- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.241
iyi ki evlenmişsin canım :)
özledim seni
cnm benim tesekkur ederim:)Biraz sıkıntılı gunler geciriyorz annemin rahatsizligi ile ilgili...Dua edin oldu mu..Zor gercekten..
insallah cnm benim..Dikkat et kendine emi..Optum cook..inş missim acil şifalar olsun
aklıma geldikçe dua ediyorum
uzun süredir kötüye gitmediyse
iyileşme sürecine girmiştir diye düşünüyorum canım
[Q
yatak ortusu olarak da kullanmayi dusundugum nevresim takimim.. bu da yastigi..
cnm yataşın ürünlerinden memnunmusun bende çok beğendim nevresim takımlarını iyi günlerde kullan
zeytin tabagim..
yumurta dilimleyicim..
un elegi..
tuzluklarim..
bunlar da digerleri..
yemekteyizde gormustum KÖZMATıK..kaydirigubbakcemile3
porselen havan..
merdane..
bunun ucu düz olanindan 2 tane..
hurc..
kahvalti takimimla uyum saglar die aldigim ortu..
banyoda kapi arkasina havlu asmak icin..
mandal torbasi ve seti..
mobilya tasima destegi..
fonksiyonel silecek..
temizlik bezi seti..
2 tane etek askisi..
2 tane pantolon askisi..
kemer askısı
hurcu tchibo'dan aldim cnm..hurçunerdenaldınız acaba
kapı askisini tchibodan, kagit havlulugu ise mudodan almistim cnm cok tesekkurler..Ben de kapı askısını ve kağıt havluluğun adresini sorsam ... :)
Hepsini güle güle kullanın diyerek tabi ...
Herşey asil zarif ve herşeyden önemlisi kaliteli çok beğendim.. Allah ömür boyu mutluluk versin benim de küçük detaylar dışındaki nevresim, örgü battaniye,jumbo çeyiz seti 6000, jumbo Savaron porselen, Jumbo teflon, kahvaltı vs hemen hemenbüyük parçaların neredeyse hepsi aynı bu yüzden çok beğendim... Ben henüz evlilik hazırlığı içerisinde olmadığım için ancak beğendiğim kampanyada olan:) mudo ,biev, ESSE, Bernardo, engilish home, Home sweet Home, dan birşeyler olduğunda topluyorum çünkü evlenene kadar modasının geçmesinden korkuyorum:) çünkü mesela severek bir bornoz almıştım şimdi bakıyorum hiç beğenmiyorum yıllar önce annem kütahyadan porselen tk almış yeşil şimdi beğenirmiyim bilmiyorum zevkler değişiyor ve daha kullanmadan sıkılıyorum:) herneyse çok beğendim herşeyini Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun..
Sevgiler,
evet cnm onlari da tchibodan aldim..Tchibodan internetten almistim ben magazasinda her urun olmuyo cnm senin de dedigin gibi..Magazalarinda daha cok tema urunleri oluyo firsat reyonu bolumu bildigim kadariyla yok..miss mandal torbası setini de mi tchibıdan aldın?
tchibodan sadece netten mi alışveriş yapılıyo?mağazalarında her ürün bulunmuyo mu
hmm teşekkür ederim cnm cvbın için bu mandal torbası .çok hoşuma gitti şimdide farklı deseniyle gördüm sitesinde. ama altında plastiğide var yazıyor. sennki nasıl kumaşı? bide büyüklüğü yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?