Misafirlerimi kırmadan bu çileden nasıl kurtulabilirim

Kapının önünde ayakkabı çıkarırken yere basmamak için adeta jimnastikçilere taş çıkaran bi ben miyim acaba ya?
Bağcıkları çözüp jet hızıyla içeriye atlıyorum eheh
Çoraplarım kirlenmesin

Ben dis kapinin onune direkt hali serdim. Haliyi gorenler disarida cikariyor. Ben de hemen ayakkabilari icerideki ayakkabiliga koyuyorum. Boylece sorun kalmiyor. Eski oturdugum evin ic kisminda antrede ayakkabi cikarmak icin alan vardi. Aynen sizin sikintilari yasiyordum. Hatta kaynanam o alani antrenin tamami farzedip evde bildigin ayakkabiyla geziyordu. Suan bir sikintim kalmadi.

Böyle bişey aklıma bile gelmez
Kaç misafir kapı eşiğine coraplariyla basarak girmiştir . Bunu bende yapmisimdir mutlaka eğer ayağıma terlik verilmediyse hoplayarak mi içeri giricem .

Yasadigimiz yuzyilda terlik denen birsey icad edildi.gelen misafire verilir mesela.

Kapinin onunu duzenli olarak silerseniz iciniz daha rahat eder.

Kapinin onunde ayakkabilarini cikartan misafirin coraplari neden pis onuda anlamadim ben?

Bi temiz sizmisiniz?

Eltimin birisi,cocuklarinin kirli oldugunu soyledigim icin yaklasik 5yildir evime gelmiyodu taki gecen gune kadar.hatirimda degil ama nekadar naxikte soylense soyledigin kisinin anlama kapasitesi onemli

Gecenlerde gelen misafirim ki isten haniminin yanina geliyo:)nekadar titiz oldugumu yillar icinde cozmus ve temiz corap giyinmisti
fakat laf vurmayida ihmal etmedi baska bir olay uzerinden,tabi ben dururmuyum gereken cevabi baskasi uzerinden verdim:)

Yakin akraba cocuklarinin bakarim corabi kirliyse ki cogan kirlu olur bu nalet corap yeni veririm,eltimlet vs artik alisti.beni elestire elestire bir hsl oluyolar ama yapacak bisey yok demi

Uzunlafinkisasi anlatacaksin sıkıntini yoksa cozulmez bu durum.

Tabikide bir bu bayan temiz degil fakat
bu konuyu anlamayan bayanlarinda demekki buna dikkat etmedigini dusunuyorum
enn nefret ettigim o kapinin girisinde ayakkabikarini cikardigi yere illeki o iki ayagini basip sonradan iceri giren bay vayan vee cocuklardir tabi ki
iyy kirli corap altlari ve o canim halilar
icler dislar carpimi)

Ayakkabılar nerede çıkıyor ve çorapla nereye basılıyor ben anlamadım. Örneğin ayakkabıyla basılmayan eşiğe çorapla basılmasının ne gibi bir sıkıntısı var?
Kaldı ki o kadar titizseniz, halı kullanmamanızı tavsiye ederim, zira en temizi, antibakteriyeli bile pislik yuvası.

Benim evde giriş alanı dar, sokak kapısının önüne içeri yani paspas koydum, dışarıda ayakkabıyı çıkaran direk paspasa basıyor yani, sonrada misafir terliklerim var ondan veriyorum, böylece dışarı basıp içeriye girmemiş oluyorlar. Paspası ve misafir terliklerini de uygun zamanlarda yıkıyorum makinada, benim takıntılı olduğum şey insanların çorapları maalesef , çoraplarıyla dolaşmasınlar diye jet hızıyla terliği yetiştiriyorum=)))

Off berbat bir durum ben de nefret ederim ev niye var ayakkabısız gezmek için.
Bekarken akrabalarım da pisti deli olurdum sürekli içeri ayakkabıyla dalarlardı arkalarından da ben silerdim.
Şimdi kendi evimde dış kapının dibine kadar halı var o yüzden gelen basamıyor zaten huyluyum ben illa terlik giydiririm.Dış kapı açılır açılmaz terlikleri dizersen belki sorunun çözülür öğrenmiş olurlar evinin düzenini..
Sorarlarsa da artık böyle yapıyorum dersin daha iyi olur .
BU arada halıya basma tehlikesine karşı önceleri makinaya atılabilen kilimler sermekle başlayabilirsin

Ayakkabilar kapinin disinda cikariliyor ayakkabi cikarildigi xaman ilk cikan ayak direk mermerin uzerine konabilir yada iceri bir ayak alinir diger ayakkabi oyle cikarilir.
karisikmi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…