• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik sorunu

Dört arkadaşının hepsinin eşi problemli olabilir mi bilemedim. Belki enerjiniz tutmamıştır. Bende bazı insanların yanında ağzımdan dikmişler gibi olurum ve ölümüne susarim sohbet edesim gelmez, etmem. O halimi görenler eminim garipsemistir ama ortada bisey olduğundan dolayi yapmam bunu, sadece bazı insanlar durduk yere iter beni ve o insanla asla konuşmam ama belli bir sebebi de yok. :KK70:

Bazı insanların yanında ise cır cır cır konuşurum. Tamamen karşımdakinin enerjisi mi diyeyim bilmiyorum onunla alakalı.
Valla benim sevimli bir yüzüm var,yine de hep sohbet konusu açan ben oluyom. Ev sahibinin açması gerekir. Ev sahipleri devamlı beni gözleriyle süzüyorlar ve tv izliyorlar

ben olsam gitmem böyle bir yere.

boş boş durmayı hiç sevmem tv izlemeye de misafirliğe gidilmez bi film izleseniz birlikte neyse.

illa gitmeniz gerekiyorsa önceden film indirin flash belleke artık tvlerde izlenebiliyor flash bellekten, gitmeden de patlamış mısır yapın ya da yanınızda götürün orda yaparsınız, film izleyin bari.

ben çok sıkılırım böyle durumlardan sürekli muhabbet açar olmadı monolog yaparım sıkıntıdan.

Valla benim sevimli bir yüzüm var,yine de hep sohbet konusu açan ben oluyom. Ev sahibinin açması gerekir. Ev sahipleri devamlı beni gözleriyle süzüyorlar ve tv izliyorlar

size geri misafirliğe geliyorlar mı?

eğer gelmiyorlarsa bariz sizin gelmenizi istemiyorlar bence. ben olsam sevmediğim insana böyle yaparım. bence sevmiyorlar sizi.

Yüz seevimliliginden bahsetmiyorum enerji derken ama neyse. 4 kisininde bire bir ayni tavirlari sergilemeleri tesaduften cok sizden kaynakli da olabilir. Bunu ogrenmenin tek yolu toplu bulusmak ve ozaman gozlemlemek, bikac aile yani. Ya da bi daha hicbiriyle gorusmeyin.

Akrabalarım sevimli bir yüzün var sıcak kanlisin,hemen elektrik alıyoz senden falan diyorlardı da ondan dedim. Her ortama uymuyorum sanırım. Bende anlamadım gitti. En huzurlu olduğum yer evim.Ben evden çikmasam daha iyi galiba

Allah Allah oysa yazım tarzınızdan bile ısındım ben size, sevimli birisine benziyorsunuz. eve gelmiş bir misafire misafirden ya da kişiden hazedilmese bile nezaketen güler yüzlü davranılır, ilgilenilir. mesela eskiden bizim evde misafir geldiği zaman tv açılmazdı, açıksa misafire saygıdan kapatılırdı. tv açık olması ayıp sayılırdı bi nevi. ev sahipleri kaba bence. onlar da size ziyaret iadesine gelirlerse siz ev sahibi olarak farklı davranın. tv açıksa kapatın. ikramlık vs hazırlayıp güler yüzle davranın. aklınıza ne gelirse konuşun sizden öğrensinler misafir ağırlamayı. görgüsüz şeyler.. :110:

Akrabalarım sevimli bir yüzün var sıcak kanlisin,hemen elektrik alıyoz senden falan diyorlardı da ondan dedim. Her ortama uymuyorum sanırım. Bende anlamadım gitti. En huzurlu olduğum yer evim.Ben evden çikmasam daha iyi galiba

Senin arkadaşların yok mu? Onlarla paylaştın mi onlar ne düşünüyor bu konuda. Bir de sizi onlar davet etmiyorlar mi bir hazırlık vs yapmıyorlar mi? Sanki çat kapı ugrqmissuniz onlarda tv izlerken siz de onlara katilmissiniz gibi davranmışlar. 4 farklı ev ve farklı insanlar ama aynı sorun varsa siz de bir problem olabilir. Ya da eşiniz de. Eşini sevmiyor olabilirler.

