- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Ben yattim kizlar uyuyabilirsem iyi olur bacaklarm karnm agriyor iyigeceler sarjmda bitti
iyi uykular canımlarr. güzel güzel dinlenin :) ben de biraz daha ders çalışayım.Yok canım şimdi konuşmuyoruz zaten. Ben de o modda değilim benim de başım ağrıyor yatacam bende.
Karnın niye ağrıyor canım üşüttün mü ki? Acil şifalar diliyorum
kk birinci noteri ❤
Elhan abla ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
C Cay6 ❤
@mehlika nur ❤
@Casper25 ❤
Youlost16 ❤
C Calcifer ❤
@reyyanK ❤
@olive_bluto ❤
cancan6 ❤
@baloncuk ❤
Zamanım az inşAllah unuttuğum yoktur
neyseee banlık bir şey yapmadan sitedenn uzaklaşayımyine pis şeyler dönüyor ortadaaa :S
cancan6 nasılsııın :)
enteresann aldatmalı bi konu vardı da cancanıım ona şeeettim azıcık :/neler oldu kuzu, ne kaçırdım ben
iyi valla noolsun, bir hafta daha yarın bitiyor iş. Haftasonu çıkarıcam acısınııııı. Sen nasılsın? :)
Tartilmadim bayadir 1 kg vermstm sadece iste profldede bi arkadaslar yazistik aksam o da pko lu imis bizler icij kilo vermek cok dha zor bisey kaldiki diyet yapmadi ben sadece dikkat ediyorum eskiye goreCanım 1 kilo bile mi veremedin
Sana da gecmis olsun canim benmki reglden dolayi agriyorYok canım şimdi konuşmuyoruz zaten. Ben de o modda değilim benim de başım ağrıyor yatacam bende.
Karnın niye ağrıyor canım üşüttün mü ki? Acil şifalar diliyorum
İş ve aile hayatında sıkıntısız günler diliyorum o zaman cancanim.Ablacım afedersiniz, iş bi yandan, ailevi şeyler bi yandan. Bir iki gündür sadece ara ara girip okuyabildim. İyiyim, sizler nasılsınız?
Bildin
Limonsuzum hoşgeldiiiiiiiiin. Köy nasıl, eğleniyorsunuzdur inşallah. Çek içine yeşili
Şöyle söyleyeyim mesaj yazarken uyuya kalmışım
Çok fenasın ablaBayılırım bu sorulara ve verilen cevaplara
Sor bence
GunaydinnnGünaydınn üçüüüümmmmm
yaa randevular dolu bee. Yoksa çok isterdim
Kendi kendine yanlışını anlayan güzel insan
yaa randevular dolu bee. Yoksa çok isterdimnasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?