Miss curious'un ceyizi..

teşekkürler canım.hemen bakıyorum koçtaş 'a.:1:
rca ederim cnm ama koctasta buyuk boyu var mi bilmiyorum ben bi ceyiz magazasindan almistim..

missim evinin resimlerini anneme de gösterdim
özellikle salonunu çok beğendi
güle güle mutlulukla otursun inş dedi
bende sana şey soracaktım
bi çelik tencere takımın bide teflon varya
normalde hangisiyle yapıyorsun yemeği?
ayrı ayrı bi ondan bi bundan almak gerekli mi canım?
birde şey soracağım senin gibi yemek takımı,çatal,tencere ayrı ayrı mı alayım?
bernardonun çeyiz seti var duymuşsundur sence çatal-bıçakları ve çelik tencereleri nasıldır?
çeyiz setini çok beğendim ben :61:
tesekkur ederim cnm,annene de cok slmlarimi ilet..Cnm ben pilavlari teflon tencerede yapiyorum ama normal yemegimi celik tencerede yapiyorum hatta genelde duduklude yapiyorum zamandan tasarrruf oluyo..Bana sorarsan cnm celik setin varsa,teflon olarak pilav tencerelerini alabilirsin..Ama bi de su var teflon tavayi,sahani falan elimin altindan dusurmuyorum..Cnm Kampanyalar var gercekten biraz da ayiracagin butceye bagli bence..Ben tencere takimimi,cay takimimi,catal takimini falan set olarak almistim..Bernardonun urunleri cok şık..Tencereleri konusunda bi bilgim yok cnm inan..Kalitesini arastir mutlaka ben gunluk takimimdan memnunum bernardodan...

canım evin çok güzel ve şık diğer resimlerinide çok merak ediyorum
ne zaman görücez acaba?
mutlulukla huzurla oturun yuvanızda...
:nazar:

rca ederim cnm ama koctasta buyuk boyu var mi bilmiyorum ben bi ceyiz magazasindan almistim..

tesekkur ederim cnm,annene de cok slmlarimi ilet..Cnm ben pilavlari teflon tencerede yapiyorum ama normal yemegimi celik tencerede yapiyorum hatta genelde duduklude yapiyorum zamandan tasarrruf oluyo..Bana sorarsan cnm celik setin varsa,teflon olarak pilav tencerelerini alabilirsin..Ama bi de su var teflon tavayi,sahani falan elimin altindan dusurmuyorum..Cnm Kampanyalar var gercekten biraz da ayiracagin butceye bagli bence..Ben tencere takimimi,cay takimimi,catal takimini falan set olarak almistim..Bernardonun urunleri cok şık..Tencereleri konusunda bi bilgim yok cnm inan..Kalitesini arastir mutlaka ben gunluk takimimdan memnunum bernardodan...

a.s canımcım :71:
o zaman bende bi çelik bide teflon alayım
tabii clipso şart çeyiz seti alırsam bernardo fissler düdüklü veriyor hediye :)
missim bi kereliğine veririm parayı benim için kaliteli olsun ama indirim olsun mantık bu :)
teflon deyince tefalden kesinlikle şaşmam :70:
pek kullanan yok bernardo çeliklerini ama alanlar memnunum diyor canım
bi soru daha belki ben göremedim ama english home dan aldın mı nevresim flan?
almadıysan almamanın özel sebebi var mı?ben bayılıyorum her ürününe
taç ve english home düşünüyorum herşeyi
bide öğrendim ki fatihteki mağazası meğer outletmiş :97:

miss
canım 14 gun olmuş ben topiğe gireli artık şu pilleri alda evini tam görelim yaf....ya da üşenme in aşağı hemen markete ya da kırtasiyeye al bi pil yahu:16::16::16::16:

Canım evini çekerken bening yemek takımını, kırmızı baharatlığını ve mutfağını yakından ve detaylı çekebilir misin? Yarı yıl tatilinde çekebilirim demişsin ama o tarihte çekerken bu detayları yakından çekebilir misin rica etsem. Çok mu şey istedim ki senden :(

Son düzenleme:
a.s canımcım :71:
o zaman bende bi çelik bide teflon alayım
tabii clipso şart çeyiz seti alırsam bernardo fissler düdüklü veriyor hediye :)
missim bi kereliğine veririm parayı benim için kaliteli olsun ama indirim olsun mantık bu :)
teflon deyince tefalden kesinlikle şaşmam :70:
pek kullanan yok bernardo çeliklerini ama alanlar memnunum diyor canım
bi soru daha belki ben göremedim ama english home dan aldın mı nevresim flan?
almadıysan almamanın özel sebebi var mı?ben bayılıyorum her ürününe
taç ve english home düşünüyorum herşeyi
bide öğrendim ki fatihteki mağazası meğer outletmiş :97:
cnm evet cok mantikli.. Tefalden memnunum,tavsiye ederim tatlicim ama english home dan hic nevresim almadim daha cok pamuk saten seviyorum o yuzden linens almistim..Su an alsam yine pamuk saten alirdim hem fazla kirismiyor hem de daha estetk gorunuyo cnm..Nevresimi fazla abartmadigima memnunum yetiyo bize aldiklarim,hem sonra da alabilirsin..Fatihteki english home dan polar battaniye almistim ve cok memnunum ince ve iyi ısıtıyo..Hatta bize yorgan ve ince polar yetiyo..
gorusuruz cnmcm...

eviniz, ceyiniz hersey cok guzel olmus , mutluluklar.ALLAH annenizede acil sifalar versin.
cok tesekkur ederim cnm...Annem icin de rabbim yardimcimiz olsun insallah..Allahim kimseye yasatmasin..
miss
canım 14 gun olmuş ben topiğe gireli artık şu pilleri alda evini tam görelim yaf....ya da üşenme in aşağı hemen markete ya da kırtasiyeye al bi pil yahu:16::16::16::16:
cnm ya 15 tatilde koyucam insallah söz..İnanin evimle ilgilenemiyorum eve gec saatlerde geliyoruz esimle,surekli annemin yanindayim iş cikislari,haftasonu...Evimi bi toparliyim koyucam insallah..

