misafirlikte ilişki ve banyo

Ayy kibarim benim ama gercekten taktir ettim hanimsin belli.
bende sen gibi konuyu eleştirerek girdim ama nasıl girdim ve nasıl devam etti olaylar nasıl gelişti inan aklım karıştı
Konu hassas . Herkesin karşı olduğu tek yorum yapsan taşlanırsın . Eleştirini görmedim bile

Kız yoruldun yoruldun iki saatte cevap yaziyon anca bunu mu bulabildin ayrica yazdigimi beğenip geri cekiyon hadi itiraf et cazibeme dayanamıyorsun

Bisey dicem ama alınma
Bana laf sokabilmiş değilsin hala
Ama feci halde sıkıcısın...
Git bi kaç mizah dergisi oku lütfen
Harbiden üzerime karabasan oturmuş gibiyim

Bisey dicem ama alınma
Bana laf sokabilmiş değilsin hala
Ama feci halde sıkıcısın...
Git bi kaç mizah dergisi oku lütfen
Harbiden üzerime karabasan oturmuş gibiyim
Işine gelmezse karabasan çoker tabi ay yoksa seni yuceltmeli miydim mizah dergisi okuyan tek insanmiscasina ayakta alkışlıyorum seni

Sigaramın dumanına sarar saklarım seni Dilara :)
Kız doğru söyle sende mi birinin evinde unuttun kondomu ,onun için mi böyle ateşleniyorsun ?
40 kişinin içinde sevişme fantazisi olan, oraya buraya kondom atığını içindeki döllerle bırakmayı normal karşılayan insan gelmiş, burada sigaraya laf ediyor, ay birinin yerine utandım yine bugün.
Sigara çok masum ya bunların yanında.
Dilarayı sigaranın dumanına saklama anlamaz o öyle işlerden
Ona kondom falan lazım

Ortalık yerde ana baba evinde sevişmek ayıp değil ama sigara içmek ayıp hayatım o da öyle bir kafa naparsın.

Ayy utandirdim mi seni yazik kiyamam oysa ki utanacak daha çok şeyin vardır böyle basit şeylere niye utandin

Hadi itiraf edin sayemde geceniz güzel geçti yoksa gergin gergin o site senin bu site benim dolaşacaktınız yarın yine oyalarım ben sizi ama çok kalamam malum sizden başka hayatımda var

Ortalık yerde ana baba evinde sevişmek ayıp değil ama sigara içmek ayıp hayatım o da öyle bir kafa naparsın.
Ananın babanın yanında çocuklarını sevme, kız çocuğunu fazla sevme, erkeği yücelt, kanlı çarşafı sergile, sabah uyan o iş oldu diye haber ver, herkesle aynı evde sex yaşa, eskiler yaptı diye her şeyi doğru say, -halt etmiş o eskiler- sonra gel karısına seni seviyorum diyen, elini tutan adamı kına tipleri vardı ya eskiden. Onlarla aynı türden bunlar da. Kondomu oraya buraya bırak başkası görsünz eliyle atsın sizin sıvınızı ama milletin içinde duş almaya çekin, sevgini belli etmeye çekin. Aynı soyun devamı işte naparsın.

Prezervatıfı mı attınız acık sekılde cope bence ayıp olan bu
Evımde kalan sevısse umrumda olmaz banyo yapsın arkasından ama copte onu gorsem mıdem bulanır

Kız gidip gelmiyon iki saat kime soruyon yazacagin cevabı eşine mi yoksa internetten mi bakıyorsun
Espri yapmak da belirli bir oranda zekâ gerektirir ama görüyorum ki o zekâ sende yok. Şimdi sana senin zekâ seviyenden nasıl cevap yazayım ben Dilara. Git uyu canım zekâ gelişimi için uyku önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…