Misafirlie gittiiniz yerde nelere sinir olursunuz :))

bende gittiğim yerde bulaşığa başlanmasını sevmem.

misafir içerde kendi kendine oturur ev sahibi mutfakta bulaşık yıkar.

Benim 16 aylik ikizlerim var yurtdisinda oldugum icin cok fazla turk tanidigim yok zaten olsada gidemiyorum pek.ikizlerim yaramaz deil ama tam karistirma dokme zamanlari oyuzden gittigim yerde onlarin pesinde kosmaktan birsey anlamiyorum.arkadaslarima derim hep ben gelemiyorum ev gezmesi simdilik cok zor.zaten uyku vakitleri gelince zzor oluyor kucukken ana kuakalrini goturudum onda uyur kalirlardi ama simdi artik kendi yataklarinda uyumak istiyorlar.
Gecen bir arkadasi yeyemege aldik yeni tanistim ama esim esini taniyormus yillar oncesinden bende tesadufen hanimyla tanistim 4 aysinda azman bir kizi var.birk kez gittim onlarda geldi gunduz oturmasina kiz tam bir hiperaktif birde ikizlerimi surekli itip kakiyor bizim bakmadigimiz bir an.Esimle pek gorusmemeye karar verdik zaten hanimlada kafam pek uyusmamisti.

sohbet etmeyenlere birde samimi olmayanlara kızarım.
:hulya:
sürekli çocuğu ile ilgilenlere çok kızarım hayatta başka şeylerde var eş den çocuktan
en güzel olanıda derin derin sohbet yanında sadece türk kahvesi yeterli

başkada bi şey istemem isterse evi bok götürsün kendi sorunu!!!!!!kaydirigubbakcemile2

ben misafirlige ğittiğimde evin temiz olması ğerek kokan evde duramam ne de ikramlardan yiyebilirim davet edildiğim zaman kalabalık başka insanlarda çağırılırsa rahatsız olurum .. evsahibine ğerekirse yardımcıda olurum ev sahibine garson muamelesi yapmak hoşuma ğitmez

demek böyle art niyetsiz insanlar varmis dünyada ben nesilleri tükenmis saniyordum ve bu yüzden insanlardan cevremden sogudum gibi bir sey oldum.. bravo ise keske yakin olsak sizi evimde agrlamak isterim seve sevea.s.

bende gittiğim misafirlikte televizyona ağız açıklmasından misafir yanında bulaşık yıkanmasından ve heryeri inceleyip soran tiplere uyuz olurummm

alkisalkisalkis

aynı fikirdeyim bazılarına madde dünyasında asıl maneviyat önemli olan derdi tasası vardır

o nungözü görmez hastalığı vardır alacak deterjan parası yoktur birsürü olasılık

vardır sohbet hoş olsun sanki evinimi satın alacağım benim mi olacak

herşey geçici

benim misafirlige gittigim kisiler bellidir cok iyi tanidigim yakin arkadaslarim yada kendi ailem onun icin bu zamana kadar rahatsizklik duyacak bisey yasamadim o gun surati asiksa yada sinirliyse kötü bisey olmustur bilirimki asik surati bana degil derdini dinlerim derman ararim
öyle her tanidigimin evine gitmem!

genelde arkadaslar sözlesir birimizin evinde toplaniriz
sadece cok gürültüden hoslanmam her kafadan bir ses susun üleyyyyyyyyyyyyn diye sesimi salarim kimse küsmez
arkadaslarimda kendim gibi yüzsüzler azcik kannimca:umursamaz:

bu cevabın kime gittiği belli ben de fikrimi söyleyim...
biri sizi eleştirdiğinde önce özel mesaj atar arkadaşım ben hastayım, temizlik hastasıyım, psikolojik tedavi görüyorum ama iyileşemedim dersiniz, sonra özel mesajınıza cvp gelmezse -rep verir seni ilgilendirmez der, sonra da buraya üstü kapalı yorum yaparsınız...karar verin isterseniz, tedavi görüyorsunuz, ondan mı durumunuz böyle, yoksa kimseyi ilgilrendirmez mi...ben yine söyleyim...sizin gibi misafir benim evime en fazla 1 kere girebilir...sonrasında göreceği yalnızca kapının dışıdır...

walla genelde misafirliğe gitmem arkadaşlarımla dışarda buluşmayı tercih ederim ama eğer illa gidiyosam arkadaşımı özlediğim için ve sadece onunla sohbet etmek için giderim evlerini değerlendirmek için değil yani!!! zaten gitmeden önce mutlaka ararım

