Sağol canım benim iyiyim bende. Yatmaya geldim odama. Bakalım uyuyabilecekmiyimİmoji butonum inaktif şu anda o yüzden tıklayamadım Calcim
İyiyim Judym sen nasılsınn?
Bir arkadaşa bakıpta çıkacaktım de
Kim demiş namazdan sonra cin gibiydi gözlerim. Yediden sonra biraz uyudum. Bir saattir uyaniğim.
maşallah senin enerjine yaaaaaaKim demiş namazdan sonra cin gibiydi gözlerim. Yediden sonra biraz uyudum. Bir saattir uyaniğim.Yola çıkacağız üç gecelik bir tatil ayarladık. Burhaniye'de kimse var mı
Daha iyiyim canim sen nasil oldunÇok sağol canım benim. Nasılsın bugün?
Çok da samimi olmadığım merhaba merhaba olduğum biri bana ne dedi biliyor musun?3-4 olur herhaldeamaan emsin minnoş nolcek. Anne sütünden daha güzel bişey mi var. Emsin işte sağlıklı sağlıklı
Teşekkür ederim canım.maşallah senin enerjine yaaaaaa
bizde bu haftasonu doğa yürüyüşlerine katılacaz
Eh işte düne baktığımda iyiyim. Halsizlik var tabi. Uyumaya çalışıyorum belki onu da atarım diye ama kkdan çıkamıyorumDaha iyiyim canim sen nasil oldun
Hadi inşallah uyursun ❤Sağol canım benim iyiyim bende. Yatmaya geldim odama. Bakalım uyuyabilecekmiyim
Kitap yalayıp yutmakla ne alakası var. Bazı insanlar bazen böyle düşünmeden konuşurÇok da samimi olmadığım merhaba merhaba olduğum biri bana ne dedi biliyor musun?
+senin kadar kitapları yallayıp yutmuş birinin çocuğa 6 aydan sonra çok bir faydası olmadığını bilir
- a öyle deme anne sütü her dönemde çocuğa faydalıdır.
+en fazla 2 diyorlar ama çoğu kişi 6 aya kadar etkisinin çok büyük oldğunu söylüyor
-ki kanser hastalarına vbile anne sütü önerirler
+yok ben çok araştırdım. almaya da 1 sene diyorlar biz de 6 ay
- ya her annenin düşüncesi farklıdır. Ben böyle düşünüp böyle davrandım ki bir zararını görmedim
+2.5 sene çok ama yine de sen bilirsin senin kararın
Hala burdayımHadi inşallah uyursun ❤
Sicaklarda uyuyup dinlenemiyorum bende hic ya basimda bi agirlik oluyor ya bisey valla uyumaya dinlenmeye ihtiyacinda var dene bakalm insallah uyursunEh işte düne baktığımda iyiyim. Halsizlik var tabi. Uyumaya çalışıyorum belki onu da atarım diye ama kkdan çıkamıyorum
Bana da cok samimi olmadgm birisi bukdr korunuyorsun istedgn zaman olmayacak dediydiÇok da samimi olmadığım merhaba merhaba olduğum biri bana ne dedi biliyor musun?
+senin kadar kitapları yallayıp yutmuş birinin çocuğa 6 aydan sonra çok bir faydası olmadığını bilir
+en fazla 2 diyorlar ama çoğu kişi 6 aya kadar etkisinin çok büyük oldğunu söylüyor
- ya her annenin düşüncesi farklıdır. Ben böyle düşünüp böyle davrandım ki bir zararını görmedim
İyiyim canım müge anlınij başına geçtiko senin güzelliğin ki
günaydın nihalim nasılsın
İyiyim calcimmm. Müge ustayi izliyorum sen nasılsınNasılsın Nihalim ❤
Daha önce sorduysam kusura bakma Calvcim annen yakın miydiÇok uykum var yaa yorgunum da. Akşam anneme geçeceğim hafta sonu onda kalacağım. O zaman da dinlenemem artık
Sen nasılsın balım
2 yaşa kadar anne çocuk bağı için önemli bi şey meme :) hem ten teması hem anne çocuğun birbiriyle geçirdiği vakit açısından çok değerli. İlla sütün besleyiciliği için yapılan bir eylem değil yani. Ama 2 yaştan sonra doğru zamanı bulup kesmek gerektiğini söylemişti bizim hocalarımız sağlıklı bağlanma gibi sağlıklı bi ayrılma yaşanması içinÇok da samimi olmadığım merhaba merhaba olduğum biri bana ne dedi biliyor musun?
Bunu bana demeyen kalmadı. Haklı çıksalar sevinecek gibiler bi deBana da cok samimi olmadgm birisi bukdr korunuyorsun istedgn zaman olmayacak dediydi
Sıcaktan mı yatamadın canımHala burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?