Mizahşörler Çıkmazı

Eşin gerçekten annesine kızgın. Yardımcı olsun diye çağırdım beni karıma rezil etti havasına girmiş

aynen baya kızgın annesine bence de
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmus eşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.

ay evet malesef bizim burdada
ben resmen iş yerinde bile cam maske altında bir maske daha ile geziyorum sıcak evet bitiyorum ama başka şansım yok
ve yanımda sürekli kolonya

dikkat et ama abartmamaya çalış baloncukum. bağışıklığın düşmesin

ben yerimden kalkıp ellerimi yıkıyorum kolonya dökmek yerine. kolonya alerji yapıyo artık

inşallah atlatiriz bulasmadan şu süreci ordada klimalar kapali mi

kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...
çünkü dayanılacak gibi olmuyor

kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...
çünkü dayanılacak gibi olmuyor

bilgisayar kasasına usb li vantilatör takiyolar bizde. sistem komple kapalı ama sizin orası aşırı sıcak insan nasıl dayanir klima falan olmadan

inşallah biter su virüs artık

bilgisayar kasasına usb li vantilatör takiyolar bizde. sistem komple kapalı ama sizin orası aşırı sıcak insan nasıl dayanir klima falan olmadan

inşallah biter su virüs artık
klimaların motorları bile bazen sıcaktan sıcak hava üflüyor yani o derece
dayanılmıyor o yüzden 2 den sonra açmak zorunda kalıyoruz

Canimmm misafirim vardi gnduz sonra da temizlik yaptim filan giremedim daha yeni okudum cok uzuldumm ne desem bilemedim biri yaninda tartsmak en nefret etthm seydir hele hele ...
Smdi daha iyi misin
Cayım şimdi daha iyiyim. Eve gelip özür diledi yemek filan hazırladı. Haklısın tekrar yapmam dedi ama demekle olmuyor tabi uygulaması lazım inşallah yapmaz bir daha.
Ben de içimi bir güzel boşalttım rahatladım
Nurum ağır konuşunca çok pişman olurum normalde. O yüzüme vurmasa bile utanırım ama dün söylediğim şey ağır da olsa pişman değilim. Haketti.
valla o zaten yalvarıyo gidiyim alın biletimi diye
eşim şeytan azapta gerek diyerekten yok gitme ben corona oldum karantinada kalcan sen falan diyo
Hahahahahhaha ilahi ya
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmus eşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.
Ya gözyaşını gözlerinin ucunda hazırda tuttuklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

YAŞI GENÇ OLSA TİYATRODA TOZU DUMANA KATTIRIRDI KAYNANAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…