Canım ya belki adam karsına haber vermemiştir yada son dakikada söylemiştir.kapıda karşılamaması hoşuma gitmez ..ama en çok misafirle ilgilenmemesi hoşuma hiç ama hiç gitmez ..bir kere başıma geldi ..eşimin arkadaşlarından biri yeni ev almış .eşimin işyerindeki tüm arkadaşlar eşli olarak ona yeni ev görmesine gittik ..kadının bebeği var bi tane ...neyse gideceğimizi bir hafta önceden haber vermişler ...neyse gittik kapıda karşılamadı ...eşi karşıladı hadi ona okey ...içeri girdik annesi ailesinden bir kaç kişi daha vardı evde ....gittik hoşgeldin dedi ..deyiş o deyiş ..kayboldu kadın ...tam 2 saat geçti inanırmısnız kadın sürekli mutfakta ..sanırım biz geldiğimizde yapmaya başlamış yapacaklarını ..hayır tek olsa neyse bir sürü kadın var içerde ...neyse 2 saat oldu biz kendi aramızda sohbet ettik filan ama herkesin dikkatini çekti ..insanlar çocuklarını birilerine bırakıp gelmişler bi tebrik edelim çok duramayız kalkarız diye ...herkes huysuzlandı biz gidelim artık demye başladılar ...kadnın eşi ise bir kaç erkekler sigara içmeye balkona çıktı ..adamın içerdeki durumdan haberi yok tabi ..neyse 2 saat sonra masa kuruldu filan ..2 saat sonra önümüze getirilen şeyler o kada rbasit şeylerdi ki ayrıca bir şok daha yaşadı herkes ...dut yemiş bülbüle döndüler ....pilav yapmış tavuk kızartmış salata yapmış ..hepsi bu inanabiliyormusunuz ...topu topu da 8 kişi gitmiştik evine ...böyle rezillik görmedim ..neyse yemeğe oturuldu servisi kadının annesi yapıyor kadın hala yok ortalarda ..yemek yendi filan ...en sonunda herkes artık kalkalım dedi ..
kadın geldi ..güle güle dedi o kadar ...sonra da kalktık ..hayatımda böyle misafliğe gitmedim ..ders oldu bana da ....
böyle misafirle ilgilenmeyen anlayışsız daha doğrsu görgüsü olmayan insanlardan hiç hoşlanmıyorum doğrusu..
benim misafirim gelecekse ne yapacağımı şaşırırım ..herşeyim bir gün önceden hazırdır .misafirlerim geldiğinde sıcak tüketilecekler hariç herşeyi yemek masama koyarımki sürekli mutfaktan gel git yapmayayım diye ...gel git yapsam da sürekli misafirlerimle konuşur göz temasında olurumki onları boş bırakmayayım ayıp olmasın diye ...ve hep yanlarında otururum ...
Aaaaa yüzsüze bakeşimin arkadaşı davet etti 2 gün önce,neyse gittik adamın eşi 1 saat sonra uykum geldi deyip esnemeye başladı.Çok utandım,sanki zorla oturuyormuş gibi hissettim kendimi mafoldumben böyle ev sahiplerine sinir oluyorum alsanaalsanasmile
Aaaaa yüzsüze baklmaz:
Ben konuşmayan ev sahibine gıcık olurum, bir de fazla titiz olana..boshayallersmileBen titizimdir, normalde cam masanın üzerine bardak koydurtmam evde, ama misafir en yakınım bile olsa ses çıkarmam, nereye koyuyor diye bakmam bile..Yani eve gelene titizlik yapılmaz, çok titizsen misafir çağırma alsanaalsanasmile
Benim burda çok akrabam yok, eşimin arkadaşına gideriz, kadın mutfaktan çıkmaz, hep mutfakta otururuz. Erkekler mutfakta sigara içer, benim bebeğim olduğu için oturma odasına geçerim, kadındada mutfakta erkeklerle muhabbet eder elide ağır yavaş yavaş hazırlar ben mal gibi otururum tek başıma odada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?