- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
bian ciddiye aldım yadedim ne oluyoruz
ay Allah korusunbelli olmaz zaten baloncukum çalıştığı bazı kişilerde Corona çıkmışyarı şaka yarı ciddi diyo
Eşin gerçekten annesine kızgın. Yardımcı olsun diye çağırdım beni karıma rezil etti havasına girmiş
ay Allah korusun
ay evet malesef bizim burdadaamin baloncukum
ama olabilir benim is yerimde de çıkıyo hep
ay evet malesef bizim burdada
ben resmen iş yerinde bile cam maske altında bir maske daha ile geziyorum sıcak evet bitiyorum ama başka şansım yok
ve yanımda sürekli kolonya
kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...dikkat et ama abartmamaya çalış baloncukum. bağışıklığın düşmesin
ben yerimden kalkıp ellerimi yıkıyorum kolonya dökmek yerine. kolonya alerji yapıyo artık
inşallah atlatiriz bulasmadan şu süreciordada klimalar kapali mi
kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...
çünkü dayanılacak gibi olmuyor
klimaların motorları bile bazen sıcaktan sıcak hava üflüyor yani o derecebilgisayar kasasına usb li vantilatör takiyolar bizde. sistem komple kapalı ama sizin orası aşırı sıcak insan nasıl dayanir klima falan olmadan
inşallah biter su virüs artık
Cayım şimdi daha iyiyim. Eve gelip özür diledi yemek filan hazırladı. Haklısın tekrar yapmam dedi ama demekle olmuyor tabi uygulaması lazım inşallah yapmaz bir daha.Canimmm misafirim vardi gnduz sonra da temizlik yaptim filan giremedim daha yeni okudum cok uzuldumm ne desem bilemedim biri yaninda tartsmak en nefret etthm seydir hele hele ...
Smdi daha iyi misin
Nurum ağır konuşunca çok pişman olurum normalde. O yüzüme vurmasa bile utanırım ama dün söylediğim şey ağır da olsa pişman değilim. Haketti.Sonra da ağır mı konuştum kötü mü ettim pişmanlığı oluyor mu olivem :S üff ben bazen öyleyim valla ama napalım gerekiyo. Nasılsınız şimdiii :))
hhaha benm yelkenler herkese karşı çabuk iniyo ya kelebeğimvalla sıfır kiin büyük şeyler olmadıkça tabi. Sonra da hiç umursayamıyorum eğer öyle ileri bir şeyse :)
@Judy_K çok da heyecanlı bi özel hayatım yok valla judyim. Sınav daha önde . arada kan vahşet dehşet var işte
Hahahahahhahavalla o zaten yalvarıyo gidiyim alın biletimi diye
eşim şeytan azapta gerek diyerekten yok gitme ben corona oldum karantinada kalcan sen falan diyo
Ya gözyaşını gözlerinin ucunda hazırda tuttuklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamamaynen baya kızgın annesine bence de
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmuseşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.
YAŞI GENÇ OLSA TİYATRODA TOZU DUMANA KATTIRIRDI KAYNANANaynen baya kızgın annesine bence de
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmuseşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.
Bak bugün iyiyim 2 saat sonrasına garanti veremem ama
calcim benim görümcemde ikizler burcuBak bugün iyiyim 2 saat sonrasına garanti veremem ama
Ben artık 30dan sonra başak burcuna doğru kaydım. Eski etkileri yok. Şahtım Şahbaz oldumcalcim benim görümcemde ikizler burcu
görümce görmeyeyim seni ömrümce diyorum
eşimi deli ediyor
tamam o zaman usulca yaklaşabiliriz sanaBen artık 30dan sonra başak burcuna doğru kaydım. Eski etkileri yok. Şahtım Şahbaz oldum
olive_bluto sen kaç yaşındasın
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee28 yaşındayım canım (yani neredeyse 28 bi kaç ay kaldı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?