• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

asıl işler bitince hal derman lazım misafiri
ruh gibi ağırlamak daha kötü
yani insanı o kadar yoracak ne var ki anlamadım ben
cumartesi bi yere gitcez mesela arkadaşlarla
ben çalıştığım halde 2 tencere dolma saracam diye
söz verdim ayrıca börek ve açma da yapıcam
hepsini cuma akşamı işten geldiğim gibi yapıcam
ve ertesi günde fıldır fıldır istanbulun bi ucundan bi ucuna
gidicem genciz biz ayol iki yemek yaptık bi toz aldık diye ahlanırsak
kocayınca ölelim biz:1:

Canim sen söylediklerinde haklisin. Senin dedigin gibi olmali, normal olani budur zaten, fazla abartmamali insan amaaaaa gel görki herkes bu kadar rahat olamiyor bu konularda.
Onlardan biride ben mesela. Arkadasi anliyorum o yüzden.
Aslina bakilirsa, o kadar ufak bir sey ki bu, problem olmamali, dert HIC olmamali.
Fakat benim gibi herseyin mükemmelini istersen, bu basit isler insana dünyanin yükü gibi geliyor.
Mükemmeli istemek insani yoruyor. Halbuki iki toz, bi süpürge, sakinde yapsan ayni, stres icindede yapsan ayni.
Ben mesela bazen temizlik yaparken salliyorum canim istemedigi zaman, bi toz aliyorum bi bilgisayarin basina gidiyorum. Canim istemiyorya. Ama o temizlik MECBUR yapilacak. Neyse yaptim temizligi bitti. Icime hic sinmiyor. Yarim yamalak yapmisim gibi hissediyorum. Gözüm evi pis görüyor.
Halbuki normalde yaptigim temizligi yaptim, sadece biraz oyalandim. Neyse diyorum yarin iyice temizlerim:)
Bu bir nevi hastalik. Ve evet kabul ediyorum, bende temizlik hastaligi var. Basak burcuyum zaten, normaldir herhalde:52::33:
Ama itiraf edeyim, kendimi yipratmadan temizlik yapmayi cok isterdim.

herkezin huyu suyu farklıdır.bnm sağlık sorunum çıkıyor çok yorulunca.
bu herkezde olacak değil bende gencim ama bende oluyor..
bnm elimde olan bişey değil.
olsun ben yapıyorum işimi gücümü.
her işini yapıp hastalanmayanlar çok şanslı.:68:

bnde başak burcuyum:))
mesela süpürdüm tozu o anda almazsam hiç süpürmesem daha iyi
one öyle yarım yamalak.

sensible dimi ayyy sendede mi var bu telaş:))
daha bu tatlı günlerin..
şaka şaka:)
evlilik çok güzel birşey ve işleri böldüğünde bütün herşeyin bi hal yoluna giriyor.,
boşver telaş yapma
ama çok tatlı bir iş koliksin gibime geldi..
kendi evinde harikalar yaratacaksın bence:71:

Sorma canim, kafayi yedim ben bu temizlikle.
Daha 2-3 hafta önce kis temizligi yaparken catal, bicak bardak hepsini aceyle yikamistim, bugün misafirim gelecek temiz olsun diye tekrar yikadim.
Halbuki temizdi ama yinede daha temiz olsun dedim. Bizimkilerden azar isitiyorum sürekli. Kardesim sen temizlikle kafayi yedin, kocan evi kirletmesin diye adama ucarak gez evde dersin diyor:) Diyelim yogun geciyor günlerim 2 gün temizlik yapamadim, morelim cok bozuluyor evin halini gördükce. Eve girmek istemiyorum resmen. Ve misafir gelince halimi göreceksin aynen dedigin gibi bi telas sariyor beni.
Üstelik ben birde calisacam bacim, düsün artik halimi, napacaksam ben? InsAllah harikalar yaratayim derken, birgün sagligimdan olmam.

ay cnm dur dur sen yazarken ben yoruldum ya:1:
vallahi bu ne tempo sen çok hızlısın ama ya:1:
biraz relax cnm gerçekten şaka bi yana sağlığından olursun.
o kadar da değil cnm sağlığını kaybedersin.
herşey tadında olmalı..sakın sakın
bende kendimi telaşlı sanırdım:31:

bnde başak burcuyum:))
mesela süpürdüm tozu o anda almazsam hiç süpürmesem daha iyi
one öyle yarım yamalak.

