Mizahşörler Çıkmazı

İslerimin bir kısmını bitirdim mola verdim☺
Süper yapmışsınız kuzum iyi tatiller

Ve aleyküm selam abla sen de çok selam söyle minnak reis nasılmış
Reis uzatmasin gelsin artık ❤❤
Ozletme gel artık dedim canım.
İzlediğim kadarıyla iyi görünüyorlar.

Çok şükür yorgun ama güçlüler kuzum.
Ben iyiyim senin iyi olduğunu duymak daha da iyi gelecek.
ttatlı yorgunlukları zamanda şenlikli bi eve dönecek inşallah ablaa :)

İnanır mısın birkaç gündür üzerimde sebebini bilemedğim bi keyif var kii yerimde duramıyorum :)) hadi hayır olsun inşallahh :))

Bu sebepsiz enerjilere bayılıyorum inanırım canim. Daim olsun inşallah.
Reis güçlü bir kadın altından kalkacaktır bütün zorlukların. Büyük bir aileye sahip olmak fedakarlık istiyor. Nihalim aklıma geliyor hep Allah esirgesin hem kızı hem ikizleri çok güzel idare ediyor ya da bize uzaktan öyle geliyor.

yaa dimii ablaa bi süredir bayaa modum düşüktü yaa çok iyi olduu :) amiiin hepimizin öyle olsun ablacım .:)

Fedakarlık çok istiyor ama büyük ailenin tadı da başka değil mii ablaaa :)

yaa dimii ablaa bi süredir bayaa modum düşüktü yaa çok iyi olduu :) amiiin hepimizin öyle olsun ablacım .:)

Fedakarlık çok istiyor ama büyük ailenin tadı da başka değil mii ablaaa :)
Amiiiin
Mutluluk bulaşıcı biliyorsun. Ekrandan bile bulaşıyor.
Modlarimiz hep yerinde olsun
Büyük aile benim hep hayalimdir ...torunlarla zenginleşirim inşallah. Allah bana şöyle çocuk seven dogurmaktan korkmayan gelinler nasip etsin.

İyi akşamlarr Judyim hoşgeldiiinn ben de yoktum dün gece geldim :) iyiyiz bir sıkıntı yok :)

Sen nasılsın neler yapıyosun :))
Hoşbulduk canımcım. Foruma giremiyordum nedense. Yani burdaydım ama yok gibiydim. Şükür iyi ol canım. Ben de iyiyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…