- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Asksiz olmaz bu is. Eee, hayatimda hic asik da olmadim zaten.[/QUOTE
Evlenmedinmi hic
ama varken sevisemiyo onlarAllah yardımcın olsun bacım nasıl dayanıyorsun bak insanlar 2 gün sevişmezse ölüyor .
Konu hassas . Herkesin karşı olduğu tek yorum yapsan taşlanırsın . Eleştirini görmedim bileAyy kibarim benim ama gercekten taktir ettim hanimsin belli.
bende sen gibi konuyu eleştirerek girdim ama nasıl girdim ve nasıl devam etti olaylar nasıl gelişti inan aklım karıştı
Kız yoruldun yoruldun iki saatte cevap yaziyon anca bunu mu bulabildinayrica yazdigimi beğenip geri cekiyon hadi itiraf et cazibeme dayanamıyorsun
Senden daha önemli işerim var ondan canım hadi iyi geceler .Kız yoruldun yoruldun iki saatte cevap yaziyon anca bunu mu bulabildinayrica yazdigimi beğenip geri cekiyon hadi itiraf et cazibeme dayanamıyorsun
Işine gelmezse karabasan çoker tabi ay yoksa seni yuceltmeli miydim mizah dergisi okuyan tek insanmiscasina ayakta alkışlıyorum seniBisey dicem ama alınma
Bana laf sokabilmiş değilsin hala
Ama feci halde sıkıcısın...
Git bi kaç mizah dergisi oku lütfen
Harbiden üzerime karabasan oturmuş gibiyim
Hiç anormal bir durum değil . Geç olsun güç olmasın:)Hayir, hic evlenmedim K Kahvetelvesimoon .
40 kişinin içinde sevişme fantazisi olan, oraya buraya kondom atığını içindeki döllerle bırakmayı normal karşılayan insan gelmiş, burada sigaraya laf ediyor, ay birinin yerine utandım yine bugün.Sigaramın dumanına sarar saklarım seni Dilara :)
Kız doğru söyle sende mi birinin evinde unuttun kondomu ,onun için mi böyle ateşleniyorsun ?
Ayy sonunda işlerin aklına geldi helal olsun.Senden daha önemli işerim var ondan canım hadi iyi geceler .
ay banlatma kendini lütfen ben yorumlarını zevkle okuyorumBisey dicem ama alınma
Bana laf sokabilmiş değilsin hala
Ama feci halde sıkıcısın...
Git bi kaç mizah dergisi oku lütfen
Harbiden üzerime karabasan oturmuş gibiyim
Ortalık yerde ana baba evinde sevişmek ayıp değil ama sigara içmek ayıp hayatım o da öyle bir kafa naparsın.40 kişinin içinde sevişme fantazisi olan, oraya buraya kondom atığını içindeki döllerle bırakmayı normal karşılayan insan gelmiş, burada sigaraya laf ediyor, ay birinin yerine utandım yine bugün.
Sigara çok masum ya bunların yanında.
Dilarayı sigaranın dumanına saklama anlamaz o öyle işlerden
Ona kondom falan lazım
Ayy utandirdim mi seni yazik kiyamam oysa ki utanacak daha çok şeyin vardır böyle basit şeylere niye utandin40 kişinin içinde sevişme fantazisi olan, oraya buraya kondom atığını içindeki döllerle bırakmayı normal karşılayan insan gelmiş, burada sigaraya laf ediyor, ay birinin yerine utandım yine bugün.
Sigara çok masum ya bunların yanında.
Dilarayı sigaranın dumanına saklama anlamaz o öyle işlerden
Ona kondom falan lazım
Leveli de öğrenmiş :)Ayy sonunda işlerin aklına geldi helal olsun.
tek işinin burda insanlarla dalga geçip alay etmek ve elestri yapmak olduğunu düşünüyordum helal level atladın alkış
Kız gidip gelmiyon iki saat kime soruyon yazacagin cevabı eşine mi yoksa internetten mi bakıyorsunOrtalık yerde ana baba evinde sevişmek ayıp değil ama sigara içmek ayıp hayatım o da öyle bir kafa naparsın.
Ananın babanın yanında çocuklarını sevme, kız çocuğunu fazla sevme, erkeği yücelt, kanlı çarşafı sergile, sabah uyan o iş oldu diye haber ver, herkesle aynı evde sex yaşa, eskiler yaptı diye her şeyi doğru say, -halt etmiş o eskiler- sonra gel karısına seni seviyorum diyen, elini tutan adamı kına tipleri vardı ya eskiden. Onlarla aynı türden bunlar da. Kondomu oraya buraya bırak başkası görsünz eliyle atsın sizin sıvınızı ama milletin içinde duş almaya çekin, sevgini belli etmeye çekin. Aynı soyun devamı işte naparsın.Ortalık yerde ana baba evinde sevişmek ayıp değil ama sigara içmek ayıp hayatım o da öyle bir kafa naparsın.
Espri yapmak da belirli bir oranda zekâ gerektirir ama görüyorum ki o zekâ sende yok. Şimdi sana senin zekâ seviyenden nasıl cevap yazayım ben Dilara. Git uyu canım zekâ gelişimi için uyku önemli.Kız gidip gelmiyon iki saat kime soruyon yazacagin cevabı eşine mi yoksa internetten mi bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?