- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Nereye kayboldun canım, gel dal sohbetin orta yerinden, eski topiktenM mehlika nur Canım merhaba;
Daha tanımadığımız diğer kızlar herkese merhaba
yine yanlız kalınca size geldim
Arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorumNereye kayboldun canım, gel dal sohbetin orta yerinden, eski topiktenJawlensky HayatSevinceGuzel kk birinci noteri Elhan Casper25 (o şimdi tatilde) Youlost16 (namı diğer zebra) Limonsuzzcay Wilma11 C Calcifer (eskilerden) var,
Ve aklıma gelmeyen varsa affola
Vee birbirinden şeker bir çok yeni üye var ❤
O zaman içten bir amiiinnn diyorumYok istemem olmasınAllah korusun
Evet Judym bizde bu konu kapanmaz aslaİlk 10-15 dk izleye bildimiş çıktı kaldı. Baya fantastik ama
Karar verdim carbon mu ne onu izlicem ama şu an mastershef izliyorum
Denerim canım çok sağol
olive_bluto ah canım yaa ne yaptı gene annesi konusu mu?
Ne oldu ?
Zeytinim boşveremiyor musun? Ya boşver gitsin. Anacıysa hep öyle olacak niye yıpratıyorsun ki kendini. Sadece boşver gül geçEvet Judym bizde bu konu kapanmaz asla
zeytinim çok dolmuşsun bence akışını eşine birak. üstüne düştükçe anaci oluyor. birak anasini sevsin.. bi süre sonra seni anlayacaktir.. neden karimi boşverdim diye düşünecektir. o zaman sana dönecektir.. bu adamlar zaten anliyor üstüne düşünce oraya çekiyor karimi nasıl çektiriyorum der gibi... bende diyordum annen böle şöle felan diye.. baktim adama yaramiyor o görüyor iyi dedim bende uğraşmadim kend gözüyle görsün..dedim görüyor. zaten hiç bi erkek ailesinin gerçek yüzleri kabul etmiyorlar. neden mi çünkü onlarla büyümüş. onlarla evlenmiş. iyi dost kötü günde belli olur derler ya o zaman onlar eşinize arkalarina sirt çevirdikten sonra pişman olacaktir.. herşey zaman akışına birak derim.Amann içim doldu yine boş ver canım. Bizim kavga sebebimiz hep belli. Canı anası... kendisi bilir ne yapayım
Gözardı et varArkadaşlar burda kişiyi engelleme özelligi varmi? Bilen varmi? Pro üyeler. Günaydin bu aradaaa
şikayet edince banlaniyor. kimi engelleyeceksin hayirdir ??Arkadaşlar burda kişiyi engelleme özelligi varmi? Bilen varmi? Pro üyeler. Günaydin bu aradaaa
Burdan değil.. Ay grip gibiyim. İns korona kapmamisimdirrşikayet edince banlaniyor. kimi engelleyeceksin hayirdir ??
calci naber.
geçmiş olsun...Burdan değil.. Ay grip gibiyim. İns korona kapmamisimdirr
İyi migi seni sormalıcalci naber.
çok şükür bende iyiym. :)İyi migi seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?