Canım evini çekerken bening yemek takımını, kırmızı baharatlığını ve mutfağını yakından ve detaylı çekebilir misin? Yarı yıl tatilinde çekebilirim demişsin ama o tarihte çekerken bu detayları yakından çekebilir misin rica etsem. Çok mu şey istedim ki senden :(
Ne demek olur mu oyle sey...koyarim cnm detayli olarak hepsini..
Hemde deli gibi seviyorum, bayılıyorum.
Bütün markaların birçok modelini tanırım :)
Deeeelimiyim neyim. :27:
o cilginlik bende de var cnm hala ceyiz bakiyorum evlendigim halde..

herşey çokk çokk güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar:
amiin cnm insallah,daha guzelleri senin olsun insallah..

ay ciddi misiniz?
ben çeyiz konularında sizi görüyorum
sanıyorum ki yeni evleneceksiniz daha :1:
maaşallah 6 yıl :nazar:

Birde kızım var 2,5 yaşında :80:
Evlenmeden önce o zamanki modellerde en beğendiğim neyse onu alıyordum.
Yani müthiş bir çeyizim vardı ve kendime görede olağanüstü zevkli. :52:
Evlendim ve kullanmaya başladım, aldımda aldım.
Kullandıkça misafir ağırladıkça değişiklik ister oldum. :61:
Herşeyi çabuk tüketmemek lazım. Kendimi FRENLEMELİYİM.... :27: :27: :27:

Kızlar ben 6 yıldır evliyim, herşeyim var ve almaya doyamıyorum.
Sonra keşke paramı tutsaydım dediğim oluyor.
Umarım benim kadar abartmazsınız :)

AAAA İNANMIYORUMMM:))
bende çok seviyorum bakmayı ama henüz damat adayı yok malesef ciddi düşünülen olduğunda elimi hızlandırcam:))
allahım o kızınıza deli gibi alışverişler yapmışsınızdır o zaman çk merak ediyorum çeyizinizi ve evinizi resimleri var mı acaba??

AAAA İNANMIYORUMMM:))
bende çok seviyorum bakmayı ama henüz damat adayı yok malesef ciddi düşünülen olduğunda elimi hızlandırcam:))
allahım o kızınıza deli gibi alışverişler yapmışsınızdır o zaman çk merak ediyorum çeyizinizi ve evinizi resimleri var mı acaba??

Bu işler kısmet damat adayı olmadanda beğendiklerini al bence.
Sonra 2 ayak bir papuca girmesin :)
Kızıma hamileyken ve doğumdan sonra epey alışveriş yaptım.
Ama çocukların büyüme hızına yetişemiyorsun.
Evimin fotoğraflarını aslında eklemeyi çok istiyorum.
Fakat ev değiştirme durumumuz var. İnşallah kısa zamanda olursa onuda ekleyeceğim.

Bizim ( evli olanların ) çeyizlerimizde burada

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...-eviniz-icin-son-aldiniz-70.html#post17205629

Son düzenleme:
Bu işler kısmet damat adayı olmadanda beğendiklerini al bence.
Sonra 2 ayak bir papuca girmesin :)
Kızıma hamileyken ve doğumdan sonra epey alışveriş yaptım.
Ama çocukların büyüme hızına yetişemiyorsun.
Evimin fotoğraflarını aslında eklemeyi çok istiyorum.
Fakat ev değiştirme durumumuz var. İnşallah kısa zamanda olursa onuda ekleyeceğim.

Bizim ( evli olanların ) çeyizlerimizde burada

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...-eviniz-icin-son-aldiniz-70.html#post17205629

havluları ve nevresim takımlarını bitireyi düşünüyorum 9 veya 19 nuncu sayfada ekli bakmak isterseniz eğer:))ama nolur bakın:1::1: bnim sözlenmemişileirn topiğinde:):7:
kesinlikle yiğenimden biliyorum bende hiçbişeye yetişemiyosun tvde görüyor onu istiyor zor yani..
inş.bekliyorum emnim evinizde güzeldir zevklisiniz..

Birde kızım var 2,5 yaşında :80:
Evlenmeden önce o zamanki modellerde en beğendiğim neyse onu alıyordum.
Yani müthiş bir çeyizim vardı ve kendime görede olağanüstü zevkli. :52:
Evlendim ve kullanmaya başladım, aldımda aldım.
Kullandıkça misafir ağırladıkça değişiklik ister oldum. :61:
Herşeyi çabuk tüketmemek lazım. Kendimi FRENLEMELİYİM.... :27: :27: :27:

maaşallah :nazar:
aldıklarınıza baktım hepsi çok zevkli
kızınızın takımlarına ayrı bayıldım :70:

Back
X