- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
oohh hep bulaşsın ablaaa :)Amiiiin
Mutluluk bulaşıcı biliyorsun. Ekrandan bile bulaşıyor.
Modlarimiz hep yerinde olsun
Büyük aile benim hep hayalimdir ...torunlarla zenginleşirim inşallah. Allah bana şöyle çocuk seven dogurmaktan korkmayan gelinler nasip etsin.
aa senin mi tıkandı bu sefer de judyiimm. kaç gündür öyleydii kiHoşbulduk canımcım. Foruma giremiyordum nedense. Yani burdaydım ama yok gibiydim.Şükür iyi ol canım. Ben de iyiyim canım
Nasıl tıkandı canım? Yok girememek forumla değil benle alakalı bişiaa senin mi tıkandı bu sefer de judyiimm. kaç gündür öyleydii ki
Bizim de az kaldı ek gıdaya, az az tattirmaya başlıyorum, inşaallah iştahlı olurlar seninkiler de benimki deKahvaltı yapmayan bebeklere ne yedirsem diye düşünüyorum
Aleykümselam,çok selamlar,bayramını kutluyorum, Eylülde bekliyoruz inşaallahReisten selam getirdim. Bütün arkadaşlarımin bayramı kutlu olsun dedi. Çok selam ediyor.
Hayırlı bayramlar canım
Benim eşim adam çağırdı vallahiHavuz demebenim eşim de temizledi girdi mis gibi yüzdü ben baka kaldım klor var diye giremiyorum
İyi olmanıza sevindim canım
Bizde de yoğun kokusu yok ama gebelikten dolayı klorlu suya girmiyorum canım. Yok bizimkini kendisi temizliyor vallaBenim eşim adam çağırdı vallahiO yüzden nasıl temizlendi ben hiç bakmadım ama öyle çok yoğun bir klor kokusu falan almadım hiç.
İnşallah canımHayırlı akşamlar kızlar ❤
Bizim de az kaldı ek gıdaya, az az tattirmaya başlıyorum, inşaallah iştahlı olurlar seninkiler de benimki de
Aleykümselam,çok selamlar,bayramını kutluyorum, Eylülde bekliyoruz inşaallah ❤
Hayırlı bayramlar canım ❤
Allah yardımcın olsun canım,benimki sabah 6 gibi uyandığında yatakta kendi kendine dönüp oynuyor masaallah,İnşallah canım ❤❤ sabah olunca yine mücadele var bir de 5 den beri doğru düzgün uyumadim sürekli ağladı, 7 de dikildi ayağa sıpa
Sessiz sakin ve yalnız kuzum...çok şükür bugunumuze...Hoşbulduk ablacım. Nasılsın nasıl geçiyor bayram?
Ne güzel bir hayal...insana yaşama sevinci veriyor inşallah kuzum...darısı senin başına inşallah. Rabbim mutluluğunu görmeyi nasip etsin bizlereoohh hep bulaşsın ablaaa :)
bak şimdii evlenmiş evlatlarıın her odadan bir gelin 2 şerli 3 erli torun çıkıyorr, sonra bahçedekiii kocaaamaan masada toplaşıp kahvaltı yapıyosunuz :) miiiisss :) umarım öyle gelinlerin olsun ablaa
Senin de yardımcin olsun canımAllah yardımcın olsun canım,benimki sabah 6 gibi uyandığında yatakta kendi kendine dönüp oynuyor masaallah,
Sonra ya kendiliğinden uyuyor ya da emziriyorum öyle uyuyor,
Uyanma saati değişiyor,dün 7 gibi uyanmıştı bugün 8 civarı uyandı, 11 de tekrar uyudu ben de uyudum onunla birlikte
İyi ediyorsun risk alma bence de ☺ Ben de eşime sordum şimdi de klorsuz bir şeyle temizlemişler. Hava ozonu gibi bir şey dedi. Klorlu olsa ben de bizim kızı sokmazdım.Bizde de yoğun kokusu yok ama gebelikten dolayı klorlu suya girmiyorum canım. Yok bizimkini kendisi temizliyor valla
Rabbim kolaylıkla acısız çıkarmayı nasib etsin,Senin de yardımcin olsun canım ❤❤ düzen oturtamadik hala. Yoksa 5 de uyanmazdi. Bir de diş geliyor bizim. Pilim bitiyor yatana kadar
Yani hani trafik çok yoğun olur yolda ilerleyemezsin ya, ona trafik tıkandı deriz meselaNasıl tıkandı canım? Yok girememek forumla değil benle alakalı bişi
Amiin amiin inşallah ablacıımSessiz sakin ve yalnız kuzum...çok şükür bugunumuze...
Ne güzel bir hayal...insana yaşama sevinci veriyor inşallah kuzum...darısı senin başına inşallah. Rabbim mutluluğunu görmeyi nasip etsin bizlere
GünaydınGüüünaydııınnnn mizahşörler hanımlarıuyanınnnn
Nasılsın seridinaa, havuz deyince nasıl canım istedi anlatamamamm :)Günaydın ☺
Biz aslında tatile de gelmeyecektik ama eşim çok istediNasılsın seridinaa, havuz deyince nasıl canım istedi anlatamamamm :)
Amin mehlikamm. Gerçekten öyle. İlk kızımda çok soylenirdim uykusuzum yorgunum falan diye ama bunlar geçici şeyler ne kadar yorulsam da şükrediyorumRabbim kolaylıkla acısız çıkarmayı nasib etsin,
Kızım çok zor çıkarırdı, her diş çıkarmaya hasta olurdu, gecelerce uykusuz kalırdık,
Oğlum çok rahat çıkarırdı,çoğu zaman haberimiz bile olmazdı,
Bakalım bu minik oğluş nasıl çıkaracak,
Geçici zorluklar,Rabbim başka dert keder vermesin yeterki ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?