Miss curious'un ceyizi..

öncelikle mutluluklar diliyorum...aldığın herşeyi ağız tadıyla kullanırsın umarım.hepsi çok güzel.siyah masa örtünü kullandın mı acaba daha önce bende görmüştüm ama kenarları taşlı dökülür diye vazgeçtim nasıl seninki herhengi bir şikayetin varmı acaba.:3:
cnm cok tesekkurler,siyah ortuyu henuz kullanmak nasip olmadi ya hani ozel misafirlerimde kullanirim diye dusundum ama annemin rahatsizligi yuzunden evimize pek misafir gelmiyo..

Canım evini bende çok merak ediyodum, beklediğim gibi harika, bayıldım allah ağız tadıylaa oturmayı nasip etsin, ama mutfağınında resimlerini bekliyoruzz..:90:
koyucam cnm insallah mutfagimi ve yatak odami da...Makinaya pil alamadim henuz..:50:tesekkur ederim cook..:71:

tadı damağımda kaldı walla.. çok hoş canım.. lütfen devamını bekliyoruzzz..:29:
pil alir almaz ekliyorum insallah cnm,cok sagol...:71:

canım
mısafır
bardakların
cokguzel
sagol cnm aslinda karisik ama cerve serisi bievden almistim...

çok sade ve şık.gereksiz hiçbir ayrıntıya gidilmemiş.gerçekten bayıldımmm.çok mutluluklar misscim.
tesekkurler esraacim bazen bisiler almak istiyorum esim izin vermiyo,sadeligi bozulmasin diye.Ama tablo olursa iyi olur die dusunuyorum cnm bazi duvarlarimda..

Missim çok güzel olmuş evin çok şık
eşyaların yerlerini bulmuş ya çok sevindim
aldığında konuşuyorduk bunu oraya bunu şuraya diye :)
hey gidi günler :nazar:
çok çok güzel olmuş evin cici cici oturun sağlıkla :nazar: :nazar: :nazar:

sade ve sık olmus eviniz cok guzel hep huzurla oturmayı nasip etsin rabbim:nazar:
tesekkur ederim,daha iyileri sizlere insallah cnm..
Missim çok güzel olmuş evin çok şık
eşyaların yerlerini bulmuş ya çok sevindim
aldığında konuşuyorduk bunu oraya bunu şuraya diye :)
hey gidi günler :nazar:
çok çok güzel olmuş evin cici cici oturun sağlıkla :nazar: :nazar: :nazar:
sagol jeanim hey gidi gunler di mi ama darisi basiniza insallah cnm...icime sindi yerlesim duzenim,insallah bi gun kendi evimiize de otururuz..

merhaba.yenı gordum topiğinizi ılk sayfalara bakabıldım.2.sayfadakı mavılı yatak ortusunu nerden aldınız?hersey cok zevklı secılmıs..mutlulukla kullanın..

merhaba.yenı gordum topiğinizi ılk sayfalara bakabıldım.2.sayfadakı mavılı yatak ortusunu nerden aldınız?hersey cok zevklı secılmıs..mutlulukla kullanın..
tesekkur ederim cnm,aslinda o yatak ortusu degil nevresim takimi ama yatak ortusu olarak da kullanilabilir bence..Yatastan almistim urunu..

Allah şifa versin inşallah...
sagol cnm rabbim tum hastalarimza sifa versin insallah..

merhaba arkadasım.Öncelikle anneciğin iyidir umarım.Allahım yardımcınız olsun.evini inceledim cok sade ve güzel görünüyo,her zaman sadelikten yana biri olarak evini cok begendim.yalnız diğer fotograflarını da görmek isteriz.detaylı olarak tabi...sevgiler..

149uxya.jpg

mufpt5.jpg

j8jvdh.jpg

2j2yjnk.jpg

2uzb3ps.jpg

2wohjia.jpg

2j0m6au.jpg

:nazar::nazar::nazar:makinanın şarji bitti kalanini da sonra eklerim insallah...

missscim evini çok merak ediyordum , az da olsa merakım gitti
sade çok güzel evin var bayıldım zevkle seçilmiş
ağız tadınız hiç bozulmasın

:nazar:

merhaba arkadasım.Öncelikle anneciğin iyidir umarım.Allahım yardımcınız olsun.evini inceledim cok sade ve güzel görünüyo,her zaman sadelikten yana biri olarak evini cok begendim.yalnız diğer fotograflarını da görmek isteriz.detaylı olarak tabi...sevgiler..
tesekkur ederim cnm annem döndü eve,su an iyi insallah daha iyi olur...Allahtan umidimizi kesmiyoruz..
Evimin diger resimlerini en yakin zamanda koyucam cnm..Su not telasim bi bitsin koyarim insallah malum donem sonu geliyo..Daha detayli koyarim tek tek..

