Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım müge anlınij başına geçtik
Sen naislsin samdanim❤

İyiyim calcimmm. Müge ustayi izliyorum sen nasılsın ❤

Daha önce sorduysam kusura bakma Calvcim annen yakın miydi
İyyiyim canım sağol. Ben Avrupa o Anadolu yakasında

İyiyim canım müge anlınij başına geçtik
Sen naislsin samdanim

İyiyim calcimmm. Müge ustayi izliyorum sen nasılsın

Daha önce sorduysam kusura bakma Calvcim annen yakın miydi

müge anlı mi bayılırım
ben de kahve yaptım onu iciyorum canim:)

Ben çocuk büyütürken tamamen doğal olana yönlendirmiştim kendimi. Çocuk ne istiyorsa onun önderliğinde ilerledim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi ki her anne aynı şeyi yapacak değil ama kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. Sen burad bana fikir veriyorsun yap demiyorsun ama o yap diyor yanlışsın diyor. Benim kızdığım bu zaten yoksa C Cay6 bana fazla olduğunu kesmemin daha iyi olacağını söylemişti

enteresann aldatmalı bi konu vardı da cancanıım ona şeeettim azıcık :/

2 gün tatil olması çok iyi değil mii :) Ben de derslerle boğuşuyorum napaayım :)
İş ve aile hayatında sıkıntısız günler diliyorum o zaman cancanim.

Teşekkür ederiim hanımlarrr :)

Cumayı yarıladık. Herkese hayırlı cumalar, güzel haftasonları olsun

Ağzı olan konusuyor iste Calcim hazır olmadan bırakmaya çalışırsan ikinizin ilişkisine zarar verirsin zaten sen çok bilinçli bir annesin. Ben sadece çocuk psikologu hocamızın 6 aydan sonra da bebekle bağ için süt vermek gerektiğini 2 yaşta da yavaş yavaş kesmeye çalışmak gerektiğini söylediğini hatırladım sana da söyleyeyim dedim
Ben anne değilim zaten canım, asla senin anneliğine bir şey diyemem, anne olsam da diyemem. Herkes kendi tarzında yetiştirir ve en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır evladını.
Senin oğlun da zaten zehir gibi. Bu şekilde ilerlemen işe yaramış bıcır bıcır bi çocuk ortaya çıkmış maşallah
Ben de özledim canim oldu baya görüşemedik
Hüff sakın bi daha dikkat et de gitme Nihalim :)) tamam mı?
Birak Allah askina insanlar cok densjzler
Onlara inat gbi cok sukur Rabbim aratmadi bize insallah sizinde yakinda guzel haberinizi alacagiz canim inaniyorum ben
İnşallah Cayım ya :/ valla ne kadar takmam etmem dersen de toplum baskısı insanı çok darlatan bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…