misafirliğe gittiğinizde ev sahibinin hangi haraketi sizi rahatsız eder

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla surat bir karış servis yapıp,mutfaga gelde yardım et diyen bakışlardan nefret ederim.. zaten bidaha da gitmem o eve..
misafir nimettir evde ..hem güleryüzlü olacaksın hemde hizmette kusur etmeyeceksin bence.

Canım ya belki adam karsına haber vermemiştir yada son dakikada söylemiştir.
Üstelikte yemeğe gitmişsiniz düşün kadının nasıl bir sinir harbi yaşadığını kocasına karşı.klava:
Tabi size böyle davranması için mazeret değil bu ama.

Ayy benim en korktuğum şey misafir ağırlayamamak..Yemek yapmaktan hiç anlamıyorum..Ne yalan söyleyim çok tırsıyorum..Bize hiç misafir gelmese ne iyi olur..En azından ben yemek yapmayı öğrenene kadar:)) Neyse bende misafir varken mutfakta bulaşık yıkanmasına sinir olurum..Bide hemen ye,iç git dermiş gibi servislerin soluk bile almadan önümüze gelmesine:)))

Aaaaa yüzsüze bak lmaz:
Ben konuşmayan ev sahibine gıcık olurum, bir de fazla titiz olana..boshayallersmileBen titizimdir, normalde cam masanın üzerine bardak koydurtmam evde, ama misafir en yakınım bile olsa ses çıkarmam, nereye koyuyor diye bakmam bile..Yani eve gelene titizlik yapılmaz, çok titizsen misafir çağırma alsanaalsanasmile

bizde geçenlerde gittiğimiz misafirlikte ev halkının hepsi hoşgeldin demedi..anne baba oturduk ama genç kız ve kardeşi bize hoşgeldinşiz demedi..bi kuru hoşgeldiniz yahuu...çok mu zor?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen canım zaten bu tiplerin evinde 1 saat bile oturulmaz, diken üstünde olursun, koltuğun ucunda oturursun, sürekli bi düzeltme, temizleme çabası içindedirler, bi dur yahu biz gidince yap bari, yedik evini sanki, zaten ilk ve son gidişim olurkaydirigubbakcemile3

bide ben mutfaktan çıkmayanlara deli olurum, süreli bişeyler götürür getirir yemesen içmesen bile vs.. bi iş bi iş, iki çift laf edemezsin
:bbo:

samımıyetı olmayan asık yuzlu insnaları sevmıyıorum..hem cagırı hemde ne geldın der gibi bakar onada uyuss olurum..
bi kere atkadas cagırdı eşlerımız nobetci gemıde hadi beraber kutlayalım yalnız gecırmeyelım dıye..gittim hiç bi konusma bişi yok tv ye bakıp duruyor..sonra saga sola tlf acıyor neymıs köskös oturuyormusuzda bılmem ne.. yahu mısafırın gelmıs ılgılensene senn..ben konu acsamda kadın ılgılenmıyor bileee bidaha o oldu zaten gıtmedım

başkasının evine gittiğinde çok rahat olup çocuklarıyla ilgilenmeyen...ortalığı dağıtan ve dağıtılmasını izin veren arkasından
toplayacak varya..fakat olay kendi evinde misafir ağırlamaya geldiğinde titizlik abidesi kesilen
kişilere sinir oluyorum...
oturup televizyon izleyenkişilere ...sohbet edilmeyen ortamlarada..

yazdıklarınızı okudum ve şuna karar verdim ben ne kadar misafirpervermiişimmm yahuuu :)
neden derseniz
kapıya kim gelirse gelsin müsait olmasam bile çok sevimli karşılarım
bulaşığı onlar gidince sonra yıkarım onlarla ilgilenmek için
asla esnemem saate bakmam
sessiz olmasın ortam diye konuşmaya çalışırım
çok hürmet edrim çay papsta meyve çerez evde ne varsa ortaya koyarım bazen ceviz fındık kırarım
konuşa konuşa :) önlerine koyarım

tv açıktır ama :)
sadece çocuklara dikkat edriöm o da çokkkkkkkk yaramaz olanlara
kırıcı olmadn

mutfaktan çıkmayan bıde misafirin yanında çoçuğuna bağırıp çaran ew sahiplerini hiç sewmwm ve huzursuz olurum

ayy şenmedım butun yorumları okudum:))
bende davetlı gıttıgımde evde ben içeri girdigim andan itibaren yapılmaya başlanan yemek,hamur işi vs. olayından nefretttttttt edıyorum yaaa..ben misafir çagırdım mı bır gun önceden panıgım başlar e herşeyim bir öncekı akşamdan hazır olur ısıtılacak fırına konur mısafır geldıgınde hemen fırın açılır ve ısıtılır o daha yenı oturmuşken benım tabaklarım bıle hazırdır yani..evıme gelenlere karşı böyleyım ama evıne gıttıgım bazı ınsanlar görümcem başta (misafir sayılmazsın orda demeyın olabıldıgınce nadır gıderız 2 ay da bır belkı oda) bıde mutfaga bı sandalye çekerler sen arkada oturursun oda totosunu sana dönüp bişeyler hazırlarrr bence çok kötü bişey bu...ve sadece çat kapı gelen mısafırlere yapılabılecek bırşey....
bide msafirlige gittigimde konuşmak için konuşan ınsanlara sinirrr oluyorummmm laf olsun dıye yanı torba doldurmayacak laflarr...

misafirliğe gittiğimde kapıda karşılanmamaktan güler yüz gösterilmemekten özellikle benden başka herşeyle ilgilenilmesinden muhabbet edilmemesinden tv izlenmesi iş yapılmasından sanki benimle yalnız kalmak istenmiyomuş gibi fikrim sorulmadan başkasınında çağrılmasından bi su bile olsa hiç bişey ikram edilmemesinden hadi geldin git artık der gibi daha bi çok şey var yaz yaz bitmez misafiri ağırlama konusunda o kadar çok görgüsüz insanlarımız varki özellikle çocuğunu aşırı tepki veren yada kocasıyla ağız kavgasına girenlerden hiç hoşlanmıyor huzursuz oluyorum üzerime alınıyorum

Benim burda çok akrabam yok, eşimin arkadaşına gideriz, kadın mutfaktan çıkmaz, hep mutfakta otururuz. Erkekler mutfakta sigara içer, benim bebeğim olduğu için oturma odasına geçerim, kadındada mutfakta erkeklerle muhabbet eder elide ağır yavaş yavaş hazırlar ben mal gibi otururum tek başıma odada.

aaaynı benim yengem:teselli: bütün gittiğimiz vakit mutfakta geçerdi..

bazen haberli de olsa evine gittiğimizde ben de tam çıkıyordum derdi unutmuş olurdu geleceğimizi nedense çocuktum o zamanlar..ne sinir olurdum..babam da sırf arada amcam var diye yine giderlerdi..yemeğe çağırırdı amcam yemek hazır olmazdı bir çorba yapar iki komşuya dolaşır..geri kalanını biz yapardık..ya ben böyle bir insan böyle bir evsahibi hiç görmedim..
şimdi annemlere soruyorum aynı mı diye ewet değişen bişey yok..

En önemli konu misafirle ilgilenmesi, muhabbetidir. bana hiçbir şey ikram etmesin bir kahve yeter ama benim gittiğime memnun olduğunu bana hissettirsin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…