Misafirlik sorunu

Eşimin 4 arkadaşına da birer kez gittigimiz halde aynı sorunları yasadim.Ben konusmazsam ev sahipleri susuyor hep
Allah allah enteresan tiplermiş. Bir daha giderseniz konuşmayın siz de susun bakalım susabildiğiniz kadar? Nereye varacak sonu

Hayatta sadece eğlenceli şeyler yapma lüksümüz yok ne yazık ki. Madem kimse konışmuyor sizde oturup izleyin belgeseli sıkın dişinizi gidene kadar.

O değil de eşinin arkadaş seçimi ve arkadaşlarının eş seçimi harikaymış.
Eşin çok aramış mı, misafire bir tatlı dil güler yüzü çok gören yaban hayatını seven yabani arkadaşları.

Belki de misafirliğe gittiğiniz evin kadını, misafirden hazzetmiyordur, devamı gelmesin diye dut yemiş bülbül gibi oturmuştur.

Valla ev sahibinin amacı buysa tekrar gitmem heralde.İşim gücüm yokta devamlı hayvan mı izlicem ya.Misafir sevmeyenler belgesel açın evinize misafir gelmez duyurulur

Eşiniz arkadasıyla sohbet ediyor ama arkadasinin esi sizinle sohbet etmiyor dogru mu anladim? Çünkü eşinizin arkadasi, esinizle ilgilenmese eminim o da sıkılırdı ve oturmazdi herhalde.

Evet canım aynen durum bu şekilde

Dört arkadaşının hepsinin eşi problemli olabilir mi bilemedim. Belki enerjiniz tutmamıştır. Bende bazı insanların yanında ağzımdan dikmişler gibi olurum ve ölümüne susarim sohbet edesim gelmez, etmem. O halimi görenler eminim garipsemistir ama ortada bisey olduğundan dolayi yapmam bunu, sadece bazı insanlar durduk yere iter beni ve o insanla asla konuşmam ama belli bir sebebi de yok.

Bazı insanların yanında ise cır cır cır konuşurum. Tamamen karşımdakinin enerjisi mi diyeyim bilmiyorum onunla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…