ahahahha aynen ya, toz almadan sadece ev süpürdügümde ev hala gözüme pis geliyor:)))
Basak burcu olduguna sasirdim bu kadar benzerlik olur mu:))
Eskiden beri temizligi severdim ben ama 2 yil önce annem hastalaninca, bende temizlik yapma istegi iyice artti. Annemde titiz bir kadindir, sanirim annemin izinde gideyim derken olayi iyice abartip bu isin suyunu cikardim:) Annem titiz olmasina ragmen o bile abarttigimi düsünüyor.

ay cnm dur dur sen yazarken ben yoruldum ya:1:
vallahi bu ne tempo sen çok hızlısın ama ya:1:
biraz relax cnm gerçekten şaka bi yana sağlığından olursun.
o kadar da değil cnm sağlığını kaybedersin.
herşey tadında olmalı..sakın sakın
bende kendimi telaşlı sanırdım:31:

:))
Bugün arkadaslar burdalardi, onlarda kizdilar. Evlenince sakin böyle yapma, temizlige ayiracagin vaktinin cogunu kocana ayir diye nasihatlar havada ucustu:) Canim sen evlenmeden önce böylemiydin? Yoksa evlendikten sonrami basladi??

evet cnm malesef başak kadınıyız ikimizde..
neden malesef titiz ve çok güçlü bir burç değil akrep gibi mesela:))
neyse konuyu saptırmayım biz gayet güçlüyüz ama dimi?
gerçekten sen çok yıpratırsın kendini biraz kendini rahat tut.beyninde bitir.
nasılsa gene kirlenecek falan gbi motive et kendini.
yoksa sonumuz kötü olur cnm ya:43:

:))
Bugün arkadaslar burdalardi, onlarda kizdilar. Evlenince sakin böyle yapma, temizlige ayiracagin vaktinin cogunu kocana ayir diye nasihatlar havada ucustu:) Canim sen evlenmeden önce böylemiydin? Yoksa evlendikten sonrami basladi??

bnm kendi üstüme başıma temizliğime çok dikkat ederdim evlenmeden önce..
ama pek işe elimi sürmezdim çünkü annecim sağolsun ALLAH unuz ömürler versin çok sever işi..
kendi yapardı bende tek tük..ama mutfağa çok girerdim kek poça türleri bendendi:9:
ama böyle ev konusunda titiz değildim.ha bi gün arkadaşım gelecekti ve annem evde yok
hemen süpürgeyi açtım her yeri derli toplu yaptım,
kısacası yapınca çok titiz yapardım.evet bu huyum değişmemiş..
ama evlenince ev senden soruluyor biraz daha tempo..

evet cnm malesef başak kadınıyız ikimizde..
neden malesef titiz ve çok güçlü bir burç değil akrep gibi mesela:))
neyse konuyu saptırmayım biz gayet güçlüyüz ama dimi?
gerçekten sen çok yıpratırsın kendini biraz kendini rahat tut.beyninde bitir.
nasılsa gene kirlenecek falan gbi motive et kendini.
yoksa sonumuz kötü olur cnm ya:43:

Olmuyor ki iste canim. Rahat olayim diyorum, amaaan bugünde temizlik kalsin diyorum, bazende nadiren yapmiyorum ama icim icimi yiyor. Hergün temizlik olur mu?? Benim gibi kafadan hastaysan oluyor iste:) Evlendigimde, calisan bir kadin olacagim icin zaten hergün temizlik yapmam imkansiz. Ama ozamanda 2 kisi oldugumuz icin ev fazla kirlenmez herhalde degil mi???

yani bu konuda senin için açılmış gibi hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda illa senin gibi arkadaşlar çıkmıştır,
ama senin anlattıklarından çok etkilendim.valla işi gücü bırakıcağım seni okurken yoruldum:9:
daha önce nasıl denk gelmedin bu konuya cnm hayret:6:

Olmuyor ki iste canim. Rahat olayim diyorum, amaaan bugünde temizlik kalsin diyorum, bazende nadiren yapmiyorum ama icim icimi yiyor. Hergün temizlik olur mu?? Benim gibi kafadan hastaysan oluyor iste:) Evlendigimde, calisan bir kadin olacagim icin zaten hergün temizlik yapmam imkansiz. Ama ozamanda 2 kisi oldugumuz icin ev fazla kirlenmez herhalde degil mi???

yani şöyle diyim bir gün süpürdüm ve sildim yerleri neyse misafir geldi.
inanır mısın bir saat içinde yerler battı...
bende şok oldum:))
ama iki kişi olunca bu bir saatte değilde iki günde başlıyor hafiften tozlanmaya...

bnm kendi üstüme başıma temizliğime çok dikkat ederdim evlenmeden önce..
ama pek işe elimi sürmezdim çünkü annecim sağolsun ALLAH unuz ömürler versin çok sever işi..
kendi yapardı bende tek tük..ama mutfağa çok girerdim kek poça türleri bendendi:9:
ama böyle ev konusunda titiz değildim.ha bi gün arkadaşım gelecekti ve annem evde yok
hemen süpürgeyi açtım her yeri derli toplu yaptım,
kısacası yapınca çok titiz yapardım.evet bu huyum değişmemiş..
ama evlenince ev senden soruluyor biraz daha tempo..

