misafirlikte ilişki ve banyo

Canım esma, zaten bu manzarayı yemeğe gittiğimiz evde gördüm.

Ev sahibi belli ki az önce sevişmişti ve bizim de kullanacağımızı bildiği çöpe atmaya çekinmemişti. Bu daha fena
Ha ben sende kalanlar yaptı diye düşündüm önce ama yinede korkunç . Misafir geliyorsa bir zahmet çöpü değiştir . Bende yemek yiyemezdim

Sevgili Mune konuyu kapat lütfen rica ediyorum burda o kadar gereksiz konuşmalar var ki artık midem kaldırmıyor şimdiden teşekkür ederim ayrıca beni şikayet etmişlerdir illa ki lütfen mesaj iceriklerime bakıp öyle karar verin kimseye hakaret içerir bir cümle kullanmadım engellerseniz de siz bilirsiniz ıyi geceler.

Hala acil ihtiyaç degil
insanlar kendini tutabilir diyosunuz

Bu öyle bişey değilki insanın canı anlık bile istiyebilir engel olamassın kendine

Mantıklı konuşun lütfen
Insani hayvandan ayiran şeylerden biri durtulerini kontrol edebilmesidir. Sokak ortasında, belediye otobusunde, tapu kadastroda falan kendinize engel olabiliyorsaniz baska yerde de olabilirsiniz. Istek uyanir, insanin cani ister evet ama o istegini kontrol edebilme yetisi de var insanin.

kocanı bulsana kafa bulacağına
Yoksam sevişmiyor mu senle
Üfff çok sıkıldım sen disime göre değilsin
Doğru dişine göre değilde seviyene göre değilim konuşma üslubun çok muazzam harcaniyorsun buralarda aşkı memnu bir daha çekilse bihter karakterine seni yönlendiririm çok iyi oynarsın hadi by uykum geldi ıyi geceler

Aaa doğru sigara dumanlarında boğuşan bir kişi yok cevremde çok şükür ondan fazla gelirsin bana haklisin
Sigaramın dumanına sarar saklarım seni Dilara :)
Kız doğru söyle sende mi birinin evinde unuttun kondomu ,onun için mi böyle ateşleniyorsun ?

Kını sihibinin cik izirini gidiyeahhhlar
Deyip de
Burdaki evli bekar bosanmis insanları kafadan kocalarıyla kavga etmiş umutsuz ev kadını ilan eden
Küçük beyinciginizden öperim
Midenizin kaldırmaması gereken , konunun içeriği . İygeceler

Sigaramın dumanına sarar saklarım seni Dilara :)
Kız doğru söyle sende mi birinin evinde unuttun kondomu ,onun için mi böyle ateşleniyorsun ?
He kiz a bende ondanım da bu kondomu hic kullanmadık ki biz gerek duymuyoruz ama senin için kullanmış olalım hatrını kıramam aklım kalır

Biryere gittiğim yok burdayım ve tatildeyim . Ama konuşacak ortak konumuzun olduğunu zannetmiyorum
Ayy kibarim benim ama gercekten taktir ettim hanimsin belli.
bende sen gibi konuyu eleştirerek girdim ama nasıl girdim ve nasıl devam etti olaylar nasıl gelişti inan aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…