Tabii ki dikkatli olmak lazım. Ben o yüzden Karadeniz'de hiç yüzmem. Bilmediğim denizde de boyumu aşmam. Yoksa Allah korusun.Çok tehlikeli ama canım ya. 2 gün önce haberlerde gördüm. 10.yıl dönümlerini kutlamak için denize gitmiş eğlenmişler karı koca. Denize girmişler kadın çıkmamış adam perişan küçücük çocuk perişan. Mutlulukları zehir olmuşdeniz yutuyor böyle
Bizim denizde de burulgan diyoruz biz onlardan çok var. Durduğun yerde çekiyor insanı su. Kaç kişi boğuldu bi ara. Suda burulma oluyor çıkamıyorsun ne kadar profesyonel yüzücü olsan da.Tabii ki dikkatli olmak lazım. Ben o yüzden Karadeniz'de hiç yüzmem. Bilmediğim denizde de boyumu aşmam. Yoksa Allah korusun.
Burulgan dediğin girdap sanırım. Yani biz öyle diyoruzBizim denizde de burulgan diyoruz biz onlardan çok var. Durduğun yerde çekiyor insanı su. Kaç kişi boğuldu bi ara. Suda burulma oluyor çıkamıyorsun ne kadar profesyonel yüzücü olsan da.
Ama o dediğim haberi sizin kanallarda gördüm canım.
Evet canımGünaydın calsim. Elma mı o
Çok güzel seridinamm keşke şuan öyle bi imkanım olsa çook isterdiim :) Ben de denizciyim normalde ama nerdeyse eylül sonu bitiyor sınavım, ondan sonra da zoor :S Gerçi öyle olmasa bile sakin bir yer olmadıkça deniz biraz sıkıntılı evetBiz aslında tatile de gelmeyecektik ama eşim çok istedi ☺Ben de kıramadım. Deniz de şu durumda pek güvenilir gelmedi.
ilk defa duydum şarkıyı çok hoşmuş :)Günaydın hanımlar ☺
Ben çook uzağım genel olarak her şeyden judyiim aklım kalıyorrr bdvler de amaa yapacak bir şey yok :) bazen ekşın tavan oluyorValla bilemiyore. Yok ya bdvde hep konu var zaten giderdim istesem. Ona bile gitmedim. İlgimi çekecek bişey de olmadı açıkçası. Akşam toplanalıp goygoyun dibine vuralım da keyfimiz yerine gelsin be
Ya evet bir biz kaldıkÇok güzel seridinamm keşke şuan öyle bi imkanım olsa çook isterdiim :) Ben de denizciyim normalde ama nerdeyse eylül sonu bitiyor sınavım, ondan sonra da zoor :S Gerçi öyle olmasa bile sakin bir yer olmadıkça deniz biraz sıkıntılı evet
ilk defa duydum şarkıyı çok hoşmuş :)
Ben çook uzağım genel olarak her şeyden judyiim aklım kalıyorrr bdvler de amaa yapacak bir şey yok :) bazen ekşın tavan oluyor
kendine geldin mii sen biraz dahaa :) Kimse de yok bu ara yoğunluktan buralardaa :Skk birinci noteri ın annesigil geldii C Cay6 Limonsuzzcay gil memlekettee olive_bluto köyde çekmeyen internet mağduru
Evet Seridinam :) ben de ara ara gelebiliyorum bu ara :)Ya evet bir biz kaldık ☺gerçi @şamdan vakit bulunca gelir illa ki ☺
Bi kaç gün daha böyle NurcummmÇok güzel seridinamm keşke şuan öyle bi imkanım olsa çook isterdiim :) Ben de denizciyim normalde ama nerdeyse eylül sonu bitiyor sınavım, ondan sonra da zoor :S Gerçi öyle olmasa bile sakin bir yer olmadıkça deniz biraz sıkıntılı evet
Ben çook uzağım genel olarak her şeyden judyiim aklım kalıyorrr bdvler de amaa yapacak bir şey yok :) bazen ekşın tavan oluyor
kendine geldin mii sen biraz dahaa :) Kimse de yok bu ara yoğunluktan buralardaa :Skk birinci noteri ın annesigil geldii C Cay6 Limonsuzzcay gil memlekettee olive_bluto köyde çekmeyen internet mağduru
ZeytiniiiiiimBi kaç gün daha böyle NurcummmSonra buralardayımmm. Nasılsınn?
iyii güzel keyifli akşamlar ablacıımm :))Aksamlariniz hayirli,gonulleriniz huzurlu olsun merhabalaaaaar
Buralar sessiz ya ondan belki forumun tadı tuzu yoktur ya. Tam kadro olamadık kaç gündürÇok güzel seridinamm keşke şuan öyle bi imkanım olsa çook isterdiim :) Ben de denizciyim normalde ama nerdeyse eylül sonu bitiyor sınavım, ondan sonra da zoor :S Gerçi öyle olmasa bile sakin bir yer olmadıkça deniz biraz sıkıntılı evet
Ben de maruz kaldım internetsiz köye olivemm gel sarılalıımBi kaç gün daha böyle NurcummmSonra buralardayımmm. Nasılsınn?
hoşgeldiiin samdanıımm :) iyilik sen nasılsın nasıl gidiyor aileli evv :)evet geldim kızlar ben:) naber
Ben geliyorum ya.Evet Seridinam :) ben de ara ara gelebiliyorum bu ara :)
hoşgeldiiin samdanıımm :) iyilik sen nasılsın nasıl gidiyor aileli evv :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?