- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
İnşallah JudymmTatlım hatasını anlamış. Bu çok iyi bişey. Dahada iyisi içindekileri kusmuşsun canım. Bence dahada uzatmak yersiz zaten. İnşallah bi daha tekrarlanmaz.
Kız merak aynı da bunda da çekmişiz be bir birimizeHhahahBi merak bi de bu huyum beni napar bilmiyorum judymm Kız olsa ne koyacaktın adını peki?
Fantastik cadı avlı merlinli kral arthurlu bi dizi samdanım netflixte ne cahili canım bakıp bakıp hadi bunu izleyelim diyip izliyoruz biz de
HhahahBi merak bi de bu huyum beni napar bilmiyorum judymm Kız olsa ne koyacaktın adını peki?
Fantastik cadı avlı merlinli kral arthurlu bi dizi samdanım netflixte ne cahili canım bakıp bakıp hadi bunu izleyelim diyip izliyoruz biz de
Kız merak aynı da bunda da çekmişiz be bir birimize
Kız olsa Ferahtı adı. Hatta 1 ay bizimkiler Ferah dedi oğluşumaben yok yok bu oğlan dedim dinletemedim amma ve lakiinn haklı çıktım
Murat diye düşündük canım. Son haftalarda değişir mi bilinmez ama.bir pipili geliyor demeeeekkk
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım
şimdi isim ariyo musunuz:)
Al işte bak analar hissederKız merak aynı da bunda da çekmişiz be bir birimize
Kız olsa Ferahtı adı. Hatta 1 ay bizimkiler Ferah dedi oğluşumaben yok yok bu oğlan dedim dinletemedim amma ve lakiinn haklı çıktım
Ama sizin ev çocuklu bir ev kendisi dizi samdanım komedi, romantik komedi tadındaooo güzelmiş
bizde internet yok evde netşflikş de yok
ama baglatsak izleyecek vakit de yok
Murat diye düşündük canım. Son haftalarda değişir mi bilinmez ama.
Amin canımcım inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin başta Mervem, Baloncum ve Zeytinim olmaklaçok amin
Al işte bak analar hisseder
Ama sizin ev çocuklu bir ev kendisi dizi samdanım komedi, romantik komedi tadında
Hahah ben de nekşfilikşş diyorum
Ben taa başından beri dedim hatta doktor kız dedikten sonra evde geldim kv ve eşime dedim ki şimdiden kız diye sevmeyin değişir falan. Kv ayıpladı beni kız da Allahın verdiyi hediyye, yeterki sağlıklı olsun falan dedi kız istemediğimi sandı. Daha da ağzımı açmadım. Sonra erkek çıkınca aynı bu cumleyi kurdu. Anasın hissetmişsin dediAl işte bak analar hisseder
Ama sizin ev çocuklu bir ev kendisi dizi samdanım komedi, romantik komedi tadında
Hahah ben de nekşfilikşş diyorum
İnşallah canım. Allah sizlerin de bebişlerini korusun inşallahAllah isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
murat da çok güzel isimadıyla yaşasın inşallah
Ben bu zeytinoyu çok sevdimbazen sen mesaj yazınca ben yazmisim gibi hissediyorum zatenruh ikizim olabilir misin acaba güzel baayan
valla vakit kalmiyo kız zeytinomdaha çok aksiyon tadında hayat
Ben taa başından beri dedim hatta doktor kız dedikten sonra evde geldim kv ve eşime dedim ki şimdiden kız diye sevmeyin değişir falan. Kv ayıpladı beni kız da Allahın verdiyi hediyye, yeterki sağlıklı olsun falan dedi kız istemediğimi sandı. Daha da ağzımı açmadım. Sonra erkek çıkınca aynı bu cumleyi kurdu. Anasın hissetmişsin dedi
İnşallah canım. Allah sizlerin de bebişlerini korusun inşallah
Evet Murat çok içimize sindi. Ama daha isim kullanmıyoruz. Sadece karar verdik ama değiştirebiliriz diye severken adıyla hitap etmiyoruz
Ben bu zeytinoyu çok sevdimkalp kalbe karşıdır şamdanım
Aksiyon muuuWoww! Süpper anne iş başında !
Evde bebe var diyince aklıma gelen
amin Allah razı olsun cumlenin evladını korusun rabbim
iyi yapiyosun daha var gelmesineesya almaya başlamış mıydın canım:)
ahaha bebeğe bak hele
zeytino çok yakıştı bence de sana zeytinomolayları kaçırdım ben ama sonra inşallah gidip okicam
Ben gelsem buraya daha çok bağlanırsınız o yüzden gelmiyorumİyiiki açmışsınız. Gerçekten insanı motive eden biraz da olsa sıkıntılarından uzaklaştıran Bi yer burası. Güzel arkadaşlıklarımız oldu.
Çok sevdim burayı.
Ama sizde hep gelin
Şifremi vereyim mi girer izlerisooo güzelmiş
bizde internet yok evde netşflikş de yok
ama baglatsak izleyecek vakit de yok
Sadece içime doğdu canım. Hamile olduğumu da hissetmiştim. Her ay nerdeyse gecikmelerim olur. O ay geciktim ve elim karnımda artık konuşuyordum o kadar emindim hamile olduğuma. Hiçbir belirti yokken. Sadece hisHahahİçine mi doğdu sadecw Judym nasıl anladın?
Canım bizde adettir kızın ailesi karşılar ilk bebeğin herşeyini. Ama kv de ben de alcam dedi. Yaani biz rahatız inşallah halledecekler büyükler. Ve ikisinin de zevkine çok güveniyorum. Genç kızken kıyafetlerimi annem alırdı nerdeyse, zevkimi bilirdi ona uygun alırdı. Evlendim kv benden zevkli çıktı. Kendi zevkinde alıyor herşeyi, normalde mağazada bakmayacağım şey üzerimde muhteşem duruyor o aldığında. O yüzden eminim güzel şeyler alacaklarına. Bizde eşimle keyfimize bakıyoruz öyleamin Allah razı olsun cumlenin evladını korusun rabbim
iyi yapiyosun daha var gelmesineesya almaya başlamış mıydın canım:)
ahaha bebeğe bak hele
zeytino çok yakıştı bence de sana zeytinomolayları kaçırdım ben ama sonra inşallah gidip okicam
Aşk olsun insan çağırır. Yalnız deşilmez böyle konularNurun özel hayatını deşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?