- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kendi kendine yanlışını anlayan güzel insan
Nasılsın Nihalim ❤Gunaydinnnben girmeyeli ne çok şey değişmiş bayaaa erkenci var 4 bana kaldı yine
geçen randevu alayım dedim Bahçelievlerden yok . Sonra dedi şu saatte arayım o zaman aradım zorla aldım 12 gün sonrasınahiç mi bosluk yok
bak çok ihtiyacım var
iyiyim canım ya çok şükür cumaya geldik
Çok sağol tatlım benimiyi uykular canımlarr. güzel güzel dinlenin :) ben de biraz daha ders çalışayım.
Yyyalaaannnn söylüyorsunnn dırrrşşşş
Şiddete hayırYyyalaaannnn söylüyorsunnn dırrrşşşş
Sabahı şiddetli açtık hayır olsunŞiddete hayır
Çok uykum var yaa yorgunum da. Akşam anneme geçeceğim hafta sonu onda kalacağım. O zaman da dinlenemem artıkSabahı şiddetli açtık hayır olsun
Nabersin ateş böcüğü? Nasıl oldun toparladın mı ecük?
Normalde insan annesinde dinlenir ya. Çocuğa bakar sende dinlenirsin. Öyle olmuyo mu?Çok uykum var yaa yorgunum da. Akşam anneme geçeceğim hafta sonu onda kalacağım. O zaman da dinlenemem artık
Sen nasılsın balım
İstanbulun çok yoğun hastaneleri yageçen randevu alayım dedim Bahçelievlerden yok . Sonra dedi şu saatte arayım o zaman aradım zorla aldım 12 gün sonrasına
Dinleniyorum da annemlerde sabah 7 de uyanıyor beyfendiNormalde insan annesinde dinlenir ya. Çocuğa bakar sende dinlenirsin. Öyle olmuyo mu?
Bir arkadaşa bakıpta çıkacaktım deİstanbulun çok yoğun hastaneleri ya
aradan beni de muayene ettirben de gelem senle
İyi işte annen alsın baksın sen uyu. Ha emziriyorsan o ayrı tabiDinleniyorum da annemlerde sabah 7 de uyanıyor beyfendi
Günaydın Zeytincim nasılsınGünaydınn
İmoji butonum inaktif şu anda o yüzden tıklayamadım CalcimYanlış emoji
İyiyim Judym sen nasılsınn?Günaydın Zeytincim nasılsın
Emiyor halaİyi işte annen alsın baksın sen uyu. Ha emziriyorsan o ayrı tabi
3-4 olur herhaldeEmiyor halayaşını sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?