- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Dur bakalım gözlemle olivem. Sen de ben gibisin hemen iniyor yelkenler
Aynen hatta bunun bir üstünü de. Ben de sıfır kin sıfır katı kalp valla iki güzel lafa tav oluyorumSonra vay efendim neden yine aynı şeyi yaptı
Olive tartismanizda bir şey yok ama 3. kişilerin yanında sesini yükseltmesi kötü olmuş, 3. Kişilerin yanında baktın iş tartışmaya gidiyor, alttan al, daha sonra basbasayken konuyu aç,Özür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorum
Bi daha yapsın kirli donlarını çantaya koyup anasına yollayacağımAynen hatta bunun bir üstünü de. Ben de sıfır kin sıfır katı kalp valla iki güzel lafa tav oluyorumoluyodum yanii ama şimdi zorluyorum olivem, yoksa bu cinsler anlamııyoo
Ama bunu söylemiştim. En azından özür dilemiş ve sen söyleyeceklerini söylemişsin. Bu da iyi bir şey. Atamızın düzelmesine sevindim. Bir daha öyle bir şey yaparsa haber ver kürekle geliyorumÖzür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorum
Kız denilmişti di mi önce,Judynin bebişi erkekk
Senin yelkenler kime iniyor bakimDur bakalım gözlemle olivem. Sen de ben gibisin hemen iniyor yelkenler
Mehlikacımm arkadaşlarımız çokk yakındı ondan muhtemelen iyice rahat davrandı ama ne olursa olsun başkasının yanında yapmamalıydı. Hatta yalnızken de sesini yükseltmeden anlatabilir. Ne bağırıyor yani? Bir şey yok gibi duruyor ama dolmuşum baya annesi söz konusu olunca sürekli böyle yapıyorOlive tartismanizda bir şey yok ama 3. kişilerin yanında sesini yükseltmesi kötü olmuş, 3. Kişilerin yanında baktın iş tartışmaya gidiyor, alttan al, daha sonra basbasayken konuyu aç,
Benim en hazmedigim şeylerden biridir eşimin başkalarının yanında sesini yükseltmesi
Gel canımAma bunu söylemiştim. En azından özür dilemiş ve sen söyleyeceklerini söylemişsin. Bu da iyi bir şey. Atamızın düzelmesine sevindim. Bir daha öyle bir şey yaparsa haber ver kürekle geliyorum
Dizi izliyorum samdanımmnapiyonuz kızlar
bebeyi uyutmaya gitmeden bakayim dedim:)
Dizi izliyorum samdanımmKolay uyur insallah
Oy zeytinim yaaa çok tatlısın kızz. Minnoş kalpli yaaKızlar ağzım gözüm yamuk yumuk. Bu yine bişey dedi beni güldürdü. Güldüm ben de o kadar ağlama boşa gittiDalak gevşemesine ne önerirsiniz
Cursed diye bir dizi samdanımm
Tatlım hatasını anlamış. Bu çok iyi bişey. Dahada iyisi içindekileri kusmuşsun canım. Bence dahada uzatmak yersiz zaten. İnşallah bi daha tekrarlanmaz.Özür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorum
Doktor önce kız dediydi kesin bir şekilde. 3lü taramada değiştiJudy in bebeginin cinsiyeti değişti mi
HhahahOy zeytinim yaaa çok tatlısın kızz. Minnoş kalpli yaa
Fantastik cadı avlı merlinli kral arthurlu bi dizi samdanım netflixte ne cahili canım bakıp bakıp hadi bunu izleyelim diyip izliyoruz biz decahilim ben bacım ilk kez duydumtürü ne acebaaaa
Neyin peşindesin kız geneSenin yelkenler kime iniyor bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?