evet ya bitsedeNasılsınız sanırım bir şey olmuş moralin düşük. Keşke 2020 ile bitse hepsi ama maalesef
Gözün Aydın canım kreş e cok sevindimizin aldım canim bugün ve yarın için. eşim çalışıyo ben bakıcam. bayramda da annemle babam gelicek.
kreş de açılmışçok şükür şu ağustosu idare edelim 31 ağustosta başlayalım yeni döneme diyoruz. belki alışma devresi olsun diye yaz okulunun son haftasında da veririz.
sen napcaksin bitti mi izinlerin canım:)
Valla ben de helal olsun dedim içimden. İnsanlık ölmemiş daha.bunu her kim yaptıysa helal olsun...
sürünsün şimdi pislk adam...cani..
Rahmetlinin açtığı konuya dün yorum yaptı bunun için üye olmus, Allah razı olsun dedik.bunu her kim yaptıysa helal olsun...
sürünsün şimdi pislk adam...cani..
aaa kaçırmışım.. hemen bakıyorumRahmetlinin açtığı konuya dün yorum yaptı bunun için üye olmus, Allah razı olsun dedik.
günaydın gülnihalim
aynı şeyler valla kuzum.. hergün bir yenisi..
2020 bitse ya
ayy deme deme..2021 daha kötü olck deniyo ama ya
Gözün Aydın canım kreş e cok sevindim❤
ayy deme deme..
Allah korusun
Canım kararsiziz su ortamda. Zaten 2 yıl sonra okula başlayacak o yüzden bu yıl göndermeyebiliriz.sağolasın nihalimannemler de gelsin gitsin duruma göre baslatirim. sen büyük kızı vercek misin krese falan
Nasıl yaniibütün astrologlar aynısını diyo yainşallah öyle olmaz
Şimdi okudum canım2021 daha kötü olck deniyo ama ya
Canım kararsiziz su ortamda. Zaten 2 yıl sonra okula başlayacak o yüzden bu yıl göndermeyebiliriz.
Nasıl yanii
Evet hem de konuşması açısından iyi olurdu ama bu hastalık bitecek gibi değil. Gerçi eşim çalışacak ama en azından o her tedbirini alır kızım küçük laftan anlar ama o kadar özenli olamaz.2020 fragmandi 2021 daha kötü olcak 2020 yi aratcak diyolar nihalim
aslında mantıklı ama senin yükün biraz azalirdi ya. çok yoruluyosun 3 cocukla
Evet hem de konuşması açısından iyi olurdu ama bu hastalık bitecek gibi değil. Gerçi eşim çalışacak ama en azından o her tedbirini alır kızım küçük laftan anlar ama o kadar özenli olamaz.
Birinin çıktı çıkacak diğerinin görünmüyor dahahaklısın nihalim. Allah korusun hepimizi
duruma göre belki sonra gider dediğin gibi daha ufak daha.
ikizler nasıl var mi artık dişleri:)
Hele bir kadın varŞimdi okudum canım
Astrolog lara sinir oluyorum
Birinin çıktı çıkacak diğerinin görünmüyor daha ☺zaten çıktı çıkacak gibi olan huysuz ağlıyor dün gece birkaç kez ağlayarak uyandı
Hele bir kadın varYazdıkları zaten anlaşılmıyor. Anlaşılanlar da hep felaket senaryosu
Ay yok değil. Adını tam hatırlayamadım. Bulursam özelden yazarım sana.nuray sayari mi yoksaben onu uzun zamandır takip etmiyorum ama
Ay yok değil. Adını tam hatırlayamadım. Bulursam özelden yazarım sana. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?