- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kaşarsız tost olurmu lan siz zayıflar ne yiyonuz olum tost diye
o anlatılmaz yaşanır samdanımher seferinde bi ümitle gidiyorum belki canına tak eden bi baba yiğit bu işe el atar diye yok camlara çıkıyorum dağ tepe geziyorum yook baya sıkıntılı o konuda valla
Bana apla demeyi kim başlattı onun tostuna bi biber süreyimkavurma yazınca kasar koymican sandim apla
kasar kalp ben
Bana apla demeyi kim başlattı onun tostuna bi biber süreyim
Hem öyle samdanım hem de internet hat direği bile yok biliyo musuntelefonu metal üstüne koyarlar nurum manyetik alani güçlendiriyomus:) akıllı telefonlar genelde cekme konusunda daha kötü
en iyisi gaydirmali ellemeli telefonlari bırakıp tuşlu almak:)
Hem öyle samdanım hem de internet hat direği bile yok biliyo musun
Hakkaten öyle tam eski usul :) sen napyosun bakalım ailen geldi mii ne zaman gelecekler nasıl gidiyo samdanım :)
Nur özlettin kendiniHem öyle samdanım hem de internet hat direği bile yok biliyo musun
Hakkaten öyle tam eski usul :) sen napyosun bakalım ailen geldi mii ne zaman gelecekler nasıl gidiyo samdanım :)
Atanırsam ben diktircem o direği sadakayı cariye olarakgünaydın nurumooo cekmemesi normal o zaman hiç bişey yoksa nurum:) bizim köye de götürmeye calissalar çok zorlanirlar dağın başında çünkü
birazdan burda olurlar ben de kahvaltı hazırlıyorum:)
Gülnihalım ben dee özlediimmNur özlettin kendini ❤❤
Kahvaltı yapmayan bebeklere ne yedirsem diye düşünüyorumAtanırsam ben diktircem o direği sadakayı cariye olarak
Ayy neler yapıyosun samdanım heyecan var mıı oğluş napıyo :))
Gülnihalım ben dee özlediimm❤ nasılsın napıyosuuunn
Ooo kuş sütü eksik olanlardan mi hazirliyorsungünaydın nurumooo cekmemesi normal o zaman hiç bişey yoksa nurum:) bizim köye de götürmeye calissalar çok zorlanirlar dağın başında çünkü
Bu arada ben birim mii sonunda
Niye yapmıyorlar kiiKahvaltı yapmayan bebeklere ne yedirsem diye düşünüyorum
Günaydın çayım
Afiyet olsun.günaydın nurumooo cekmemesi normal o zaman hiç bişey yoksa nurum:) bizim köye de götürmeye calissalar çok zorlanirlar dağın başında çünkü
Cancann nasılsın kuzum
Simardilar iyiceNiye yapmıyorlar kii
Günaydın çayım
İslerimin bir kısmını bitirdim mola verdimiyiyim nihalim, birkaç günlüğüne tatile kaçtık biz de. Sen nasılsınnnnn?❤
Ve aleyküm selam abla sen de çok selam söyle minnak reis nasılmışReisten selam getirdim. Bütün arkadaşlarımin bayramı kutlu olsun dedi. Çok selam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?