• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik sorunu

Ne saygisi
Once o evine gelene saygili olsun
Biz cogu zmn tv acmiyoruz misafir varken
Gercektwn cok guzel sohbet ediliyor oyle olunca
Cocuklar oynuyo birlikte guzel oluyor
Sıkılırlarsa cizgi film aciyoruz o kadar
Ben bu konuda hep sorun yaşıyorum keşke benim evine gittiğim insanlarda sizin gibi düşünse.Gittiğime pişman oldum resmen.Bir ara kadın eşine çizgi film aç çocuk baksın dedi.Adam açtı 5 dakika sonra tekrar belgesel açtı hayvanlar falan.Içim şişti

Sıkıldığım bi eve bi daha gitmem. Sen de gitme bence. eşin çok istiyorsa arkadaşıyla dışarda görüşsün

Sıkıldığım bi eve bi daha gitmem. Sen de gitme bence. eşin çok istiyorsa arkadaşıyla dışarda görüşsün
Eşime dedim bir daha gitmem dedim. Tamam gitmeyiz dedi. Sen arkadaşını dışarda görürsün dedim tamam dedi. Keşke böyle olumsuzluklar yaşamasaydim.Artik kimsenin evine gidesim gelmiyor

Dert edilecek bişey yok ortada canım..Bende konuyu ilk okuyunca her gittiğin yerde öyle oluyor sandım..Madem eşinde farkında daha da gitmezsin...

Her gittiğiniz arkadaşı mi böyle o da ilginç .esin nerden bulmuş bu arkadaşları.esimin bir arkadasi vardı onlara gittiğimizde ya da onlar geldiğinde çok sikilirdim ben de.esim arkadaşıyla muhabbete girerdi eşi de dizi hatasiydi hangi gün otursak akşam dizisi olurdu hic konuşmadan diziyi izlerdi ,konuşulursa hep dizi hakkında yorum yapılırdı o kadar sikilirdim ki.ben de onlarla oturacagimizda bir şekilde idare ederdim.ama hepsi öyleyse sizin insan bunalir.hangi biri idare edilecek

Her gittiğiniz arkadaşı mi böyle o da ilginç .esin nerden bulmuş bu arkadaşları.esimin bir arkadasi vardı onlara gittiğimizde ya da onlar geldiğinde çok sikilirdim ben de.esim arkadaşıyla muhabbete girerdi eşi de dizi hatasiydi hangi gün otursak akşam dizisi olurdu hic konuşmadan diziyi izlerdi ,konuşulursa hep dizi hakkında yorum yapılırdı o kadar sikilirdim ki.ben de onlarla oturacagimizda bir şekilde idare ederdim.ama hepsi öyleyse sizin insan bunalir.hangi biri idare edilecek
Bende sen gibi bunalıyom işte.Bazıları kendileri davet ediyorlar bizi evlerine,bizde gidiyoz gidincede yine ayni ben konu açarsam ancak öyle konuşuluyor ben susunca onlarda susuyor.Ev sahibi olarak biraz da onların sohbet konusu açması gerekiyor bence.

Ben bu konuda hep sorun yaşıyorum keşke benim evine gittiğim insanlarda sizin gibi düşünse.Gittiğime pişman oldum resmen.Bir ara kadın eşine çizgi film aç çocuk baksın dedi.Adam açtı 5 dakika sonra tekrar belgesel açtı hayvanlar falan.Içim şişti
Keske o arada hayvanlar ciftleşseydi de kapatmak zorunda kalsaydi

Back
X