Misafirterliğinin Günlüğü

aslında çok kilolu değilsin bence
ben de yazayım menümü ama bugün biraz tatlı yedim
sabah: 1 kahve+biraz sucuk+ 1 yulaf kepekli tost+2 zeytin+1 diyet bisküü
öğlen:3 çatal yaş pastaa
ara:biraz boza
akşam: ızgara tavuk+şalgam+1 diyet bisküü
ara:1 kahve+yağ yakıcı çay
nasıl menüm kötü mü
1.70 boy

Sizin boyunuz uzunmuş,avantajlısınız:)
Öğlen az olmuş,pasta olsa dahi yine ufak bir şey olmalı diye düşünüyorum,ama tatlıyı erken yemiş olman güzel,akşama bırakmamışsın.
Aslında pek kilom yok ama bölgesel olarak var bir de erkenden önüne geçmek gerek lazım diye çabam ,ayrıca listenizi beğendim çok kısmamak lazım,bir günde almadık ki bu kiloları yavaş yavaş veririz:))

Son düzenleme:
yarın daha az yemeye özen göstericem ama :)
akşam yemeklerini salatayla mı geçiştirsem acaba diyorum ama o zaman da sonradan acıkıyorum:))
tatlısız hayat düşünemiyorum yaa :))

yarın daha az yemeye özen göstericem ama :)
akşam yemeklerini salatayla mı geçiştirsem acaba diyorum ama o zaman da sonradan acıkıyorum:))
tatlısız hayat düşünemiyorum yaa :))

Tatlı istediğimde süt içiyorum ,sıcak süt biraz tarçınla,şekersiz
Akşam sadece salata yesem çok acıkırım ,en azından benim için mümkün değil

bazı arkadaşların menülerine baktım çok azmış gibi geldi
hele bir arkadaşımla konuştum öğlen ve akşam yemek yemiyorum dedi
ben ölürüm heralde:)

bazı arkadaşların menülerine baktım çok azmış gibi geldi
hele bir arkadaşımla konuştum öğlen ve akşam yemek yemiyorum dedi
ben ölürüm heralde:)
Uzun vadeli düşünmek gerek daha sonra eski beslenme düzenine dönüldüğünde o kilolar kat kat gelir ,gereksiz olduğu kanısındayım.

Günaydın,, yine kaçamaksız güzel bir gün geçirmissin, darısı başıma, hedef60 sende hoşgeldin, bence de çok az yemek yemek çok sağlıklı değil, sonra bu açlığın patlaması sakıncalı olabilir
Benim dün akşam misafirim vardı çaya, pasta , börek yapmak zorunda kaldım, o yüzden akşama yemeği yemedim, misafirlerle beraber 1 kurabiye 2 adette sarma yedim... En sevdiğim pasta olan tiramisu yaptığım halde sadece bir çatal tadına bakmakla yetindim,, bende baya gelişmeler var , akşamda bacak ve basen egzersizleri yaptım ve günü kapattım... Bugün tam bir hafta oldu, kilomda herhangi bir değişiklik var mı çok merak ediyorum, ama tartılmak için ablama gitmem gerek... aslında iyide oluyor, zırt pırt tartıya çıksam heralde kilo veremdiğim durumlarda moralim bozulur,, aranızda tartılan var mı kızlar??
Bu arada sabah sütlü nesfitle açılışı yaptım
4-5 taze fındık yedim

Günaydın, ben de henüz tartılmadım 2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum,ilerlemeyi daha fazla görmek beni motive eder diye düşünüyorum.
Sabah 08.00 bir bardak yarım yağlı süt içtim
saat ona doğru 1.5 domates +1.5 salata+1 yumurta+1 kase yoğurt(içine küçük elma dilimledim)bu sayede oldukça tokum.
Yürüyüşe gidemedim ama öğlen ve akşam 40+40 dk yürümek hedefim.
Teşekkür ederim ,kaçamak yapmayı düşünmüyorum ,çünkü kendimi aç bırakmıyorum:)
Akşam uyumaya doğru açlığı hissediyorum,ama duymamaya çalışıyorum

Öncelikle yürüyüşe zamanım kalmadı.
Öğlen:1 tane levrek ve salata
Akşam :1 elma,1.5 bardak ayran
2.5 litre su
2 yeşil çay
ara öğün yapmadım ,bugün pek bir şeye vakit kalmadı ,akşam yemeği de biraz geçiştirme oldu.

Günaydınnn,, yorgun ve enerjisiz bir sabah... iki gün üst üste misafirin verdiğim yorgunluk , pilimi bitirdi sanırım... Akşam yemekten sonra hiç birşeye dokunmadan tüm akşam yattım, sadece 15 dakak lessi ile 1 mil yürümeye çalıştım, onuda yarım bıraktım erkenden yattım ama yinede yorgunum sanırımDün akşam 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği , bir kase cacık ile kapattım,, ve lessi iel 1 mil yürümeye çalıştım..
Bu sabah 1 kase sütlü nesfit 4-5 taze fındık yedim şimdilik , öğlen sağlam yemem lazım yoksa bağışıklığımın boşluğundan hasta olurum diye korkuyorum...
Bol enerjili günler....

