Mizahşörler Çıkmazı

Sadece içime doğdu canım. Hamile olduğumu da hissetmiştim. Her ay nerdeyse gecikmelerim olur. O ay geciktim ve elim karnımda artık konuşuyordum o kadar emindim hamile olduğuma. Hiçbir belirti yokken. Sadece his

Yaa çok minnoşş

Canimmm misafirim vardi gnduz sonra da temizlik yaptim filan giremedim daha yeni okudum cok uzuldumm ne desem bilemedim biri yaninda tartsmak en nefret etthm seydir hele hele ...
Smdi daha iyi misin

Bi daha yapsın kirli donlarını çantaya koyup anasına yollayacağım
Ağır da konustum azıcık burda söyleyemem ama hatalı olduğu için bir şey diyemedi Haketti
Sonra da ağır mı konuştum kötü mü ettim pişmanlığı oluyor mu olivem :S üff ben bazen öyleyim valla ama napalım gerekiyo. Nasılsınız şimdiii :))
Senin yelkenler kime iniyor bakim
hhaha benm yelkenler herkese karşı çabuk iniyo ya kelebeğim valla sıfır kiin büyük şeyler olmadıkça tabi. Sonra da hiç umursayamıyorum eğer öyle ileri bir şeyse :)

Judy_K çok da heyecanlı bi özel hayatım yok valla judyim. Sınav daha önde . arada kan vahşet dehşet var işte

Hala kaçak güreşiyorsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…