İyiyim Nihalimmcanimmmm benimmm nasılsın zeytinimm
Beni ezikliyor güyaKitap yalayıp yutmakla ne alakası var. Bazı insanlar bazen böyle düşünmeden konuşur
Valla benim sütüm olsun da istediği kadar emsin. Biz cahiliz calsim boşver
Bu çok samimi olmadıklarımız sıkıntı zatenBana da cok samimi olmadgm birisi bukdr korunuyorsun istedgn zaman olmayacak dediydi
İyyiyim canım sağol. Ben Avrupa o Anadolu yakasındaİyiyim canım müge anlınij başına geçtik
Sen naislsin samdanim❤
İyiyim calcimmm. Müge ustayi izliyorum sen nasılsın ❤
Daha önce sorduysam kusura bakma Calvcim annen yakın miydi
İyiyim canım müge anlınij başına geçtik
Sen naislsin samdanim
İyiyim calcimmm. Müge ustayi izliyorum sen nasılsın
Daha önce sorduysam kusura bakma Calvcim annen yakın miydi
Ben çocuk büyütürken tamamen doğal olana yönlendirmiştim kendimi. Çocuk ne istiyorsa onun önderliğinde ilerledim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi ki her anne aynı şeyi yapacak değil ama kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. Sen burad bana fikir veriyorsun yap demiyorsun ama o yap diyor yanlışsın diyor. Benim kızdığım bu zaten yoksa C Cay6 bana fazla olduğunu kesmemin daha iyi olacağını söylemişti2 yaşa kadar anne çocuk bağı için önemli bi şey meme :) hem ten teması hem anne çocuğun birbiriyle geçirdiği vakit açısından çok değerli. İlla sütün besleyiciliği için yapılan bir eylem değil yani. Ama 2 yaştan sonra doğru zamanı bulup kesmek gerektiğini söylemişti bizim hocalarımız sağlıklı bağlanma gibi sağlıklı bi ayrılma yaşanması için
Ben de özledim canimİyiyim NihalimmÖzledim seni yahu ❤❤ sen nasılsın
Ne güzelİyyiyim canım sağol. Ben Avrupa o Anadolu yakasında
Ben de bayılıyorum. Şimdi sıcak gelişme aktaracak reklamda şu an. Merakla bekliyoruzmüge anlı mibayılırım
ben de kahve yaptım onu iciyorum canim:)
Ne güzelanne evi
Ben de bayılıyorum. Şimdi sıcak gelişme aktaracak reklamda şu an. Merakla bekliyoruz
Afiyet olsun samdanimmm
Birak Allah askina insanlar cok densjzlerBunu bana demeyen kalmadı. Haklı çıksalar sevinecek gibiler bi de
Aynen canimBu çok samimi olmadıklarımız sıkıntı zaten
Bağlıyor kendine ama eve gidince izleyemem eşim asla izletmezahh ahhh tv+ çalışmıyo yoksa ben de izlerdim şimdi çalışırken
Bağlıyor kendine ama eve gidince izleyemem eşim asla izletmez
Etkileniyorum canım, evet geriyor ama bir o kadar da bağlıyoretkileniyosan izleme zaten nihalim. insanı acayip geren bi program
enteresann aldatmalı bi konu vardı da cancanıım ona şeeettim azıcık :/
2 gün tatil olması çok iyi değil mii :) Ben de derslerle boğuşuyorum napaayım :)
İş ve aile hayatında sıkıntısız günler diliyorum o zaman cancanim.
Kolay gelsin cancanimTeşekkür ederiim hanımlarrr :)
Cumayı yarıladık. Herkese hayırlı cumalar, güzel haftasonları olsun
Kolay gelsin cancanim❤
Ağzı olan konusuyor iste Calcim hazır olmadan bırakmaya çalışırsan ikinizin ilişkisine zarar verirsin zaten sen çok bilinçli bir annesin. Ben sadece çocuk psikologu hocamızın 6 aydan sonra da bebekle bağ için süt vermek gerektiğini 2 yaşta da yavaş yavaş kesmeye çalışmak gerektiğini söylediğini hatırladım sana da söyleyeyim dedimBen çocuk büyütürken tamamen doğal olana yönlendirmiştim kendimi. Çocuk ne istiyorsa onun önderliğinde ilerledim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi ki her anne aynı şeyi yapacak değil ama kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. Sen burad bana fikir veriyorsun yap demiyorsun ama o yap diyor yanlışsın diyor. Benim kızdığım bu zaten yoksa C Cay6 bana fazla olduğunu kesmemin daha iyi olacağını söylemişti
Hüff sakın bi daha dikkat et de gitme Nihalim :)) tamam mı?Ben de özledim canimoldu baya görüşemedik
İnşallah Cayım ya :/ valla ne kadar takmam etmem dersen de toplum baskısı insanı çok darlatan bir şeyBirak Allah askina insanlar cok densjzler
Onlara inat gbi cok sukur Rabbim aratmadi bize insallah sizinde yakinda guzel haberinizi alacagiz canim inaniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?