- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Evet devamlı hayvanların birbirini yediğini izliyoruzEv sahibi siz oradayken belgesel mi izliyor?
Bugün aksam gittiğimiz eve ilk kez gittikSorun sende değil canım, eve gelen misafirle nezaketen bile olsa muhabbet edilir, insan durakta ayak üstü selamlaştığı kişilerle bile sohbet edebilirken eve gelen misafire surat asmanın manası ne?
Acaba istenmeyen misafir misiniz? Çok sık mı gidiyorsunuz? Karşı taraf irtibatı kesmeye çalışıyor olabilir mi?
Ilk kez gittik bugün akşam.Eşimi kıramadimE gitmeyin
Hadi ya..gitmeyin bence adam kafasına göre takılıyorEvet devamlı hayvanların birbirini yediğini izliyoruz
O halde gittiğiniz kişiler usulden adaptan bihaberler. Böyle durumlarda eşinizle karşılıklı anlaşıp (kaş göz) tez vakitte kalkmak ve ev sahibini belgeseliyle başbaşa bırakmak en doğrusu.Bugün aksam gittiğimiz eve ilk kez gittik
Cevabın süperEvet devamlı hayvanların birbirini yediğini izliyoruz
Eşim halinden memnun arkadaşıyla sohbet ediyorlar.Ama kadın ve kadının annesi benim suratıma böm böm bakıyorlarO halde gittiğiniz kişiler usulden adaptan bihaberler. Böyle durumlarda eşinizle karşılıklı anlaşıp (kaş göz) tez vakitte kalkmak ve ev sahibini belgeseliyle başbaşa bırakmak en doğrusu.
Cevabın süpergüldürdün beni
Eve dönünce eşinize rahatsızlığınızı ve bir daha gitmek istemediğinizi söylersiniz eşiniz tek görüşür arkadaşıyla. Kafaya takmayın her yerde var böyleleriEşim halinden memnun arkadaşıyla sohbet ediyorlar.Ama kadın ve kadının annesi benim suratıma böm böm bakıyorlar
Daha önce de 3 arkadaşına gittik eşimin. Onlarında evlerine birer kez gittik onlarda da soğuk suratlar, hep aynı şey oluyor nereye gitsekBende defalarca aynı şey oldu sandım
Daha ilk gidişinizmiş, birdaha gitmezsiniz olur biter
Eşimin 4 arkadaşına da birer kez gittigimiz halde aynı sorunları yasadim.Ben konusmazsam ev sahipleri susuyor hepEve dönünce eşinize rahatsızlığınızı ve bir daha gitmek istemediğinizi söylersiniz eşiniz tek görüşür arkadaşıyla. Kafaya takmayın her yerde var böyleleri
:)))Evet devamlı hayvanların birbirini yediğini izliyoruz
Bi dahaki sefere elinizde cigdemle gidin "belgesel izlerken citleriz" diyin ☺Evet devamlı hayvanların birbirini yediğini izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?