerine...evet kız olacak inşallah,doğru doğmuş içine...
baya dedikodu yaptım bu gece seninle ama kesin karar verdim çağırmıyorum dünürleri:27:

gönlünden ne geçiyorsa onu yap şımart kendini esra...
hamilesin sen ne mutlu sana..
fazla yorma kendini
hoşçakall
belki bir konuda gene görüşmek dileği ile:1::71:

Valla ben çalışıyorum.buna rağmen cumartesi gelen misafirlerim için evim pırıl pırıldı ve 7-8 çeşit ıvır zıvır yaptım ve nerdeyse 15 kişi ağırladım.Elim ayağıma 1 gün önce dolaşır böylece riski azaltırım :56:
zaten çok misafirim de gelmez :32:

Back
X