Son iki yila kadar bende rahattim ev konusunda, aynen annem yapardi. Dedigin gibi üst bas temizligine dikkat ederdim cokca. 2 yildir sorumluluk bende oldugu icin, temizlik hormonlarim costu:60: InsAllah evlendikten sonra biraz daha rahat olmaya calisirim da hic zannetmiyorum.

iki kişide olsan sonuçta ben daha dikkatliyim
ama eşim rahat
lavobada ben sıçratmadan yıkarım ellerimi,
ama eşim çok yaşasın biraz sıçratır çıkıyor yani iş illaki..

olursun cnm olursun hem iş hem bebek hem ev idare etmesi hiç kolay değildir
o zaman dinlenecek zaman ararsın
ve daha bi relaxlık söz konusu olur senin için.

yani bu konuda senin için açılmış gibi hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda illa senin gibi arkadaşlar çıkmıştır,
ama senin anlattıklarından çok etkilendim.valla işi gücü bırakıcağım seni okurken yoruldum:9:
daha önce nasıl denk gelmedin bu konuya cnm hayret:6:

Canim daha önce böyle temizlikle ilgili konu acan arkadaslarin mesajlarinida okudum ama senin yazdiklarinda benim dikkatimi cekti, senin yasadiklarini yasiyorum cünkü. Keske birbirimize isi gücü biraktirabilsekte faydamiz dokunsa birbirimize:)
Su an hala ellerim sizliyor o kirec sökücü ilaclardan. Birde sey var bende.. Mesala bugün temizlik yaptim ya. Misafir geldi, ev kirlendi. Yarin olmadan, yarinin temizligini düsünüyorum hemen. Hele birde yarin isim varsa, "erken kalkar önce temizligimi yapar sonra cikarim" evden gibi düsünceler geciyor aklimdan. Sende oluyor mu?

yani şöyle diyim bir gün süpürdüm ve sildim yerleri neyse misafir geldi.
inanır mısın bir saat içinde yerler battı...
bende şok oldum:))
ama iki kişi olunca bu bir saatte değilde iki günde başlıyor hafiften tozlanmaya...

Isim is desene:)

Son düzenleme:
iki kişide olsan sonuçta ben daha dikkatliyim
ama eşim rahat
lavobada ben sıçratmadan yıkarım ellerimi,
ama eşim çok yaşasın biraz sıçratır çıkıyor yani iş illaki..

olursun cnm olursun hem iş hem bebek hem ev idare etmesi hiç kolay değildir
o zaman dinlenecek zaman ararsın
ve daha bi relaxlık söz konusu olur senin için.

InsAllah canim insAllah. Söyle rahat rahat, abartmadan evimi barkimi temizlemeyi cok isterdim.
Bizdede sagolsun kardesim lavaboda ellerini dogru düzgün yikamayi bilmez. Aynayimi yikamis ellerini mi belli degil, hep aynaya sicrar. Aynada su kalincada iz yapiyor, ajaxla cikmiyor. Orayada kirec sökücü kullandim dün, bir deneyeyim dedim, cikti:))

tabi cnm zaten program yapmadan imkansız imkansız imkansız
yürümez o evin işi.birgün bir yere gideceksen işini halledip gideceksin.
yada kendine uygun zamanı seçeceksin.misafir geleceği zaman beynim çok yoruluyor
ay şunu yapsam bunu yapsam geriye kalanları şu zamanda yapsam öffff:6:

InsAllah canim insAllah. Söyle rahat rahat, abartmadan evimi barkimi temizlemeyi cok isterdim.
Bizdede sagolsun kardesim lavaboda ellerini dogru düzgün yikamayi bilmez. Aynayimi yikamis ellerini mi belli degil, hep aynaya sicrar. Aynada su kalincada iz yapiyor, ajaxla cikmiyor. Orayada kirec sökücü kullandim dün, bir deneyeyim dedim, cikti:))
ayyy aynaya sökücü mü???daha nelerrr:9:
cnm abartma istersenn:)
su bu yani silince geçiyor kiiiii:52:

cnm iyi geceler sana ben çıkayım artık..
kendine dikkat et ve kendini fazla yorma lütfen..
yazık yaşımız çok genç daha..ben senin yanında daha bi sakin mişim telaş konusunda:)))
hoşçakallll

Back
X