- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
hadi canım sen ciddi misiinnOlsn suan pisman degilim bayadir cikolata yemedim diyebilirim gece hele en son ramazanda filan yemisimdir o da esim yuzunden gece kahvesiyle cikolata yerdi hep bana da alirdi smdi yemesem olmaz biliyosun
Uzun zamandr ciko yemedim ama tatli dondurma vs yedm tabi
Evet canım olaylar olaylaryok gülnihalım devletteydim ben de. Yurtlar hep olaylıymış yaa. bizden önceki yıllarda kaldığıım yurt kızz erkek karışıkmış. ohooo neler neler oluyormuş
bazı şeyleri de eğlenceliydi ya güülnihalım. Ben bazen özlüyorum :) dha doğrusu arkadaş ortamını o halii yani :)Evet canım olaylar olaylarçok şükür bitti. İyi sabretmisim bazı şeylere
Evet ama bir süre sonra o da sıkmıştı. Tam zamanında mezun olmuşum.bazı şeyleri de eğlenceliydi ya güülnihalım. Ben bazen özlüyorum :) dha doğrusu arkadaş ortamını o halii yani :)
kaç yılında mezun olmuştun gülnihalım :)Evet ama bir süre sonra o da sıkmıştı. Tam zamanında mezun olmuşum.
2009 kuzu sen?kaç yılında mezun olmuştun gülnihalım :)
benim 2017 gülnihalım. ondan sonrası öyle hızlı geçti kii anlatamam. Nolcak bundan sonrası daha mı hızlı geçiyor2009 kuzu sen?
Geçebilir benim hızlı geçti meselabenim 2017 gülnihalım. ondan sonrası öyle hızlı geçti kii anlatamam. Nolcak bundan sonrası daha mı hızlı geçiyor
Bu arada sizn o dönemki yurt şartlarını tahmin edebiliyorum :S
bu hız beni korkutuyorr :)Geçebilir benim hızlı geçti mesela
Hız senin düşmanın der ya cem yılmazbu hız beni korkutuyorr :)
Yokk hatta kactir esim 3 bana da cikolata alip geldginde ben yemedim alinmis cikolatayi yemedim dusun daha sonra ya kizim ya gene esime verdm yediler . Ama dondurma vs yiyorum bide cikolata yersem gnduz yerim genelde gece yemem pek yoktur Allah a sukurhadi canım sen ciddi misiinnoo o zmn alnından öpüyorum çayım benm hiç yememem lazmmış şuan onu fark ettim senin dediğine gre ben bazen hiç tutamıyorum gerçekten kendimii
çok iyisin çayım iradene bayıldıımm :))Yokk hatta kactir esim 3 bana da cikolata alip geldginde ben yemedim alinmis cikolatayi yemedim dusun daha sonra ya kizim ya gene esime verdm yediler . Ama dondurma vs yiyorum bide cikolata yersem gnduz yerim genelde gece yemem pek yoktur Allah a sukur
Yarim cikolatadam da bisey olmaz nur sen gencsin afiyet olsn
Vooov neden olmasin ama yatacagm birazdan karnm ck agriyor istersenz siz devam edin kuzular
bizimm düşmanımız gülnihalım hızHız senin düşmanın der ya cem yılmazeskiden daha yavaştı ahir zamadan mıdır nedir, tadını çıkar bu günlerin bebeğim❤
Bukdrda olsn nur kendmi frenlemeye calisiyorum sizlerle takilali ozellkleçok iyisin çayım iradene bayıldıımm :))
Canım 1 kilo bile mi veremedinBukdrda olsn nur kendmi frenlemeye calisiyorum sizlerle takilali ozellkleElhan abla ve kk birinci noteri sayesnde eskiye gore bi tik dha iradeliyim dha iyiye gidecegm insallah almasam bile yeter kilo veremesemde
Yok canım şimdi konuşmuyoruz zaten. Ben de o modda değilim benim de başım ağrıyor yatacam bende.Vooov neden olmasin ama yatacagm birazdan karnm ck agriyor istersenz siz devam edin kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?