çok yedim çok yedim
sabah: 1çay
ara yok
öğlen: çok az makarna+ çok az tavuk+piko+2 çatal pasta
fındık+biraz çekirdek+2 diyet bisküvi
akşam: biraz makarna+ bir tabak tavuk yemeği

Günaydın canım,İlginçtir bugün ben de halsiz hissediyordum,sabah yürüyüşe çıktım yarım saat yürüdüm sonra yarım saatte spor hareketleri yaptım,ama sadece süt içip gittim acıktığımı çok hissettim bu sefer.
O yüzden bugün biraz daha fazla yedim ders çalışmam gerek enerjik olmam gerek bir de halsiz olunca çalışamıyor insan.
07.30 1 bardak süt
09.00 1 kepekli sandviçe domatesli peynirli bir tost
11.00-14.00 uyuyakalmışım
14.30 1 avuç leblebi,1 kayısı,bir kase yoğurt,1 kase hazır çorba,1 portakal
16.00 1 kivi,yarım muz
16.30 1 kuru incir,1 bardak yeşil çay,1 avuç beyaz leblebi
17.30 tavuklu patatesli sebzeli fırın yemeği ama bugün akşam yemeğini iyi yedim doyarak kalktım .
Bugün tatlı istediğimi hissettim bari incir yiyip kendimi kandırayım dedim diğer günlere göre biraz fazla yediysem de kaçamak yapmadım :)
Bu saatten sonra da yemek yemem .
yine 2,5 litre suyumu içtim .
Bu'günlük' böyle geçti,ama halsiz değilim şimdi gayet tokum gidip ders çalışsam iyi olacak.
Kendine iyi bak ,halsiz hissediyorsan yemeğini ye ,gönlümüzce verelim kilolarımızı

çok yedim çok yedim
sabah: 1çay
ara yok
öğlen: çok az makarna+ çok az tavuk+piko+2 çatal pasta
fındık+biraz çekirdek+2 diyet bisküvi
akşam: biraz makarna+ bir tabak tavuk yemeği
merhaba canım, menün bugün çok yedim diyecek kadar yoğun değil bence
hiç moralini bozma sadece pasta,çekirdek sana öyle hissettirmiştir olabilir ama onu 2 çatal yiyip bırakmak da iradenin,isteğinin güçlü olduğunu gösterir.
Bazen fazla kaçırabiliriz bu normal ama nasılsa yedim deyip devamını getirmemek lazım .
Bir de sen sabah sağlam yesen daha kolay kilo verirsin zamanın belki yoktur bilmiyorum ama o sabah kahvaltısını es geçme derim.

Son düzenleme:
Günadyınnnn... güzel bir hafta sonu diliyorum ... bugün cumartesi 2'ye kadar çalışıyorum, işten sonra bir arkadaşıma oturmaya gideceğim, umarım çok bir şeyler yapmamıştır, çok yemek istemiyorum... Aslında ne yaptığını bilsem ona göre ayarlarım kendimi, şunu fark ettim, yemekte ne olduğunu bildiğimde, önceden karar verirsem şundan şu kadar yiyeceğim diye, süper oluyor, verdiğim kararın dışına çıkmıyorum, bilmediğimde ise kararsız kalıp yemeğimi kaçırabiliyorum... neyse...
terlikçimmm,, süper gidiyorsun, evet sık yiyorsun çok yemiş gibi görünüyorsun, ama kalori yapacak, sağlıksız şeyler değil yediklerin,
hedef60 amacımız aç kalmak değil ki canım, tabi ki doyacağız, ama sağlıklı besinlerle... Dün kendimi yorgun ve halsiz hissettiğimden bahsetmiştim, öğle yemeğinde fırında balık vardı, baya yedim, ama hiç pişman değilim, çünkü sağlıklı olduğunu ve bedenim için gerekli bir besin olduğunu biliyorum... gerçekten doydum ve kendimi çok iyi hissetmemem sebep oldu,, şimdi yediklerimi sıralayayım..
öğlen fırında hamsi , bir ufak dilim beyaz ekmek, bol yağsız tuzsuz sadece limonlu yeşillik...
saat 16.00: 1 adet salatalık
saat 17,00: 8-10 taze fındık
akşam: 4 adet ızgara köfte yeşillik 1 bardak ayran 3-4 sarma
2 ,5 litre su
akşam lessi ile 1 mil yürüyüş( baya terletti) günü protein patlamsıyla kapattım

sabah 8,30: sütlü nesfit
9,00: iki dilim çavdar ekmek arasında peynir sürüp yedim.. şimdilik bukadar...

Günaydınnlar herkese iyi hafta sonları diliyorum
Dünkü menün çok güzelmiş,ben bu sabah yaptıklarıma gelirsem.
08.15 1 tane yumurta,1 bardak süt
08.30-09.30 yağmur altında yürüyüş(az yağıyordu)
şimdi yeşil çayla birlikte gün kurusu kayısı:)

Dün öğlene kadar iyi giderken akşam arkadaşlarla pizza,baklavayla bütün olay bitti
bugün spor yapamadım
Yediklerime yine dikkat etmeye devam tabiki
11.00 bir bardak süt ve 1 yumurta
13.00 4 küçük domatlardan
14.15 balık ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…