missscim evini çok merak ediyordum , az da olsa merakım gitti
sade çok güzel evin var bayıldım zevkle seçilmiş
ağız tadınız hiç bozulmasın

:nazar:
tesekkur ederim cnm ya darisi basina insallah tum arkadaslarimin..Aslinda son hafta aceleye geldi bayaga; ama elimizden geleni yaptik..dugunden bi gun once geldi bazi halilarim dusun yani o kadar..
Canım halılarına bayıldım, markaları nedir?
cnm halilar icin cok ugrasmistim biliyo musun,en cok onlarda kararsizlik yasadim ama simdi seviyorum genel olarak..Diger odalarimi koyunca detayli gorursun..
Her oda farkli nerdeyse...Oturma odam royal, salonum ve yatak odam kaşmir,mutfak pierre cardin,salonum saray...

selam canım,
Herşeyi okuyamadım ama sanırım annenle ilgili bir problem oldu. Umarım en kısa zamanda çözülür/geçer.
yeni yeni çeyiz yapmaya başladım. İlk önce büyük olanları çıkarayım aradan diyorum. Misafir yemek takımları, günlük yemek takımı, tencere seti, misafir çatal bıçak ve günlük çatal bıçaklarını nereden aldın? Bayıldım hepsine :nazar:

Son düzenleme:
Süper bir çeyiz hepsi kalite hepsi özenle seçilmiş.
Güle güle güzel sağlılı günlerde kullanman dileğiyle.
Mudo, Bernardo, Tantitoni,Tchıbo, Tupperware, Ikea ilk ve en çok tercih ettiklerin sanırım :) :) :)

Sevgiler...

selam canım,
Herşeyi okuyamadım ama sanırım annenle ilgili bir problem oldu. Umarım en kısa zamanda çözülür/geçer.
yeni yeni çeyiz yapmaya başladım. İlk önce büyük olanları çıkarayım aradan diyorum. Misafir yemek takımları, günlük yemek takımı, tencere seti, misafir çatal bıçak ve günlük çatal bıçaklarını nereden aldın? Bayıldım hepsine :nazar:
sagol cnm annem tedavi goruyor hala...Allahtan umidimizi kesmiyoruz,Rabbim tum hastalara sifa versin insallah...
Aldiklarima gelince;
misafir yemek takimim:royal bone china
gunluk yemek takimim:bernardo
tencere setim:Jumbo
misafir catal-bicak takimim:Jumbo
gunluk catal bicak takimlarim:hisar
ilk once buyuk başlari halletmek mantikli cnm,digerleri olur zaten...Kolay gelsin sana..

Süper bir çeyiz hepsi kalite hepsi özenle seçilmiş.
Güle güle güzel sağlılı günlerde kullanman dileğiyle.
Mudo, Bernardo, Tantitoni,Tchıbo, Tupperware, Ikea ilk ve en çok tercih ettiklerin sanırım :) :) :)

Sevgiler...
sagol cnm cok severk almistim bi cok esyami...Hala da severim ceyiz bakmayi :)Tespitlerinin hepsi dogru sen de takip ediyosun snrm bicok urunu...

misscim bişey sorcam çöp kutusunun markası nedir?? kaça almıştın canım çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum da çeyizime.

misscim bişey sorcam çöp kutusunun markası nedir?? kaça almıştın canım çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum da çeyizime.
cnm markasini bilmiyorum hatta mutfaga gittim,baktim bi yerinde yazmiyodu ama koctasin sitesinde ayni urunun daha kucugu ellipse diye yaziyodu...

missim evinin resimlerini anneme de gösterdim
özellikle salonunu çok beğendi
güle güle mutlulukla otursun inş dedi
bende sana şey soracaktım
bi çelik tencere takımın bide teflon varya
normalde hangisiyle yapıyorsun yemeği?
ayrı ayrı bi ondan bi bundan almak gerekli mi canım?
birde şey soracağım senin gibi yemek takımı,çatal,tencere ayrı ayrı mı alayım?
bernardonun çeyiz seti var duymuşsundur sence çatal-bıçakları ve çelik tencereleri nasıldır?
çeyiz setini çok beğendim ben :61:

Back
X