Mizahşörler Çıkmazı

Sessiz sakin ve yalnız kuzum...çok şükür bugunumuze...

Ne güzel bir hayal...insana yaşama sevinci veriyor inşallah kuzum...darısı senin başına inşallah. Rabbim mutluluğunu görmeyi nasip etsin bizlere
Al benden de o kadar canım. Çok sessiz geçti

İyi ediyorsun risk alma bence de ☺ Ben de eşime sordum şimdi de klorsuz bir şeyle temizlemişler. Hava ozonu gibi bir şey dedi. Klorlu olsa ben de bizim kızı sokmazdım.
O zaman sorun yoktur canım. Ben eşim yüzerken arada su dalgalanınca klor kokusunu hafiften alıyordum o bile yetti midem kalktı. Geçen gün ayaklarımı soktum azcık serinleyeyim diye çıkardıktan sonra kaşıntıdan duramadım. Kuruttu cildimi resmen. Nemlendiricilerle geçti bi süre sonra.

Yani hani trafik çok yoğun olur yolda ilerleyemezsin ya, ona trafik tıkandı deriz mesela anladım judyiim hayrola nedir o :))
Yok canım tıkanmadı ya ne bileyim soğudum forumdan bi ara. Şimdi de pek hevesli değilim ya. Ara ara girip öyle bakıp çıkıyorum hiçbişey de yapmıyorum ha boş boş yenileme yapıyorum sadece

O zaman hiç girme bence de. Hele bir de cildin hassassa hiç girme Aslında güneşlenmek, havuzun o görüntüsü, serinliği bile yetiyor ☺

O zaman hiç girme bence de. Hele bir de cildin hassassa hiç girme ☺Aslında güneşlenmek, havuzun o görüntüsü, serinliği bile yetiyor ☺
He valla. Güneşte de kalamıyorum şezlongu çektim gölgeye güneşe sadece bacaklarımı bıraktım azcık yanmıştı şimdi rengi kendine geldi bronzlaşmış

Ben de bronzlaşmaya başladım☺
Keşke tüm bedenimi yapabilsem. Göbeğim resmen kağıt gibi bembeyaz. Dün tişörtümün göbek kısmı delinmiş eşim de bu sıcakta tişört altına beyaz atlet mi giydin diyor. Yoo ne alaka dedim baktım derimmiş

Vallahi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Aslında şu pandemi olayı olmasa hamilelikte yüzmek çok iyi ama

Vallahi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Aslında şu pandemi olayı olmasa hamilelikte yüzmek çok iyi ama
Evet yaa ben de okudum öyle bişey. Doktoruma soramadım daha. Klor olayı da var tabi. Sorucam ama bidahaki randevuda. Su beni çağırıyor resmen. Denize girmiyorum ama havuza bayılıyorum. Zor duruyorum resmen

Evet yaa ben de okudum öyle bişey. Doktoruma soramadım daha. Klor olayı da var tabi. Sorucam ama bidahaki randevuda. Su beni çağırıyor resmen. Denize girmiyorum ama havuza bayılıyorum. Zor duruyorum resmen
Ben de tam tersi denizi çok severim aslında ama bu sene denize girmek istemiyorum; korkuyorum çünkü. O yüzden havuz candır dedik. Havuza giriyoruz. Kızım da sevdi havuzu. Yani önünde masmavi bir havuz dururken girememek hele bu sıcakta hiç hoş bir durum değil. İnşallah onay çıkar doktorundan

Ben denizden korkuyorum boğulma falan olaylarından ve bizim deniz iğrenç. Pek güvenemiyorum. Ve de kapalıyım insanların içinde denize giremiyorum her ne kadar kapalı mayosu falan varsa bile kullanmıyorum öyle şeyler. Yani girmemem için bissürü neden var. Ayrıca deniz beni hiç çekmez ama masmavi havuz öyle mi ya resmen gel diyor bana

Kapalıysan tabii ki havuz çok daha rahat olur senin için. Haşema diyorlar sanırım ama onunla da su cildine değmiyor. Bana deniz her zaman daha çekici gelir nedense. Sanırım istediğin yere kadar gidebildiğin için

Çok tehlikeli ama canım ya. 2 gün önce haberlerde gördüm. 10.yıl dönümlerini kutlamak için denize gitmiş eğlenmişler karı koca. Denize girmişler kadın çıkmamış adam perişan küçücük çocuk perişan. Mutlulukları zehir olmuş deniz yutuyor böyle

Yok canım tıkanmadı ya ne bileyim soğudum forumdan bi ara. Şimdi de pek hevesli değilim ya. Ara ara girip öyle bakıp çıkıyorum hiçbişey de yapmıyorum ha boş boş yenileme yapıyorum sadece
İsindirma işlemlerine başlıyorum hemen
Judycim ilk önce totosumuzu şöyle bir kipirdatiyoruz.
Dolunayın oyununa gelme tatlım...keyifsizlik bizim harcimiz degil...hayatsevince bacım köyde bayağı enerji toplamış sana birazcık o versin birazcık da ben idare et şimdilik.

Ay en çok ihtiyacım olan şey enerji şu an enerji verin banaa

Tamam o zaman tıkanmadıysa Judyim neden acebasııı bdv ye gitmeyince keyfi çıkmıyor mu yoksa

Tamam o zaman tıkanmadıysa Judyim neden acebasııı bdv ye gitmeyince keyfi çıkmıyor mu yoksa
Valla bilemiyore. Yok ya bdvde hep konu var zaten giderdim istesem. Ona bile gitmedim. İlgimi çekecek bişey de olmadı açıkçası. Akşam toplanalıp goygoyun dibine vuralım da keyfimiz yerine gelsin be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…