Mizahşörler Çıkmazı

oohh hep bulaşsın ablaaa :)

bak şimdii evlenmiş evlatlarıın her odadan bir gelin 2 şerli 3 erli torun çıkıyorr, sonra bahçedekiii kocaaamaan masada toplaşıp kahvaltı yapıyosunuz :) miiiisss :) umarım öyle gelinlerin olsun ablaa

Hayırlı akşamlar kızlar
Kahvaltı yapmayan bebeklere ne yedirsem diye düşünüyorum
Bizim de az kaldı ek gıdaya, az az tattirmaya başlıyorum, inşaallah iştahlı olurlar seninkiler de benimki de
Reisten selam getirdim. Bütün arkadaşlarımin bayramı kutlu olsun dedi. Çok selam ediyor.
Aleykümselam,çok selamlar,bayramını kutluyorum, Eylülde bekliyoruz inşaallah
Hayırlı bayramlar canım

Havuz deme benim eşim de temizledi girdi mis gibi yüzdü ben baka kaldım klor var diye giremiyorum
İyi olmanıza sevindim canım
Benim eşim adam çağırdı vallahi O yüzden nasıl temizlendi ben hiç bakmadım ama öyle çok yoğun bir klor kokusu falan almadım hiç.

Benim eşim adam çağırdı vallahi O yüzden nasıl temizlendi ben hiç bakmadım ama öyle çok yoğun bir klor kokusu falan almadım hiç.
Bizde de yoğun kokusu yok ama gebelikten dolayı klorlu suya girmiyorum canım. Yok bizimkini kendisi temizliyor valla

İnşallah canım sabah olunca yine mücadele var bir de 5 den beri doğru düzgün uyumadim sürekli ağladı, 7 de dikildi ayağa sıpa

İnşallah canım ❤❤ sabah olunca yine mücadele var bir de 5 den beri doğru düzgün uyumadim sürekli ağladı, 7 de dikildi ayağa sıpa
Allah yardımcın olsun canım,benimki sabah 6 gibi uyandığında yatakta kendi kendine dönüp oynuyor masaallah,
Sonra ya kendiliğinden uyuyor ya da emziriyorum öyle uyuyor,
Uyanma saati değişiyor,dün 7 gibi uyanmıştı bugün 8 civarı uyandı, 11 de tekrar uyudu ben de uyudum onunla birlikte

Hoşbulduk ablacım. Nasılsın nasıl geçiyor bayram?
Sessiz sakin ve yalnız kuzum...çok şükür bugunumuze...
Ne güzel bir hayal...insana yaşama sevinci veriyor inşallah kuzum...darısı senin başına inşallah. Rabbim mutluluğunu görmeyi nasip etsin bizlere

Senin de yardımcin olsun canım düzen oturtamadik hala. Yoksa 5 de uyanmazdi. Bir de diş geliyor bizim. Pilim bitiyor yatana kadar

Bizde de yoğun kokusu yok ama gebelikten dolayı klorlu suya girmiyorum canım. Yok bizimkini kendisi temizliyor valla
İyi ediyorsun risk alma bence de ☺ Ben de eşime sordum şimdi de klorsuz bir şeyle temizlemişler. Hava ozonu gibi bir şey dedi. Klorlu olsa ben de bizim kızı sokmazdım.

Senin de yardımcin olsun canım ❤❤ düzen oturtamadik hala. Yoksa 5 de uyanmazdi. Bir de diş geliyor bizim. Pilim bitiyor yatana kadar
Rabbim kolaylıkla acısız çıkarmayı nasib etsin,
Kızım çok zor çıkarırdı, her diş çıkarmaya hasta olurdu, gecelerce uykusuz kalırdık,
Oğlum çok rahat çıkarırdı,çoğu zaman haberimiz bile olmazdı,
Bakalım bu minik oğluş nasıl çıkaracak,
Geçici zorluklar,Rabbim başka dert keder vermesin yeterki

Sessiz sakin ve yalnız kuzum...çok şükür bugunumuze...

Ne güzel bir hayal...insana yaşama sevinci veriyor inşallah kuzum...darısı senin başına inşallah. Rabbim mutluluğunu görmeyi nasip etsin bizlere
Amiin amiin inşallah ablacıım
bir şey dicem ben senle konuşunca sevgi dolu oluyorum vallahii

Amin mehlikamm. Gerçekten öyle. İlk kızımda çok soylenirdim uykusuzum yorgunum falan diye ama bunlar geçici şeyler ne kadar yorulsam da şükrediyorum inşallah kolaylıkla çıkarır bebislerimiz dişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…