Mizahşörler Çıkmazı

Evet Judym bizde bu konu kapanmaz asla

günaydin
dün akşam tam yatacaktim kızçem uyandi.. yanina yattim beraber uyuduk..
artık diziler felan nam salmiyor dün sen çal kapımı izliyordum en son köpek nişan sözleşmesini edaya veriyordu da bende kapattım. geçen haftadaki ayni bölüm... yeni bölümü bu hafta yok.
kedileri izledim.. tatlışlari hayran birakti kendine.. :)

Amann içim doldu yine boş ver canım. Bizim kavga sebebimiz hep belli. Canı anası... kendisi bilir ne yapayım
zeytinim çok dolmuşsun bence akışını eşine birak. üstüne düştükçe anaci oluyor. birak anasini sevsin.. bi süre sonra seni anlayacaktir.. neden karimi boşverdim diye düşünecektir. o zaman sana dönecektir.. bu adamlar zaten anliyor üstüne düşünce oraya çekiyor karimi nasıl çektiriyorum der gibi... bende diyordum annen böle şöle felan diye.. baktim adama yaramiyor o görüyor iyi dedim bende uğraşmadim kend gözüyle görsün..dedim görüyor. zaten hiç bi erkek ailesinin gerçek yüzleri kabul etmiyorlar. neden mi çünkü onlarla büyümüş. onlarla evlenmiş. iyi dost kötü günde belli olur derler ya o zaman onlar eşinize arkalarina sirt çevirdikten sonra pişman olacaktir.. herşey zaman akışına birak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…