Mizahşörler Çıkmazı

Kız merak aynı da bunda da çekmişiz be bir birimize
Kız olsa Ferahtı adı. Hatta 1 ay bizimkiler Ferah dedi oğluşuma ben yok yok bu oğlan dedim dinletemedim amma ve lakiinn haklı çıktım

ooo güzelmiş
bizde internet yok evde netşflikş de yok

ama baglatsak izleyecek vakit de yok

Kız olsa Ferahtı adı. Hatta 1 ay bizimkiler Ferah dedi oğluşuma ben yok yok bu oğlan dedim dinletemedim amma ve lakiinn haklı çıktım

bir pipili geliyor demeeeekkk

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım

şimdi isim ariyo musunuz:)

bir pipili geliyor demeeeekkk

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım

şimdi isim ariyo musunuz:)
Murat diye düşündük canım. Son haftalarda değişir mi bilinmez ama.
Amin canımcım inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin başta Mervem, Baloncum ve Zeytinim olmakla çok amin

Al işte bak analar hisseder
ooo güzelmiş
bizde internet yok evde netşflikş de yok

ama baglatsak izleyecek vakit de yok
Ama sizin ev çocuklu bir ev kendisi dizi samdanım komedi, romantik komedi tadında
Hahah ben de nekşfilikşş diyorum

Murat diye düşündük canım. Son haftalarda değişir mi bilinmez ama.
Amin canımcım inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin başta Mervem, Baloncum ve Zeytinim olmakla çok amin

Allah isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

murat da çok güzel isim adıyla yaşasın inşallah

Ama sizin ev çocuklu bir ev kendisi dizi samdanım komedi, romantik komedi tadında

bazen sen mesaj yazınca ben yazmisim gibi hissediyorum zaten ruh ikizim olabilir misin acaba güzel baayan

valla vakit kalmiyo kız zeytinom daha çok aksiyon tadında hayat

Ben taa başından beri dedim hatta doktor kız dedikten sonra evde geldim kv ve eşime dedim ki şimdiden kız diye sevmeyin değişir falan. Kv ayıpladı beni kız da Allahın verdiyi hediyye, yeterki sağlıklı olsun falan dedi kız istemediğimi sandı. Daha da ağzımı açmadım. Sonra erkek çıkınca aynı bu cumleyi kurdu. Anasın hissetmişsin dedi

Allah isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

murat da çok güzel isim adıyla yaşasın inşallah
İnşallah canım. Allah sizlerin de bebişlerini korusun inşallah
Evet Murat çok içimize sindi. Ama daha isim kullanmıyoruz. Sadece karar verdik ama değiştirebiliriz diye severken adıyla hitap etmiyoruz

bazen sen mesaj yazınca ben yazmisim gibi hissediyorum zaten ruh ikizim olabilir misin acaba güzel baayan

valla vakit kalmiyo kız zeytinom daha çok aksiyon tadında hayat
Ben bu zeytinoyu çok sevdim kalp kalbe karşıdır şamdanım
Aksiyon muuu Woww! Süpper anne iş başında !

Evde bebe var diyince aklıma gelen

Hahah İçine mi doğdu sadecw Judym nasıl anladın?

İnşallah canım. Allah sizlerin de bebişlerini korusun inşallah
Evet Murat çok içimize sindi. Ama daha isim kullanmıyoruz. Sadece karar verdik ama değiştirebiliriz diye severken adıyla hitap etmiyoruz

amin Allah razı olsun cumlenin evladını korusun rabbim
iyi yapiyosun daha var gelmesine esya almaya başlamış mıydın canım:)

Ben bu zeytinoyu çok sevdim kalp kalbe karşıdır şamdanım
Aksiyon muuu Woww! Süpper anne iş başında !

Evde bebe var diyince aklıma gelen

ahaha bebeğe bak hele

zeytino çok yakıştı bence de sana zeytinom olayları kaçırdım ben ama sonra inşallah gidip okicam

Tamam samdanım Kolay gelsin sanaa ❤❤

İyiiki açmışsınız. Gerçekten insanı motive eden biraz da olsa sıkıntılarından uzaklaştıran Bi yer burası. Güzel arkadaşlıklarımız oldu.
Çok sevdim burayı.
Ama sizde hep gelin
Ben gelsem buraya daha çok bağlanırsınız o yüzden gelmiyorum

Hahah İçine mi doğdu sadecw Judym nasıl anladın?
Sadece içime doğdu canım. Hamile olduğumu da hissetmiştim. Her ay nerdeyse gecikmelerim olur. O ay geciktim ve elim karnımda artık konuşuyordum o kadar emindim hamile olduğuma. Hiçbir belirti yokken. Sadece his

Canım bizde adettir kızın ailesi karşılar ilk bebeğin herşeyini. Ama kv de ben de alcam dedi. Yaani biz rahatız inşallah halledecekler büyükler. Ve ikisinin de zevkine çok güveniyorum. Genç kızken kıyafetlerimi annem alırdı nerdeyse, zevkimi bilirdi ona uygun alırdı. Evlendim kv benden zevkli çıktı. Kendi zevkinde alıyor herşeyi, normalde mağazada bakmayacağım şey üzerimde muhteşem duruyor o aldığında. O yüzden eminim güzel şeyler alacaklarına. Bizde eşimle keyfimize bakıyoruz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…