• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik sorunu

Bence çok tedirginsin ve sıkılıyosun o yüzden bu kadar detay düşünüyosun. Rahat ol.. akışına bırak.. Ben erkeklerle daha iyi iletişim kuruyorum mesela o yüzden onlarla da sohbet ediyorum e böylece farkında olmadan laf lafı açıyo kadınla da kaynaşıyosun ...
Evet başka insanların yanında rahat olamıyorum.Hele böyle soğuklarsa

Esimin arkadaslari konuşuyor eşimle.Hanımları soğuk bana

Eşimin arkadaşının eşi ile kafam uymak zorunda değil ki

Eşin dışarıda görüşsün

Yani bazen karşıdaki insan ile ne konuşacağını şaşırıyor insan ortak nokta yoksa

Çocuk vs de yok anladığım ne konuşulur ki ilk gördüğün insan ile

Mesela ben tanıdıklarım ile işimle ilgili okulummla ilgili konularda sohbet ediyorum ama eşimin arkadaşının eşine iş ile ilgili bir anıyı pat diye anlatamam ikinci üniversite okuyorum onu da anlatmam zira bana hava attı der beni evinde ezikledi der vs

Biraz eşler Hakkı'nda konuşulursa belki konu okur ama valla ülkenin gidişatı da konuşulamaz gibi olsa olsa kış konuşulur

Telefonunzla oynayin siz de, ben oyle yapiyorum, hatta eşimle karsilikli kelimelik oynuyoruz :olamaz:

Mesela ben evime bi insan geldiyse kapıdan kovacak halim yok.Evime alır elimden geldiğince ağırlamaya sohbet etmeye çalışırım.Ama benim gittiğim evler soğuk

İşte hepsi birden aynıysa muhtemelen sizin soğukluğunuzun yansımasıdır o. Yanı karakterde dört çift, sekiz ayrı insan size denk gelmiş olamaz.

Eşimin arkadaşının eşi ile kafam uymak zorunda değil ki

Eşin dışarıda görüşsün

Yani bazen karşıdaki insan ile ne konuşacağını şaşırıyor insan ortak nokta yoksa

Çocuk vs de yok anladığım ne konuşulur ki ilk gördüğün insan ile

Mesela ben tanıdıklarım ile işimle ilgili okulummla ilgili konularda sohbet ediyorum ama eşimin arkadaşının eşine iş ile ilgili bir anıyı pat diye anlatamam ikinci üniversite okuyorum onu da anlatmam zira bana hava attı der beni evinde ezikledi der vs

Biraz eşler Hakkı'nda konuşulursa belki konu okur ama valla ülkenin gidişatı da konuşulamaz gibi olsa olsa kış konuşulur
Benim 1 buçuk yaşına girmek üzere olan oğlum var. Ev sahibi 7 aylık hamile. Eşim rica etti gidelim diye tatlimizi alıp ilk kez gittik böyle oldu

İşte hepsi birden aynıysa muhtemelen sizin soğukluğunuzun yansımasıdır o. Yanı karakterde dört çift, sekiz ayrı insan size denk gelmiş olamaz.
Bilmiyorum ki olabilir.Ama ben soğuk olsam sohbet konularını hep açan taraf ben olmazdim sanırım

Tv izlemeye gelmedik iki lafin belini kiralim diye geldik deyin
İlla tv izliycekseniz biz hiic rahatsizlik vermeyelim deyin
Bende acayip rahatsiz olurum boyle durumlardan

Back
X