Mizahşörler Çıkmazı

Olive tartismanizda bir şey yok ama 3. kişilerin yanında sesini yükseltmesi kötü olmuş, 3. Kişilerin yanında baktın iş tartışmaya gidiyor, alttan al, daha sonra basbasayken konuyu aç,
Benim en hazmedigim şeylerden biridir eşimin başkalarının yanında sesini yükseltmesi

Aynen hatta bunun bir üstünü de. Ben de sıfır kin sıfır katı kalp valla iki güzel lafa tav oluyorum oluyodum yanii ama şimdi zorluyorum olivem, yoksa bu cinsler anlamııyoo
Bi daha yapsın kirli donlarını çantaya koyup anasına yollayacağım
Ağır da konustum azıcık burda söyleyemem ama hatalı olduğu için bir şey diyemedi Haketti

Ama bunu söylemiştim. En azından özür dilemiş ve sen söyleyeceklerini söylemişsin. Bu da iyi bir şey. Atamızın düzelmesine sevindim. Bir daha öyle bir şey yaparsa haber ver kürekle geliyorum

Mehlikacımm arkadaşlarımız çokk yakındı ondan muhtemelen iyice rahat davrandı ama ne olursa olsun başkasının yanında yapmamalıydı. Hatta yalnızken de sesini yükseltmeden anlatabilir. Ne bağırıyor yani? Bir şey yok gibi duruyor ama dolmuşum baya annesi söz konusu olunca sürekli böyle yapıyor

Ama bunu söylemiştim. En azından özür dilemiş ve sen söyleyeceklerini söylemişsin. Bu da iyi bir şey. Atamızın düzelmesine sevindim. Bir daha öyle bir şey yaparsa haber ver kürekle geliyorum
Gel canım Kürek mi o diyene kadar indir nereye rast geliyosa. Tam düzelmedi. Sana güldüm diye her şey düzeldi sanma diye uyardım ama o biliyor gardımın düştüğünü tabii

Tatlım hatasını anlamış. Bu çok iyi bişey. Dahada iyisi içindekileri kusmuşsun canım. Bence dahada uzatmak yersiz zaten. İnşallah bi daha tekrarlanmaz.

Oy zeytinim yaaa çok tatlısın kızz. Minnoş kalpli yaa
Hhahah Bi merak bi de bu huyum beni napar bilmiyorum judymm Kız olsa ne koyacaktın adını peki?
cahilim ben bacım ilk kez duydum türü ne acebaaaa
Fantastik cadı avlı merlinli kral arthurlu bi dizi samdanım netflixte ne cahili canım bakıp bakıp hadi bunu izleyelim diyip izliyoruz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…