• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik sorunu

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Kızlar nolur hemen beni yargilamayin.Biraz bunaldım.Ne zaman eşimle,eşimin arkadaşlarına misafirliğe gitsek, ben mutlu olamıyorum huzurlu oturamıyorum orada. Çünkü ev sahiplerinde konuşma muhabbet yok, çok sıkılıyorum. Ne var ne yok nasılsınız diyorlar bitti.2 saat böm böm oturmak benim hoşuma gitmiyor.Ben konu açarsam konuşuyorlar.Onların ev sahibi olarak biraz konu açması gerekmiyor mu. Bir bakıyorum çok konuşuyor gibi hissediyom kendimi.Yine yüzüme yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar.Sanki niye susuyon der gibi. Sussam olmuyor konuşsam olmuyor.Sanki ev sahibi benim.Eşim zaten sessiz. Ev sahibi belgesel açmış soğuk suratlar hep.Napmam lazım bir fikir verin.Bende mi bir sorun var

Sorun sende değil canım, eve gelen misafirle nezaketen bile olsa muhabbet edilir, insan durakta ayak üstü selamlaştığı kişilerle bile sohbet edebilirken eve gelen misafire surat asmanın manası ne?

Acaba istenmeyen misafir misiniz? Çok sık mı gidiyorsunuz? Karşı taraf irtibatı kesmeye çalışıyor olabilir mi?

Sorun sende değil canım, eve gelen misafirle nezaketen bile olsa muhabbet edilir, insan durakta ayak üstü selamlaştığı kişilerle bile sohbet edebilirken eve gelen misafire surat asmanın manası ne?

Acaba istenmeyen misafir misiniz? Çok sık mı gidiyorsunuz? Karşı taraf irtibatı kesmeye çalışıyor olabilir mi?
Bugün aksam gittiğimiz eve ilk kez gittik

Bugün aksam gittiğimiz eve ilk kez gittik
O halde gittiğiniz kişiler usulden adaptan bihaberler. Böyle durumlarda eşinizle karşılıklı anlaşıp (kaş göz) tez vakitte kalkmak ve ev sahibini belgeseliyle başbaşa bırakmak en doğrusu.

O halde gittiğiniz kişiler usulden adaptan bihaberler. Böyle durumlarda eşinizle karşılıklı anlaşıp (kaş göz) tez vakitte kalkmak ve ev sahibini belgeseliyle başbaşa bırakmak en doğrusu.
Eşim halinden memnun arkadaşıyla sohbet ediyorlar.Ama kadın ve kadının annesi benim suratıma böm böm bakıyorlar

Bende defalarca aynı şey oldu sandım

Daha ilk gidişinizmiş, birdaha gitmezsiniz olur biter

kimse konusmuyorsa siz de konusmayin bence bir muddet bakistiktan sonra esiniz de sıkılır belki o zaman :)

Eşim halinden memnun arkadaşıyla sohbet ediyorlar.Ama kadın ve kadının annesi benim suratıma böm böm bakıyorlar
Eve dönünce eşinize rahatsızlığınızı ve bir daha gitmek istemediğinizi söylersiniz eşiniz tek görüşür arkadaşıyla. Kafaya takmayın her yerde var böyleleri

Eve dönünce eşinize rahatsızlığınızı ve bir daha gitmek istemediğinizi söylersiniz eşiniz tek görüşür arkadaşıyla. Kafaya takmayın her yerde var böyleleri
Eşimin 4 arkadaşına da birer kez gittigimiz halde aynı sorunları yasadim.Ben konusmazsam ev sahipleri susuyor hep

Back
X