- Konu Sahibi butterfly46
-
turkolog canım valla herşeyimiz aynı desem yeridir.bende öğretmenim ve bende şu an 1,5 aylık hamileyim..canım inan beni rahatlattın çünkü kendimi çok yalnız hissediyordum..bendede ilk zamanlarda batma hissi oluyordu ama şimdi hiç yok neredeyse..ama bu aralar kalbim hızlı atıyordu hala holter bile taktırmayı düşünüyordum,bilmiyorum napıcam..inş bizi ölene kadar böyle götürür bu kalpler..
merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 9 yıl önce bende mvp ve mitral yetmezlik teşhisi konuldu.yetmezlik 1. derecede.her yıl düzenli olarak doktora gidiyorum..herhangi bir ilerleme olmadı çok şükür.ama bazan çok ağrım oluyor benim gibi olan arkadaşlar varmı..bu derece ilerlemeden böyle kalırmı...
bende çok çarpıntı ve ağrı oluyordu. bu şikayetlerimle öğrendim. ama dr. lar çok öenmsemio. yılda bi kere kontrol demişti dr. e son gittiğim 2 yılda bir kontrol yeterli dedi. arada çarpıntı ve ağrım oluyor ama önemsemiorum. çekiyorum ağrımı
zaten direk bende mvp var diyince,gerisini dinlemiyorlar..tamam o bişi yapmaz önemli değil diyorlar...hayırlısı olsun.Allah beterinden saklasın ve bebişlerimizi korusun...banada doktor normal doğum bile yapabilirsin diyo ama bakalınm artık,hayırlısı...
bende üni de çok zorlandım,ama son 3-4 yıldır rahattım..dedim kurtuldum galiba derken yine buldu benibu aralar ağrıda yapıyor.dedim galiba yetmezlik artık ilerledi..gittim herşey aynı çok şükür.değişen bir değer yok..bu aralar çok yogunum:ev,iş derken acaba o mu nüksettirdi tekrar..bide kızlar sizn ağrı olunca ne kadar sürüyor..bende abartısız günlerce devam edebiliyor...
merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 9 yıl önce bende mvp ve mitral yetmezlik teşhisi konuldu.yetmezlik 1. derecede.her yıl düzenli olarak doktora gidiyorum..herhangi bir ilerleme olmadı çok şükür.ama bazan çok ağrım oluyor benim gibi olan arkadaşlar varmı..bu derece ilerlemeden böyle kalırmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?