tadı olmaz gülnihalimAksiyonsuz asla diyorsun
elhan abla benm deliliklerime alışıkAllah seni Bal0ncuk Ay utandım Elhan abla gelcek şimdi Noldu bu kızlara diyecek
şaka bir yana insallah Allah gonlunuze gore verir. ama basimiza cok geliyor. tamamen kismet biliyor musun baloncum. birini taniyorum yillarca olmamis. sonra tüp bebek denemisler defalarca. 50 bine yakin harcsmislar olmamis. sonunda kabullenmisler bizimde kaderimiz bu demek ki diye. bunlar kabullendikten cok kisa sure sonra kendiliginden dogal yolla oldu bebekleri. hicbir problemde yok. sebepsiz infertilite mi ne deniyor galiba. Allah gonlunuze gore versin :)eşimin spermlerinde sorun var... kendini ters psikolojiyle avutuyor oda
tersine gitmekten düzünü unuttu herif
benim kendi güzel gönlü güzel kraliçem hoşbuldumBaloncukcukum
Hoş geldin gülümseyen yanım...
Ehliyeti nerden aldın kuzum...aslında ben doğal korunuyorum neden bu kaza beni bulmuyor iyi çarpıştırmıyormuyum anlamıyorum
hepimizin olacak inşallah kuzumşaka bir yana insallah Allah gonlunuze gore verir. ama basimiza cok geliyor. tamamen kismet biliyor musun baloncum. birini taniyorum yillarca olmamis. sonra tüp bebek denemisler defalarca. 50 bine yakin harcsmislar olmamis. sonunda kabullenmisler bizimde kaderimiz bu demek ki diye. bunlar kabullendikten cok kisa sure sonra kendiliginden dogal yolla oldu bebekleri. hicbir problemde yok. sebepsiz infertilite mi ne deniyor galiba. Allah gonlunuze gore versin :)
İçeri bosalmiyor ilaçta kullaniyorum
abla bir yerde hata yapıyorum ama nerdeEhliyeti nerden aldın kuzum...
aboo yok ben oyle birsey demedim
Dalgalandım da duruldum.benim kendi güzel gönlü güzel kraliçem hoşbuldum
nasılsın
o kurşun gelseDalgalandım da duruldum.
İyi diyelim iyi olalım.
Kaza kurşunu haberini dört sekiz gözle bekliyorum.
Yapılması gerekeni yap bekle kuzum.abla bir yerde hata yapıyorum ama nerde
Yapılması gerekeni yap bekle kuzum.
Hata yok ki....sabır temenni ediyorum bol bol dua...
O günleri göreceğiz inşallah. Tatli bir anımız olacak.o kurşun gelse
kazen abiye ileti atması için yalvaracam
görmemiş baloncuğun bebesi oluyor diye
Kız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.sen bilmiyorsun ki nerde korunan varsa hamile onlar
Hayy maşşallahhhhkondom artı dkh ile hamile kalanlar biliyorim
aboo yok ben oyle birsey demedim
bu kafadan istiyorum gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.
Ayrıca niye korunuyon sorması ayıp? Sen bebiş istiyordun diye biliyorum ben
ortalik karisti korunan ben degilim bebek isteyende ben degilimKız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.
Ayrıca niye korunuyon sorması ayıp? Sen bebiş istiyordun diye biliyorum ben
kondom artı dkh ile hamile kalanlar biliyorim
Boşver onla kimse tanışmadı
bi haber okumustum bununla ilgili de hayret etmistim. yani ancsk bu kadari olur dersiniz. ama birda anlatilmaz istebu akfadan istiyorum gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?