misafirlikte ilişki ve banyo

Ayy utandirdim mi seni yazik kiyamam oysa ki utanacak daha çok şeyin vardır böyle basit şeylere niye utandin
Haklısın utanacak daha büyük meseleler var sana utanarak bir limitimi boşa harcadım. Üzgünüm.
Örneğin seni seviyorum lafının ayıp karşılandığı toplumlarda herkesin olduğu evde sex yapmak, kondomu sıvısıyla birlikte ortalığa atmak durumu daha çok utanılası. Gerçi sen anlamazsın. Kondom var ister misin?

Allahım akıl fikir versin valla çok güldüm halinize be nasıl çocuk yetiştireceksiniz siz başkalarının hatalarına birlikte gülerek mi yazik valla ağlanacak halinize gülüyorsunuz Allahım yardımcınız olsun

Zaten ben de ona takıldım yani neden insanlar evde prezervatıfı görsün . Hadi gördüler ısrarla neden gidilir kalmaya. Eskiden fakirlik vardı , gelir seviyesi bunları gerektiriyordu ama şu an sartlar aynı mı. Ne yani ortalıkta mı çiftleşsin herkes. Herkesin evi var ayrı bir hayatı var.
Kadınlara gelmiş teyze diyor konu sahibi ne munasebet yani .

Bil mukabele.
Emin olun sizin yetiştirmeye kapasitenizin yetmeyeceği bireyler yetiştireceğim. Gönlünüzü ferah tutun. Sabah akşam tok karnına 3 er sayfa kitap öneriyorum. İyi geceler.

Allah bildiği gibi yapsın sizi valla söyleyecek söz bulamıyorum gitte uyu dua et sonrada daha sonra da rabbimden kırdığıniz incittiginiz gönüller için af dileyin ben sizin gibi konuşmaya çalıştım olmadigim kişi haline burundum ama yok olmuyor boşa kürek çekmekten başka birşey değil.

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.
Üyeliğinizle ilgili işlem de yapılacaktır.

Rapor edilen üyelerde hazırlıklarını tamamlasın, banlanmalar birazdan başlar.

Şu yoruma cevap vereyim, cevap hepinize gelsin, biz rapor edilen yorumlarınıza bakarız, site kurallarına uymayan bir yazıysa uyarı veririz, yorumda sorun yoksa pas geçeriz, kişisel değerlendirme yapamayız kriterimiz kurallardır, kurallar arasında polemik vb yasaklar da vardır, bir üyenin uyarı alması için illa yalnızca hakaret etmiş olması gerekmez.

Şimdi sıkı tutunsun herkes, odanın ışıklarını da kapadım çok romantik banlanmalar yaşanacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…