Misafirlie gittiiniz yerde nelere sinir olursunuz :))

çayın bitip bitmediğini kontrol etmemesi ,umursamazlık,somurtkan olması,mutfağa gidip uzun süre gelmemesilmaz:

Son düzenleme:
çayın bitip bitmediğini kontrol etmemesi ,umursamazlık,somurtkan olması,mutfağa gidip uzun süre gelmemesilmaz:

Bu çayın bitmesi de ilginç bi konu valla, iki ucu fena bi değnek :1rolleyes:

Ben de aksine çayım biter bitmez hemen maraton koşucusu gibi kalkıp çay koymaya kalkarsa gıcık olurum, demek ki derim ne anlattığımla filan çok ilgili değil, içerikçi değil şekilci.Sadece misafir ağırlamış olmak için ağırlıyor.Tamam, o da ,ncelikten dolayı yapıyor ama, demek ki içerikte paylaştığımız bi şey yok diye düşünürüm..Sonuçta ben oraya aralıksız çay içmeye gitmedim, varsın 2 dakika 5 dakika, 10 dakika neyse boşluk olsun, hatta bıraksın ben kendi çayımı kendim alayım ki rahat bi ortam oluşsun vereliniortak

evine gittiğinde mıyıl mıyıl davranmasından misafire benim ona gösterdiğim ilgiyi göstermemesinden....

potansiyel yardımcı gözüyle bakılıp dünden kalan bulaşıklarını da yıkamaya yardım istemesinden....

çaya veya yemeğe gitmişsek herşeyi mecburmuş gibi beraber yapma zorunluluğu hissetirilmekten....

hizmet etmekten çok edilmeyi istemekten.....

bunun üstüne asık ve duvar gibi b suratla karşılanmaktan....

sohebet değilde bi sinema salonunda oturur gibi sadece tv izleyip oturmaktan.....

ev sahibi çok temiz titizse, sürekli bunla övünüp sürekli temzilikten bahsediyorsa gıcık olurum, böyle insanların evine gidince koltuğun ucunda oturur, oğlum bişey dökerse diye diken üstünde olur, sürekli oğlumu uyarırım tabii ziyarette pek keyifli geçmez bu durumda

aman yarabbim:1shok:
Allah eşine sabır versiin:mymeka:

ayynenkaydirigubbakcemile3

açıkçası benim hafta içleri biyere misafir olacak bir durumum yok çalıştığım için. haftasonları da eğer arkadaşlarla bi plan yaptıysak giderim evlerine otururum kendi evim gibizemuszemus. yani kimse kimseye hizmet etmez herkez hep bir elden bişeyler haızrlar ki buna eşlerimizde dahil sonra yer içer saatlerce sohbet ederiz.

yeni tanıştığım bir insanın da evine gitmem için oldukça zaman geçmesi gerekir o zamana kadar dışarda buluşuruz zaten evine gidecek samimiyete geldiğimde evinin sağına soluna bakmam, otururuz uzun uzun sohbet ederizhihoyyyt

maraton koşusu kadar olmasa da ev sahibi bu konulara dikkat etmeli bence.
bu konulara çok dikkat ederim misafir her haliyle memnun olmalı sohbetide misafirle ilgilenmeyi de becericenalkisalkisalkis ben böyle düşünüyorum...dedikoduyuda yapacan,misafirede bakacan:lepi::lepi:

Kızlar ben bu çay meselesini çözdüm
elektrikli semaver aldım oturduğumuz odada güvenli bi yere kuruyorum
böylece sürekli misafiri yalnız bırakmamış oluyorum
ayrıca çaycı edasında bi ev sahibi olmadığım için yorulmuyorum
Tavsiye ederim

gerçekten çok güzel bi çözüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ev sahibi sırf aradan çıksın dıe (pasta börek yapıyoya)
başka eşini dostunu çagırmasından nefret edıyorum

Şimdiye kadar bir kere bozuldum; o da ilk defa gittiğim bir evde, evin beyefendisinin bizi eşofmanla karşılamasıydı.. (Evin hanımı normal bir şekilde giyinmişti.)

Kılık kıyafet de evine gelen misafire verdiğin değerle alakalı bence kim ne derse desin.. Bir daha da görüşmedik zaten olmadı, çok da üzülmedim:)

Bilmiyorum, evine ilk defa gelen birisinin karşısına ev eşofmanıyla çıkılmasına karşıyım, yakın arkadaş olur amenna..
Onun haricinde sinirlerimi bozan pek birşeyle karşılaşmadım..

Çevremdeki insanlar temiz titiz insanlardır zaten, gönül rahatlığıyla yer içer muhabbet ederiz.

ılk defa gittiğim yerlerde de şimdiye kadar pek sorunla karşılaşmadım.
Aklıma gelirse de belki yazarım yine.

Evine ilk defa gittiğim birisine de yardım etmem, bunu teklif de etmem, servis bulaşık vs konusunda..Yapsın bir zahmet..

Yakın arkadaşlarımsa bulaşık, toplama vs. birlikte yapmayı teklif ederim ''amaan boşver gel oturalım ben sonra yaparım ''derse, hiiççç ısrar etmem hemen ''tamam '' derim..:))) hihihihi

Gittiğim evin şımarık çocuğuna sinir olurum, helede anne baba çocuğu yanımız da iyice şımartıp sonra çocuk sinir olduğunda gelip hepimizin yüzüne bi kez tükürmesi anne ve babanın da sadce gülmesine sinir oluyorum :Çok üzgünüm çoook

Gidip oturunca herkesin birbirine "Nasılsınız iyi misiniz? ıyiyim siz nasılsınız?" diye sıradan tek tek soru sormasına sinir olurum. Bi de bunun hertürlü kombinasyonu olur biraz da kalablık bi ortamsa yandın 5 dk geçer bunla!! Birine cevap veriyosun öteki tekrar soruyo yanındaki bi daha çaprazlama nasılsınız soruları uçuşuyo öffff ne anlamsız bişey yaa o ortamda çığlık atasım geliyor işte laelaelaelaelae

ayneeen hiç sevmem tek tek sorulmasını sor toptan gitsinkaydirigubbakcemile3

Genelde kız isteme ortamlarında olur
Birbirini tanımayan iki grup konuşacak bişey bulamaz
Bi süre böyle kem küm edilir kaydirigubbakcemile3

kadınlar arasındaki yatak muhabbetindenakannehir,çocuk bahcesine dönmüş evden,karıların bağıra bağıra konuşmalarından,kalabalık misafirliklerden,haberli gidildiği halde hazır ikram cıkaranlardan ( samimi değilsem tabiki ) cocuklarına bağıran annelerden,misafirler arasında gizlice yapılmaya calışılan kaş göz işaretlerinden ,ye diye ısrardan öldüren ev sahiplerinden ,40 yılda bir gittiğim yerlerde hiç gelmiyosunuz muhabbetini duymaktan hiiiiiç hazetmem...
bence insanın evi özelidir,samimi ve zorunlu olmadıkça ev ziyaretlerinden de hiç hoşlaşmam...

aynen al benden de o kadar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…