- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.221
maaşallah
aldıklarınıza baktım hepsi çok zevkli
kızınızın takımlarına ayrı bayıldım
ya cnm ben de jumbo setten almistim ama su an yeterli geliyo..Zaten 1 tane kocaman var..Tabii misafir gelirse yeterli olmayabilir. O yuzden bende bi de teflon set almistim pilav icin falan..Merhaba,
Çeyize yeni yeni başladım. İlk olarak Jumbo çkb takımı aldım 12 kişilik. Kampanya vardı, fark vererek fırına girebilen Metalix tencerelerden aldım yanına. Ancak anneme göre tencereler küçükmüş. "12 kişi gelmeye kalksa nerede yemek yapacaksın" diyor :) Siz ne dersiniz? Bir de eğer bunlar gerçekten yetmezse, Jumbo'da olan biten tencere bu.. yani küçük hepsi. Nereden tencere almamı önerirsiniz? Tencere ölçülerini aşağıda verdim. Malesef kaç ltlikler yazmıyor.
Tencere Ölçüleri:
Çap Yükseklik
18cm 8 cm
24cm 6,5 cm
22cm 9,5cm
24cm 14cm
ya cnm ben de jumbo setten almistim ama su an yeterli geliyo..Zaten 1 tane kocaman var..Tabii misafir gelirse yeterli olmayabilir. O yuzden bende bi de teflon set almistim pilav icin falan..
Annem de buyuk 1 tane vermisti ayrica..Ben baska bi tane daha alacak olsaydim HİSAR alirdim herhalde..
resimdeki bardagi istanbulda zuccaciyede gormustum cnm ben fatih tarafinda..Mahmutpasada da olabilir..dekoratif sus esyalarimi da genelde İKEA dan almistim..Ben bu yemek takımını aldım ama o resimdeki şampanya bardağı çok hoşuma gitti nerden bulabilirim fikriniz varmı ? birde dekoratif süs eşyaşarını kaça aldınız şamdan olsun dekoratif tepsi vs vs
olabilir tabii cnm ben bardak takimi almadim onun yerine renkli renkli bardaklar aldim..ben 300 m,lyon verip bir takım aldım içime sinmiyo gibide onları verip yerine işimi gören bişi alsam diyorum, dekoratif süsle daha uygun bir fiyata gelir mi diye düşündüm,en önemlisi o takım içime sinmedi sanırım
tesekkur ederim cnm benim,senin evin de cok guzel masallah size de..canımm her şeyin öyle güzel ki maşallah sizeevin eşyaların her şeyin süper... Allah ağız tadı ile huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah
tesekkur ederim cnmcm netten olunca bi fikir yurutemiyorum gelince emin olurum insallah..sen alırsında uymazmı
çok şık canım çok yakışacak
insallah cnmcm,uymazsa geri yollarim belki..değişik ve hoş bir tablo canım uyar tabi.. güle güle kullan ..
tesekkur ederim cnm benim..En yakin zamanda ekliycem insallah...missciğim evinin resimlerini şimdi gördümm
çok güzel olmuşş.tabloda çok şık. Allah huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin
diğer bölümleride bekliyrzz
tesekkur ederim cnm,darisi basina insallah..ayy hepsi gerçekten çok güz<el .mutluluklar
cnm kullaniyorum ve memnunum kati meyva sikacagimdan..Modeline gittim baktim ama yazmiyo bi tarafinda sadece 800 watt onu gorebildim..Yalniz narenciye sıkacagini kati meyva sikacagina gore daha cok tavsiye ederim,aparatlarini yikamak biraz zor oluyo..Ama yok usenmem diyosan sen bilirsin cnm..Cnm moulinex katı meyva sıkacağının modeli nedir ? Almayı düşünüyorum da sen kullandın mı ? Memnun musun ?
tesekkur ederim cnm..Nihalemle,hurclari tchibo'dan aldim internet sitesinden..Zevklerimizin uyusmasi ne hos..bi çok şeyimiz aynı zevklerimiz hemen hemen aynıymışhepsini güle güle kullan canım benimkileri kullanmama bi kaç senem daha var yaa nihalenle kutu gibi olan hurçlarına bayıldım bi mahsuru yoksa nerden aldığını öğrenebilir miyim:44:
Ben de bir cok esyami son 1 ayda almistim cnm..Sen detaylari hallet,digerleri hallolur zaten..Annem icin de Rabbim insallah yardimcimiz olur cnm gercekten zor bi surec..Keske annem iyi olsaydi da dugunum de diledigim gibi gecseydi..Buna da sukur ama..Hatta esim de tesekkur ediyor,o da yanimdaydi notunu okurken..Sana kolayliklar diliyorum hazirlik surecinde..Tadini cikarmayi unutma!Miss ciğim. Ben burayı uzun zamandan beri takip ediyordm ama senin çeyiz sayfanı yeni gördüm ama bütün sayfalara baktım pc başından kalkmadım. Çünkü zevkin aynı ben ve her aldığını da kaydettim :)))
Annene de Allahtan acil şifalar diliyorum. Tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Benim düğünde Mayısta ama çoğu hazırlığım mart nisan gibi alacağız galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?