Sen gel gönlümün sultanıBen gelsem buraya daha çok bağlanırsınız o yüzden gelmiyorum
Bak biz sana alıştık. Sen olmayınca arıyoruz merak ediyoruz seni. İyi ki gelmişsin iyi ki arkadaşımız olmuşsun
Sadece içime doğdu canım. Hamile olduğumu da hissetmiştim. Her ay nerdeyse gecikmelerim olur. O ay geciktim ve elim karnımda artık konuşuyordum o kadar emindim hamile olduğuma. Hiçbir belirti yokken. Sadece his
Hadi Nurcum bekliyos
Çok mutlu oldum şimdiBak biz sana alıştık. Sen olmayınca arıyoruz merak ediyoruz seni. İyi ki gelmişsin iyi ki arkadaşımız olmuşsun
Canimmm misafirim vardi gnduz sonra da temizlik yaptim filan giremedim daha yeni okudum cok uzuldumm ne desem bilemedim biri yaninda tartsmak en nefret etthm seydir hele hele ...Eşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.
Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Kuzuuuum benim iyimisinnn dun gece de sordum sana cnku hissettm iyi olmadgniuİkizlerim ben uçlarda yaşıyorum. Bu aralar duygusal dalgalanmalar içindeyimbir gün iyiysem akşamına kötüyüm
Ooo herkese yesil isik yakmalara devam heeSen gel gönlümün sultanı
Sonra da ağır mı konuştum kötü mü ettim pişmanlığı oluyor mu olivem :S üff ben bazen öyleyim valla ama napalım gerekiyo. Nasılsınız şimdiii :))Bi daha yapsın kirli donlarını çantaya koyup anasına yollayacağım
Ağır da konustum azıcık burda söyleyemem ama hatalı olduğu için bir şey diyemediHaketti
hhaha benm yelkenler herkese karşı çabuk iniyo ya kelebeğimSenin yelkenler kime iniyor bakim
Hala kaçak güreşiyorsun tatlımSonra da ağır mı konuştum kötü mü ettim pişmanlığı oluyor mu olivem :S üff ben bazen öyleyim valla ama napalım gerekiyo. Nasılsınız şimdiii :))
hhaha benm yelkenler herkese karşı çabuk iniyo ya kelebeğimvalla sıfır kiin büyük şeyler olmadıkça tabi. Sonra da hiç umursayamıyorum eğer öyle ileri bir şeyse :)
Judy_K çok da heyecanlı bi özel hayatım yok valla judyim. Sınav daha önde . arada kan vahşet dehşet var işte
Ya bak beni kalbimden vuruyorsun her seferindeSen gel gönlümün sultanı
Dikkat ! Buradaki herkes bağımlılık yapabilir ! Sohbete girerken lütfen dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?