gittiğim yerin aşırı temizliğine bakmam, önemli olan bence güler yüz. ev dağınık pis te olabilir ki çoğu zaman çocuklu ve çalışan arkadaşlarımda buna rastlıyorum hadi diyorum ben bulaşığı yıkim sen odayı düzenle oturalım. zaten samimi yerde oturması rahat oluyor birbirinizi tanıyorsun ve karnın aç ise söylüyorsun bazen bişi görüyorsun(örümcek ağından misal verelim, bak diyosun şuraya örmüş örümcek gördün mü) hiç rahatsız olmuyor hallediliyor. tanımadığım ilk defa tanışacağım yerde ve ya sadece gitmek zorunda olduğum için gittiğim bir akraba gibi bir yerde rahatsız olduğum şeyler illaki var. mesela evli bir çiftin yanına eşim olmadan gitmiştim yemek yendi kadın mutfakta yardımı kabul etmiyor illa git oturma odasına diyor. ben napim kocasının yanında?... aşırı titiz davrananların evin dede rahat edemem yok canım sen şöle otur böle dur hırkanı şuraya as elini şu havluya sil. elinde toz beziyle gezen tipler yani... ha bide misafirliğe gidilen yerde tam sofraya oturulacaktır ama siz toksunuz siz yiğin dedin. aile geçti masaya laf sohbet sen misafir odasında. bir kere bir yerde eve girdim selamlaştık yemeğe oturdular 1 saat bekledim aile sofradan kalktı hoşçakalın dedim izinim bu kadardı kalktım. (ben yemeyeceğim tokum diyen misafirimi bile tek kalmasın diye masaya oturturum onada bi içecek falan ikram ederim ayrı kalmasın). benim yanımda çocukların dövülmesinden tartışma olmasındanda maalesef rahatsız olabiliyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

misafiri diken üstünde tutan ev sahibine sinir olurum istemiyosan çağırma bide misafir varken bulaşık yıkıyan ve evi toplama çabasına düşen evsahibine sinir olurum zaten oturduğumuz 3-4 saat biz gidince rahat rahat yap dimi ama

Bende sadece ailemin evınde tuvaletı kullanabılırım.Mikrop olur vs..Bazı insanlar tuvalet temızlıgıne önem vermiyor..Mutfağı oncelıkle temız olmalı elleri saçları temız olmalı ter kokmamalı,tabağı çanağı temız olmalı.Yoksa yemek yıyemıyorum.Hava atarcasına sureklı malından mulkunden bahsedenlerıde sevmıyorum,evimde ne gorse ay bundan bendede var sundan da var dıyenlerde benı hasta edıyor :) ben gencım dıye kuzenlerım dısında bana hıc cocuklu mısafır gelmıyor :)Arkadaslarımda çocuksuz :) Yalnız cocuk olursa kafam ambale oluyor kuzenlerım yetıyor zaten :) Hem ben baya bır yuksekde oturdugum ıcın asansor korkusundan bana aılem ve akrabalarım dısında mısafır gelmıyor :) O da ıyı bır sey heheh

Hayırdan anlamayan sürekli onu ye bunu ye şunu da getirdim diyen ev sahiplerden rahatsız oluyorum
ülserim var reflüm var yiyemiyorum kardeşim anlasanıza ama yok illa yedirmek ister bazısı
O eve bidaha gitmek gelmez içimden

Ben fazla misafirlige gidenlerden degilim ama gittigim evin daginikligi falan beni ilgilendirmez.Fakat tuvalet ve banyo temizligi önemlidir benim icin.
Misafirini tedirgin eden ev sahibinden hoslanmam,sürekli sagi solu silenlerden,bulasiklari kaldiranlardan hoslanmam.Sanki gitmemi bekliyormus gibi.En önemliside güler yüzlü ve samimi olmasi.Oturup sohbet edebilecegim insanlarin evine giderim zaten onlarla bu gibi sorunlarim yok.Ama bu sorunlar ile bazi ziyaretlerimde karsilastim simdi onlara gitmiyorum.

Ev sahibinin uzun tırnaklı olmasından nefret ediyorummmmm. kötükedihüso . İstediği kadar içini beyaz kalemle çizip temiz havasıversin, istediği kadar french manikur yapsın, istediği kadar içini temiz tutmaya çalıştığını biliyim, yine de ev sahibi uzun tırnaklıysa midem bulanıyor. Tırnak bu yahu, vücudunun o bölü
münü de süs için kullanmayıver,parmaklarını darbelerden korusun yeter !! İstediği kadar temizlesin, gün içinde her tuvalletn çıktığında çamaşır suyuna bastırıyor mu sanki o tırnakları, fırçalıyor mu? Tabii ki imkansıza yakın. Tezgahın üstü ,tencerenin altı, vs umrumda olmaz ama turnak konusunda hassasum sengözlerimebaksanab

Bi de, çocuklu olmadığı halde, süpürülmemekten yerlerde saç yumakları ve tüy topları uçuşuyorsa midem bulanıyor gerçekten.

Bunlar şekilsel gereklilikler, unların dışında ilgi alaka tavır konusunda bi eleştiri getirmicem, zaten az çok yapılan kabalıklara olan duyarlılığımız ortak vereliniortak

valla bende istemedigim kisiye misafirlige gitmem.sayilidir ve gayet hos sohbet ardaslarimdir.
ben gittigim zaman yemekten sonra mutfaginda bulasik flan ne varsa yikarim.yapmasam rahatsiz olurum.
misafirlige gittigim insanlar zaten temit ve titizdir o yüzden ikramlarini rahatlikla yerim.elim bos gitmem mutlaka tatlimi yapar götürürüm eger yemege davetliysem.cay saati isede kek pastami yapar giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…