Mizahşörler Çıkmazı

o anlatılmaz yaşanır samdanım her seferinde bi ümitle gidiyorum belki canına tak eden bi baba yiğit bu işe el atar diye yok camlara çıkıyorum dağ tepe geziyorum yook baya sıkıntılı o konuda valla

telefonu metal üstüne koyarlar nurum manyetik alani güçlendiriyomus:) akıllı telefonlar genelde cekme konusunda daha kötü

en iyisi gaydirmali ellemeli telefonlari bırakıp tuşlu almak:)

telefonu metal üstüne koyarlar nurum manyetik alani güçlendiriyomus:) akıllı telefonlar genelde cekme konusunda daha kötü

en iyisi gaydirmali ellemeli telefonlari bırakıp tuşlu almak:)
Hem öyle samdanım hem de internet hat direği bile yok biliyo musun

Hakkaten öyle tam eski usul :) sen napyosun bakalım ailen geldi mii ne zaman gelecekler nasıl gidiyo samdanım :)

Hem öyle samdanım hem de internet hat direği bile yok biliyo musun

Hakkaten öyle tam eski usul :) sen napyosun bakalım ailen geldi mii ne zaman gelecekler nasıl gidiyo samdanım :)

günaydın nurum ooo cekmemesi normal o zaman hiç bişey yoksa nurum:) bizim köye de götürmeye calissalar çok zorlanirlar dağın başında çünkü

birazdan burda olurlar ben de kahvaltı hazırlıyorum:)

günaydın nurum ooo cekmemesi normal o zaman hiç bişey yoksa nurum:) bizim köye de götürmeye calissalar çok zorlanirlar dağın başında çünkü

Atanırsam ben diktircem o direği sadakayı cariye olarak

Ayy neler yapıyosun samdanım heyecan var mıı oğluş napıyo :))
Nur özlettin kendini ❤❤
Gülnihalım ben dee özlediimm nasılsın napıyosuuunn

Ooo kuş sütü eksik olanlardan mi hazirliyorsun
Afiyet olsun şimdiden canım

iyiyim nihalim, birkaç günlüğüne tatile kaçtık biz de. Sen nasılsınnnnn?❤
İslerimin bir kısmını bitirdim mola verdim
Süper yapmışsınız kuzum iyi tatiller
Reisten selam getirdim. Bütün arkadaşlarımin bayramı kutlu olsun dedi. Çok selam ediyor.
Ve aleyküm selam abla sen de çok selam söyle minnak reis nasılmış
Reis uzatmasin gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…