Ozletme gel artık dedim canım.İslerimin bir kısmını bitirdim mola verdim☺
Süper yapmışsınız kuzum iyi tatiller
Ve aleyküm selam abla sen de çok selam söyle minnak reis nasılmış
Reis uzatmasin gelsin artık ❤❤
İyi olsunlar da gerisi kolay inşallah ablacım çok sevindim yaOzletme gel artık dedim canım.
İzlediğim kadarıyla iyi görünüyorlar.
yaa çok sağol ablaa aleyküüm selaam :) onun da bayramı kutlu olsun canımız reisimizReisten selam getirdim. Bütün arkadaşlarımin bayramı kutlu olsun dedi. Çok selam ediyor.
yerim onlarıı bayram gülnihalım bırak şımarsınlarr :) çok battı mı ortalıkk :))Simardilar iyice
Eylül'ün ortalarında aramızda olacagi müjdesini aldim.yaa çok sağol ablaa aleyküüm selaam :) onun da bayramı kutlu olsun canımız reisimiz
yerim onlarıı bayram gülnihalım bırak şımarsınlarr :) çok battı mı ortalıkk :))
süüper süüperr ablacıımm :) sağlıkları yerinde olsun daaEylül'ün ortalarında aramızda olacagi müjdesini aldim.
İyi akşamlarr Judyim hoşgeldiiinnİyi akşamkar kızlar. Nasılsınız? Geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı?
Biz iyiyiz. Havuzu temizlettik bugün. Onun haricinde keyfimiz yerinde.İyi akşamkar kızlar. Nasılsınız? Geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı?
Çok şükür yorgun ama güçlüler kuzum.süüper süüperr ablacıımm :) sağlıkları yerinde olsun daasen nasılsın ablaaa :)
Hoşgeldin gulumsecim senden haber almak çok güzel.
ttatlı yorgunlukları zamanda şenlikli bi eve dönecek inşallah ablaa :)Çok şükür yorgun ama güçlüler kuzum.
Ben iyiyim senin iyi olduğunu duymak daha da iyi gelecek.
teşekküür eederiiizzzz :)))
Bu sebepsiz enerjilere bayılıyorum inanırım canim.ttatlı yorgunlukları zamanda şenlikli bi eve dönecek inşallah ablaa :)
İnanır mısın birkaç gündür üzerimde sebebini bilemedğim bi keyif var kii yerimde duramıyorum :)) hadi hayır olsun inşallahh :))
yaa dimii ablaa bi süredir bayaa modum düşüktü yaa çok iyi olduu :) amiiin hepimizin öyle olsun ablacım .:)Bu sebepsiz enerjilere bayılıyorum inanırım canim.Daim olsun inşallah.
Reis güçlü bir kadın altından kalkacaktır bütün zorlukların. Büyük bir aileye sahip olmak fedakarlık istiyor. Nihalim aklıma geliyor hep Allah esirgesin hem kızı hem ikizleri çok güzel idare ediyor ya da bize uzaktan öyle geliyor.
Amiiiinyaa dimii ablaa bi süredir bayaa modum düşüktü yaa çok iyi olduu :) amiiin hepimizin öyle olsun ablacım .:)
Fedakarlık çok istiyor ama büyük ailenin tadı da başka değil mii ablaaa :)
Hoşbulduk canımcım. Foruma giremiyordum nedense. Yani burdaydım ama yok gibiydim.İyi akşamlarr Judyim hoşgeldiiinnben de yoktum dün gece geldim :) iyiyiz bir sıkıntı yok :)
Sen nasılsın neler yapıyosun :))
Judim hoş geldin...Hoşbulduk canımcım. Foruma giremiyordum nedense. Yani burdaydım ama yok gibiydim.Şükür iyi ol canım. Ben de iyiyim canım
Havuz demeBiz iyiyiz. Havuzu temizlettik bugün. Onun haricinde keyfimiz yerinde.
Hoşbulduk ablacım. Nasılsın nasıl geçiyor bayram?Judim hoş geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?