Miss curious'un ceyizi..

Ben de bir cok esyami son 1 ayda almistim cnm..Sen detaylari hallet,digerleri hallolur zaten..Annem icin de Rabbim insallah yardimcimiz olur cnm gercekten zor bi surec..Keske annem iyi olsaydi da dugunum de diledigim gibi gecseydi..Buna da sukur ama..Hatta esim de tesekkur ediyor,o da yanimdaydi notunu okurken..Sana kolayliklar diliyorum hazirlik surecinde..Tadini cikarmayi unutma![/QUOTE]

Teş.ederim Canım. Cesaret verdin:) Her şey gönlünce olsun.

[Q
yatak ortusu olarak da kullanmayi dusundugum nevresim takimim.. bu da yastigi..[/QUOTE]

cnm yataşın ürünlerinden memnunmusun bende çok beğendim nevresim takımlarını iyi günlerde kullan

[Q
yatak ortusu olarak da kullanmayi dusundugum nevresim takimim.. bu da yastigi..

cnm yataşın ürünlerinden memnunmusun bende çok beğendim nevresim takımlarını iyi günlerde kullan[/QUOTE]

canım kusura bakma son yazdıklarını okumamıştım umarım annenin sağlık durumu iyidir. Allah acil şifalar versin inş.geçmiş olsun

cnm yataşın ürünlerinden memnunmusun bende çok beğendim nevresim takımlarını iyi günlerde kullan

canım kusura bakma son yazdıklarını okumamıştım umarım annenin sağlık durumu iyidir. Allah acil şifalar versin inş.geçmiş olsun[/QUOTE]
tesekkur ederim cnm amin allah hepimize saglik sihhat versin insallah..

Herşey asil zarif ve herşeyden önemlisi kaliteli çok beğendim.. Allah ömür boyu mutluluk versin benim de küçük detaylar dışındaki nevresim, örgü battaniye,jumbo çeyiz seti 6000, jumbo Savaron porselen, Jumbo teflon, kahvaltı vs hemen hemenbüyük parçaların neredeyse hepsi aynı bu yüzden çok beğendim... Ben henüz evlilik hazırlığı içerisinde olmadığım için ancak beğendiğim kampanyada olan:) mudo ,biev, ESSE, Bernardo, engilish home, Home sweet Home, dan birşeyler olduğunda topluyorum çünkü evlenene kadar modasının geçmesinden korkuyorum:) çünkü mesela severek bir bornoz almıştım şimdi bakıyorum hiç beğenmiyorum yıllar önce annem kütahyadan porselen tk almış yeşil şimdi beğenirmiyim bilmiyorum zevkler değişiyor ve daha kullanmadan sıkılıyorum:) herneyse çok beğendim herşeyini Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun..
Sevgiler,

Son düzenleme:

hurçunerdenaldınız acaba

miss mandal torbası setini de mi tchibıdan aldın?
tchibodan sadece netten mi alışveriş yapılıyo?mağazalarında her ürün bulunmuyo mu

tesekkur ederim cnm sen de cok incesin...Ceyizime gercekten cok emek vermistim bi cok seyi tek tek inceleyerek almistim cnm ve su anda hepsini severek kullaniyorum..kampanyalari degerlendirmen cok akillica cnm buyuk başlari onceden almak cok mantikli..Ben hepsini 1 yilda aldim bu ceyizin o yuzden madden biraz yoruldum..Keske daha onceden alsaydim dedim parcalar oldu...Yazdigin markalar benim de cok sevdigim markalar..Sen de koyarsan fikir vermis olursun diger arkadaslara..Kolay gelsin cnm..

miss mandal torbası setini de mi tchibıdan aldın?
tchibodan sadece netten mi alışveriş yapılıyo?mağazalarında her ürün bulunmuyo mu
evet cnm onlari da tchibodan aldim..Tchibodan internetten almistim ben magazasinda her urun olmuyo cnm senin de dedigin gibi..Magazalarinda daha cok tema urunleri oluyo firsat reyonu bolumu bildigim kadariyla yok..

hmm teşekkür ederim cnm cvbın için bu mandal torbası .çok hoşuma gitti şimdide farklı deseniyle gördüm sitesinde. ama altında plastiğide var yazıyor. sennki nasıl kumaşı? bide büyüklüğü yeterli mi?

rica ederim cnm buyuklugu yeterli ben bi grup mandal daha aldim onlar da rahatlikla sigdilar..Aski kismi kırılmıstı bi yere takildi ve kucuk aski alip gecirdim eskisinden daha saglam oldu..

mrb
5. sayfaya kadar baktım.herhalde gerisi yoktur.hatta aradan 40 50 60 diye devam ettim bakmaya ama yeni resim göremedim.
herşeyin çok güzel.umarım güle güle kullanıyorsundur
özellikle bunları çok beğendim.nerelerden aldığını sölersen sevinirim

misscim çeyiz alırken bi ara bulaşıklık bakıyordun? metal bulaşıklık paslanır mı diyee muhabbeti geçmişti hatta.. çeyizine tekrar baktımda bulaşıklık gözüme çarpmadı. ne aldın sen canım? bende metal istiyorum paslanır mı diye aklımdan geçiyoo? birde bulaşık yerleştirirken bardakların ağız kısımları çatlayacak diyee içim gidiyoo.. sen ne düşünüyosun? birde bambu, ahşap tabaklıklar falan var ama kullanışlı olur mu acaba??

canım bide tost makinesi ve traş makinesi aldın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…