- Konu Sahibi Uzakbirtepe
-
Boyum 1.60 kilom 59ben de katılmak istiyorum bu başlığa menülerimizi yazalımm:))
bu arada boy kaç?
Sizin boyunuz uzunmuş,avantajlısınız:)aslında çok kilolu değilsin bence
ben de yazayım menümü ama bugün biraz tatlı yedim
sabah: 1 kahve+biraz sucuk+ 1 yulaf kepekli tost+2 zeytin+1 diyet bisküü
öğlen:3 çatal yaş pastaa
ara:biraz boza
akşam: ızgara tavuk+şalgam+1 diyet bisküü
ara:1 kahve+yağ yakıcı çay
nasıl menüm kötü mü
1.70 boy
yarın daha az yemeye özen göstericem ama :)
akşam yemeklerini salatayla mı geçiştirsem acaba diyorum ama o zaman da sonradan acıkıyorum:))
tatlısız hayat düşünemiyorum yaa :))
Uzun vadeli düşünmek gerek daha sonra eski beslenme düzenine dönüldüğünde o kilolar kat kat gelir ,gereksiz olduğu kanısındayım.bazı arkadaşların menülerine baktım çok azmış gibi geldi
hele bir arkadaşımla konuştum öğlen ve akşam yemek yemiyorum dedi
ben ölürüm heralde:)
öğlen:1 kase çorba :)yine çorba..2dilim kavurma(oldukça az yedim :)
1 kase yoğurt +1 elma
ara öğün:1 kaç leblebi+1 ceviz
akşam(18.15)peynir ,domatesli tost
2.5 litre su
2 fincan yeşil çay
2 gün kurusu
+40 dk yürüdüm :)
Günaydın, ben de henüz tartılmadım 2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum,ilerlemeyi daha fazla görmek beni motive eder diye düşünüyorum.Günaydın,, yine kaçamaksız güzel bir gün geçirmissin, darısı başıma, hedef60 sende hoşgeldin, bence de çok az yemek yemek çok sağlıklı değil, sonra bu açlığın patlaması sakıncalı olabilir
Benim dün akşam misafirim vardı çaya, pasta , börek yapmak zorunda kaldım, o yüzden akşama yemeği yemedim, misafirlerle beraber 1 kurabiye 2 adette sarma yedim... En sevdiğim pasta olan tiramisu yaptığım halde sadece bir çatal tadına bakmakla yetindim,, bende baya gelişmeler var , akşamda bacak ve basen egzersizleri yaptım ve günü kapattım... Bugün tam bir hafta oldu, kilomda herhangi bir değişiklik var mı çok merak ediyorum, ama tartılmak için ablama gitmem gerek... aslında iyide oluyor, zırt pırt tartıya çıksam heralde kilo veremdiğim durumlarda moralim bozulur,, aranızda tartılan var mı kızlar??
Bu arada sabah sütlü nesfitle açılışı yaptım
4-5 taze fındık yedim
Günaydınnn,, yorgun ve enerjisiz bir sabah... iki gün üst üste misafirin verdiğim yorgunluk , pilimi bitirdi sanırım... Akşam yemekten sonra hiç birşeye dokunmadan tüm akşam yattım, sadece 15 dakak lessi ile 1 mil yürümeye çalıştım, onuda yarım bıraktım erkenden yattım ama yinede yorgunum sanırımDün akşam 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği , bir kase cacık ile kapattım,, ve lessi iel 1 mil yürümeye çalıştım..
Bu sabah 1 kase sütlü nesfit 4-5 taze fındık yedim şimdilik , öğlen sağlam yemem lazım yoksa bağışıklığımın boşluğundan hasta olurum diye korkuyorum...
Bol enerjili günler....
merhaba canım, menün bugün çok yedim diyecek kadar yoğun değil benceçok yedim çok yedim
sabah: 1çay
ara yok
öğlen: çok az makarna+ çok az tavuk+piko+2 çatal pasta
fındık+biraz çekirdek+2 diyet bisküvi
akşam: biraz makarna+ bir tabak tavuk yemeği
Kesinlikle fazla değil,benim yediklerimi gördün müaslında çok yememişim kafayı yiyorum sanırım:)
Günadyınnnn... güzel bir hafta sonu diliyorum ... bugün cumartesi 2'ye kadar çalışıyorum, işten sonra bir arkadaşıma oturmaya gideceğim, umarım çok bir şeyler yapmamıştır, çok yemek istemiyorum... Aslında ne yaptığını bilsem ona göre ayarlarım kendimi, şunu fark ettim, yemekte ne olduğunu bildiğimde, önceden karar verirsem şundan şu kadar yiyeceğim diye, süper oluyor, verdiğim kararın dışına çıkmıyorum, bilmediğimde ise kararsız kalıp yemeğimi kaçırabiliyorum... neyse...
terlikçimmm,, süper gidiyorsun, evet sık yiyorsun çok yemiş gibi görünüyorsun, ama kalori yapacak, sağlıksız şeyler değil yediklerin,
hedef60 amacımız aç kalmak değil ki canım, tabi ki doyacağız, ama sağlıklı besinlerle... Dün kendimi yorgun ve halsiz hissettiğimden bahsetmiştim, öğle yemeğinde fırında balık vardı, baya yedim, ama hiç pişman değilim, çünkü sağlıklı olduğunu ve bedenim için gerekli bir besin olduğunu biliyorum... gerçekten doydum ve kendimi çok iyi hissetmemem sebep oldu,, şimdi yediklerimi sıralayayım..
öğlen fırında hamsi , bir ufak dilim beyaz ekmek, bol yağsız tuzsuz sadece limonlu yeşillik...
saat 16.00: 1 adet salatalık
saat 17,00: 8-10 taze fındık
akşam: 4 adet ızgara köfte yeşillik 1 bardak ayran 3-4 sarma
2 ,5 litre su
akşam lessi ile 1 mil yürüyüş( baya terletti) günü protein patlamsıyla kapattım
sabah 8,30: sütlü nesfit
9,00: iki dilim çavdar ekmek arasında peynir sürüp yedim.. şimdilik bukadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?