Bence ilk defa gittiğiniz için mi acaba hani ortada kaynaşma falan yok ya bende ilk gittiğim yerde huzursuz olurum genelde

Kızlar nolur hemen beni yargilamayin.Biraz bunaldım.Ne zaman eşimle,eşimin arkadaşlarına misafirliğe gitsek, ben mutlu olamıyorum huzurlu oturamıyorum orada. Çünkü ev sahiplerinde konuşma muhabbet yok, çok sıkılıyorum. Ne var ne yok nasılsınız diyorlar bitti.2 saat böm böm oturmak benim hoşuma gitmiyor.Ben konu açarsam konuşuyorlar.Onların ev sahibi olarak biraz konu açması gerekmiyor mu. Bir bakıyorum çok konuşuyor gibi hissediyom kendimi.Yine yüzüme yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar.Sanki niye susuyon der gibi. Sussam olmuyor konuşsam olmuyor.Sanki ev sahibi benim.Eşim zaten sessiz. Ev sahibi belgesel açmış soğuk suratlar hep.Napmam lazım bir fikir verin.Bende mi bir sorun var

Sohbet edemeyeceğin, bir şeyler paylaşamayacağın yere misafirliğe gidilir mi yahu. Gitmeyin olsun bitsin.

Kızlar nolur hemen beni yargilamayin.Biraz bunaldım.Ne zaman eşimle,eşimin arkadaşlarına misafirliğe gitsek, ben mutlu olamıyorum huzurlu oturamıyorum orada. Çünkü ev sahiplerinde konuşma muhabbet yok, çok sıkılıyorum. Ne var ne yok nasılsınız diyorlar bitti.2 saat böm böm oturmak benim hoşuma gitmiyor.Ben konu açarsam konuşuyorlar.Onların ev sahibi olarak biraz konu açması gerekmiyor mu. Bir bakıyorum çok konuşuyor gibi hissediyom kendimi.Yine yüzüme yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar.Sanki niye susuyon der gibi. Sussam olmuyor konuşsam olmuyor.Sanki ev sahibi benim.Eşim zaten sessiz. Ev sahibi belgesel açmış soğuk suratlar hep.Napmam lazım bir fikir verin.Bende mi bir sorun var
sana Mehmet Erdemden şarkı gönderiyorum canım SUSSAM OLUYOR SUSMAZSAM OLMAZ DİL DURSA HAKİM BEY TENDE CAN DURMAZ :kahve:

Bir iki kişide olsa anlarım da şimdiye kadar gittiğiniz her arkadaşta aynı şey olmuş. Dört ayrı çiftten bahsediyorsunuz. Bu durumda sorun muhtemelen sizdedir.

Misafircilik oynamayı hep reddetmisim çocukken .hala daha sevmem.gitmeyi de geleni de
Gitmeyiniz.

hep konusmayi sevmeyen insanlarami denk geliyorsunuz.?siz sohbet etmeyi cok seven birimisiniz? hani aceba sizemi sessiz geliyor karsidakiler..bahsettiginiz durumu bende yasarim zaman zaman.karsidaki susunca insan ne muhabbet acacagini sasiriyor.o yuzden kendimi yaninda rahat hissetmedigim kisilerle pek fazla bir araya gelmemeye calisiyorum.rahat olun kendiniz olun.sirf konusmus olmak icin konusmayin.insan nasilsa oyle kabul ediliyor ve hep oyle olmasi bekleniyor.illaki sohbet acan konusan olmak zorunda degilsiniz.ben artik sessiz olan fazla konusmayi sevmeyen taraf olmaktan daha cok hoslaniyorum mesela..

Esiniz nasil secti boyle arkadaslari...arasan bir araya grtiremezsin hepsi konusmuyor:kahve:

Bence çok tedirginsin ve sıkılıyosun o yüzden bu kadar detay düşünüyosun. Rahat ol.. akışına bırak.. Ben erkeklerle daha iyi iletişim kuruyorum mesela o yüzden onlarla da sohbet ediyorum e böylece farkında olmadan laf lafı açıyo kadınla da kaynaşıyosun ...

konusamamak sorunu disinda size nasil davrandilar ev sahipleri ? hani bir sey ikram etmessin, konusmassin yuzunu asarsin o zaman anlarsin ki ev sahibi seni istemiyor. ne biliyim belki siz konusmayinca onlarda konusmamistir ?

Back
X