Misilleme mi yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne çıkacak , bir tatsızlık mı yaşandı acaba diye sonuna kadar okudum . Neyse ki kötü birşey yok , hatta hiç birşey yok .
Bu kadar düşünüp , didiklemeyin bence , sadece siz kuruntu yapmışsınız .

Ben sizin önceki konuyu da okumuştum. Bence siz eşiniz bir dahaki sefere annesine gitmeye kalktığında bi gidin bakalım da neler dönüyor ortada bi anlayın. Misilleme yapması da hiç hoş değil. Ortada boşanın diyen bir ana var. Bozulmanız veya gitmek istememeniz çok normal.
Sanırım eşinizin annesi eşinizi doldurmaya çoktan başlamış. Anneniz çiğ börek yapmış emek vermiş bi saat de olsa oturamaz mıydınız. Sürekli gitseniz neyse kırk yılda bir.

Misilleme olmayabilir. Esiniz gayet rahat gibi ne guzel sizi bogmuyor illede anneme gel diye ama sizden de cekiniyir olabilir diyorsunuz. Siz gene de annesiyle aranizda sahsi sorununuz yok diye anladim arayi sogutmayin gidin.

Ben gitmek istemiyorum,gitmicem demedim,o ben gidiyorum diyip gitti.. Yani ben küs degilim kaynanam bana küs. Bencil demek fazla iddialı olmuyor mu?
Benim kaynanam da bana küsmüş ben daha beter küsücem valla hiç takamam kafama. Küsme ile kendilerini saydırmaya çalışıyorlar.
Eşim de annem ile konuşmuyor iyi böyle kafam rahat ben annemi görüyorum gidip gelmeme karışmaz eşim, :KK54:bende ona karışmam :KK50:

Bunun adı psikolojik siddet degil mi??
Simdi o bana giyindigi zaman,hayatım ben anneme gidiyorum hadi hazırlan vs demiş olsa ben peki canım der giderdim. Benim oyle bir durumum yok kaynanama karşı.
Kac oldu tek gidiyor kaynanam benimle gorusmek istemiyor anladığım..
Bir de o kavgada,kaynanam demis ki,boşanın.
Bunu bana eşim söyledi. Ben biraz ters bir insanım,esimde bunu bildigi icin bana gel demeye çekinmişte olabilir.
Dediginizi yapcam ama. Kesinlikle önümüzdeki günlerde
Deneyin bence ama gitmek istemeyecek diye düşünüyorum, kayinvalideniz de gaz veriyor olabilir alttan alttan.
Birde sizin ailenizle yaşanan bir sorun yokken böyle yapması saçma

Hanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi
Esim arabayi sürüyordu eliyle daha sonra gibisinden hareket yapinca,
Anne biz yorulduk uykusuzuz daha sonra geliriz öptüm dedim kapadim.

Eve geldik,esime sordum neden gitmedik diye suanda gidesim yok dedi.
Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Neden ki? Birseymi oldu birine mi alındın dedim
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Sen gidiyorsun annene ama aşkım dedim
Ya gidiyorum da boyle daha rahat degil mi? Dedi
Bak emin misin bisey yok dimi dedim. Yok kesinliklee dedi.
Sonra sen gitmek mi istiyorsun?dedi.
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Dedi ki ya bidi bidi oluyor git gel.. (bu ne demekse)
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Simdi de kahve ictik haberleri izliyoruz ama kafam cok karıştı.
Sizce????
Adam misilleme yaptığını açıkça söylemiş zaten orayada gitmiyoz burayada gitmiyoz diye sen gitmezsen bende gitmem e çevirmiş işi yakında hır gür kopar

Hanımlar,ben annemlerin yanina geldim,esim bıraktı. Kendisi gelmedi. Hatta zile bastim annemleri uyandırdım erken geldim diye :)
Ve cok sinir oldu dişlerini sıkıyordu,kaşlarını çatmıştı araba sürerken. Acikcasi evden cikarken biraz laf soktum ama aile ile ilgili degil.
Senelerce fibromiyalji dediler yataga çakıldım. Gecen sene bu zamanlar boyun fıtığı çıktı emar da ve boyun duzlesmesi gece cok agladim bağırdım inledim resmen bacağımda morarmış
Esim morlugu görünce randevu aldı. Tenezzul etti sagolsun daha dogrusu ben aldim ondan evel doktora gitsek ne olcak ki diyordu
Evden cikarken gitmicem doktora paran cebinde kalsın gercekten bıkmışsın benden dedim cunku ayagimin ustune basamıyordum bu halime gormesine rağmen yerinden kalkmadi
Bende annemlere gidiyim ısınmaya bari dedim
Inanilmaz bozuldu. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama devran döncek elbet..
Bu arada klimamiz bozuk ve aldigi yeri herseyi kendi biliyor tamir ettirmiyor annemde soba var alsammi yaaaa diyordu gidipte almadi sogukta romatizmami tetikledi tabi. Napmaya çalışıyor sizce..

Son güncellememi okudunmu canım

valla 12 yıllık tecrubemle söylüyorum
koca kişisinin ailesiyle kötüysen kendi evinde huzur tam olarak bulamazsın ,
bir şekilde mutsuzluk yakanı bırakmıyor ,bir orta yolu bulmaya çalış kv ile ,

inan bana çok daha mutlu oluacaksın , heee gerçekten boşanmak istiyorsan boşan aranda bir bağda oluşmadan ( çocuk )
bir daha yuzlerini görmezsin bari ,

Hanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi
Esim arabayi sürüyordu eliyle daha sonra gibisinden hareket yapinca,
Anne biz yorulduk uykusuzuz daha sonra geliriz öptüm dedim kapadim.

Eve geldik,esime sordum neden gitmedik diye suanda gidesim yok dedi.
Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Neden ki? Birseymi oldu birine mi alındın dedim
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Sen gidiyorsun annene ama aşkım dedim
Ya gidiyorum da boyle daha rahat degil mi? Dedi
Bak emin misin bisey yok dimi dedim. Yok kesinliklee dedi.
Sonra sen gitmek mi istiyorsun?dedi.
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Dedi ki ya bidi bidi oluyor git gel.. (bu ne demekse)
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Simdi de kahve ictik haberleri izliyoruz ama kafam cok karıştı.
Sizce????
Ben bir problem göremedim, hem ne güzel eşimiz sizin kendi ailesiyle görüşmeniz konusunda diretmiyor böyle devam etsin işte ne güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X