Misafirlie gittiiniz yerde nelere sinir olursunuz :))

Bekarken bende gitmezdim ama evlenince bi kaç kişiye (eş durumundan) gitmek zorunda kaldım
Eşim Bi kere gidelim rahatsız olursan bidaha gitmeyiz dedi
İnşallah sözünü tutarfisfisfis

bende gittiğim arkadaşımın evini incelemem neresi pis neresi dağınık diye sonuçda orası kendi evi herkes kendi evine bakmalı bence, öyle yapan insanlardanda hiç hoşlanmamlmaz:ayrıca da çok ayıp bişey zaten benim arkadaşım değildir.benim için en önemli şey hoşsohbet oluşudur,espirili konuşkan cıvıl cıvıl sürekli susan sessiz insanların evinde sıkılırım.ikram falan pek aramam ama bir kahveye de hayır demem sonuçda bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış:1hug:

bizimde genelde gittiklerimiz hep çocuklu hatta bebekli insanlar ve bebekle ev işi çok zor oluyor onun için evin durumu beni alakadar etmez öyle çok çok kötü kokar vaziyette bırakmaz zaten kimse evini.ben en çok surat asan yada çok az konuşan ev sahiplerine sinir oluyorum.
birde yardım teklif ettiğin halde yok gerek yok diyipte bekliyor olmaları beni sinir ediyor hem iş yapıcam hem yalvarıcam iyi başka derdi olan

ben gıttığımde genelde buyuklerle gıdıyoru onlar oturuyo ben evın sahıbı gıbı kalkıp hızmet edıyorum cok sinir oluyorum ya.hem mısafırlığe gıdıyom hem ben herseyı yapıcam.ne bılım bana cok tuhaf gelıyo.yapılır ama herşeyde beklenmez kı canım.evın temızlığıne cok bakmam cokta pis olmasın sonucta mısafır gelıyo ev ahalısı değil ki.gıdıyorsun az bı özen bekler ınsan.bence böyle yanı.güler yüz samımıyet hoş sohbet öz veri o başka bişi istemem

bunu bana yapan 2 kişi var eşimin akrabalarından sinir oluyorum ama alttan alıyorum,doğru öylede olabilir diyorum.aslında fikir çatışmasına girilcek bişeyde yok saçma sapan ufacık şeyler kafamçokkarıştı,
bide bana misafirler diye gönüllerini hoş tutuyorum :hulya:
birdaha böyle birşey yaşarsam okkalı davranayım mı? Çok üzgünüm çoook
yoksa alttan almaya devam mı edeyim kötükedihüso

bende kapıda güler yüzle karşılanmak isterim, ve uzun zaman yalnız oturmak zorunda bırakılmak istemem,oğlum yaramaz değil ama durmadan da gözünün oğlumun hareketlerine takılmasını istemem
ben zaten dur derim ama ev sahibi oğlumu uyarsın istemem
yine güler yüzle uğurlanmak isterim tabiki

güler yüzlü değilse sinir olurum,
tv izlemelerine sinir olurum,
aşırı titiz olanlara sinir olurum,
oğlum şurada okuyor,kızım şununla evli,benim oğlum çok akıllı,kızım çok becerikli gibi sürekli çocuklarından bahseden zat-ı şahanelerden sinir olurum...

Çocuklarını bana bırakıp temizlik yapmalarına, ayyy artık birtane yapda kız olsun oğluma alarım kıss diyenlereakannehir bu aralar çok olmaya başladı bu geyik dellenmeme az kaldı,
Bulaşık yıkanmasına ha birde herşeyi benim yapmamı bekliyorlar cidden yaa buda yeni moda sanki ben evine hizmetçileğe gidiyorum benim evime geldiklerinde oturdukları yerden kalkmazlar.:bbo:
Kankilerim arkadaşlarım ayrı tabi onlarla ilgili bir problem yok beni gayet güzel ağırlıyorlar..:1rolleyes::icecream:

benneyaptımki Asık yüzlü ve/veya suspus ev sahibine.
Onun dışında evi pismiş, temizmiş önemli değil, insanlık hali.

televizyonun açık olmasına, sohpet olmazsa, evin hanımı sürekli mutfaktan çıkmazsa sinir olurum.

misafire karsi umursamamazlik...misafire karsi saygisizlik..asik suratli olmak...misafir yokmus gibi dakikalardir tv ye bakmasi...misafirin yaninda cocuklari dövmek ve kötü davranmak....misafirin yaninda kari koca arasinda tatsizlik yasanmasi..asik suratli morali bozuk bir sekilde misafiri karsilamak..........simdilik aklima gelen bunlar...

ha birde istemedigim birseyi zorlan yememi veya icmemi isterse,,,,bi bardak cayda benim hatrim icin ic demesine sinir olurum ev sahibinin....

misafirin yanında dakikalarca telefonda konuşması,somurtması,uzun süre ortadan kaybolması ve el yıkamak için kullandığım lavabonun kirli olmasına sinir olurum. misafirim geldiğinde özellikle bende evsahibi olarak bunlara dikkat ederim

Son düzenleme:
habersiz gelip gitmekten hiç hoşlanmam ve misafiri tv karşında oturtup tv ye dalan kişilerden hiç hoşlanmam.onun haricinde gelen kişilerin evimde rahat olmasını isterim ve kendimde aynı şekilde güleryüz beklerim

aksam yemegıne cagrılıpta eve gıttıgımızde hala masa hazır degılse ve pılav,makarna gıbı son anda pısmeyı bekleyen yemekler...daha uzun bır sure beklıcegımızı gosterıl...
ıste bu olay benı delı ederrrr delıııı....
yemege mısafır cagırıyorsan mısafır gelmeden herseyın hazır olucak...
ben sımdıye kadar hıc bır mısafırımı bekletmedım evıme geldıkten en fazla 5 dak ıcınde yemege oturabılırz..
benım ozendıgım gıbı karsımdakınılerınde ozenmesını ısterım....

yemek içmek bahane, karşımdaki insan samimi diilse, bana sunduklarını görevmiş gibi yapıosa ordan koşarak kaçmak isterim..bana hiçbişey hazırlamasın şen şakrak gülelim konuşalım isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…