- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
bu kadar kelebeğim başka bir şey yok kii :)Hala kaçak güreşiyorsun tatlım
ben de heerkesi hepinizi çok seviyorumm :)Dikkat ! Buradaki herkes bağımlılık yapabilir ! Sohbete girerken lütfen dikkat edelim
İyiki burası ve buradaki insanlar var ❤❤
Neyse zorlamayacağım. En son birini zorladım sonra bana patladıbu kadar kelebeğim başka bir şey yok kii :)
Olabilir belki bu ay herkes erken oluyor ben bile 11 gun kala lekelenme basladi hala tam baslamadi ama yarn baslar heralde ki hala 6 7 gun var olmam greken tarihe .. ve gecen hafta acayp bir ruh hali icindeydm isime kapanmstm hic sohbet edesim yoktu evde gergn huzunluydum belki ondandir sennde canimAcaba regl mi olacağım
Arkadaş olmuşuz Mesaj atabilirsin ya da profilime yazı yazabilirsin.Kızlarrrr bu profildeki izle ne oluyor tam olarak? Ben bir şey yazdığınızda bildirim gelir falan diye izledim hepinizi ama bir şey de gelmiyor anlamadım
Arkadaş olmuşuz Mesaj atabilirsin ya da profilime yazı yazabilirsin.
Benim ayarlarım kapalı mesela herkes bana mesaj atamıyorİzlemediklerime de yazıp mesaj atabiliyorum calcim. Siz bi şey yazınca bildirim sistemi yok mu, her gün hepinizinkine girip bakayım mı tek tek
samdanım kv senin performansını düşürdügünaydın kızlar:)
samdanım kv senin performansını düşürdü
enerjini aldı
gözün aydın en kısa sürede güle güleben normalde uyaninca salona gidip tv açıy buraya bakiyom sonra hazirlanmaya basliyom.
kaynana salonda yatinca tabi giremiyom içeri
evde de cekmiyoçocuk odasının bi köşesinden yaziyorum bunları
gidecek inşallah canım
;Biletini aldın mı ? Gitsin artıkben normalde uyaninca salona gidip tv açıy buraya bakiyom sonra hazirlanmaya basliyom.
kaynana salonda yatinca tabi giremiyom içeri
evde de cekmiyoçocuk odasının bi köşesinden yaziyorum bunları
gidecek inşallah canım
gözün aydın en kısa sürede güle güle
;Biletini aldın mı ? Gitsin artık
valla o zaten yalvarıyo gidiyim alın biletimi diye
eşim şeytan azapta gerek diyerekten yok gitme ben corona oldum karantinada kalcan sen falan diyo
eşim kızdırıp dalga geçiyo calcim ya bence de gitsin artık kadını hastanelik edecek yoksa
Eşin gerçekten annesine kızgın. Yardımcı olsun diye çağırdım beni karıma rezil etti havasına girmişeşim kızdırıp dalga geçiyo calcim ya bence de gitsin artık kadını hastanelik edecek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?