Mizahşörler Çıkmazı

Zeytinim boşveremiyor musun? Ya boşver gitsin. Anacıysa hep öyle olacak niye yıpratıyorsun ki kendini. Sadece boşver gül geç
Ay yok Judym on kez bana istemiyorsan görüşmezsin dedi. Sanki ben gelmesem daha huzurlu olacak gibi bile hissettim. Ben de yemin çektim daha da bu memlekete gelmeyeceğim diye. Gelmeyeceğim artık.
Migim salak değil eşim her şeyin farkında "haklısın ama" diye bana kabullendirmeye çalışıyor her şeyi ama bu sondu. Çaktırmadım bile anasına üzüldüğümü ama daha gelmeyeceğim evine de memleketine de

En iyisi boşver.

Tehlikeli sular judyiim gece masterchef izleyince bir şeyler tırtıklıyom ben mutfaktan
Judy_K bomba gibi geliyorum
HayatSevinceGuzel olmaz mı fındık ooo ben de ne kadar çok
Hanii bize haniiii yaş fındık hastasıyım ben :))
@mehlika nur Canım merhaba;
Daha tanımadığımız diğer kızlar herkese merhaba
yine yanlız kalınca size geldim
Seelam hoşgeldin :)
Off olivem gittin ama burnundan geldi, ne zaman dönüş?
Günaydın kızlar
Güünaydııınn

eşin salak degil ama seni salak yerinede konmasin.. madem böleyse hiç gitme o gitsin memleketine..

bu adamlara ben ayar oluyorum yahu evlenmişsin yuvani kurmuşsun.. birlikte yapacaksin herşeyi.. anasinda ne ariyor ne var ki..
benim kaynanam şöle yap böle yap derdi bende he dedim eşim de ayni.. bi süre sonra oda dememeye başladi kararini kendileri verdikleri biliyor sadece fikir üretir güzelse tamam derim :)
ama genelde ben eşimle karar veriyorum her türlüsü.. doğrusu yanlışı bile. o biliyor ufak tefek kabul edecegi .. bişey de demiyorum. bende biliyorum ufak tefekligi ... herşeyi öle pat izin almiyorum bile. eskidenmiş o. tanidikça düzen oturuyor.
adamı düzeltecek kişi eşidir.. hemde çaktirmadan düzeltirsin anasi degil.. gelinim yuönetmez oğlumu ben yönetirim diyen havalı kaynanada gördüm benimki de öleydi. SEN DUR dedim
valla böle adamlar karisini söz dinlemiyorsa en iyisi Cinnet geçirmek lazim.. neymiş be anaci erkekler... ananla evlenecekse karini annesine gönder be.

Bence erkeklerde eşi ile annesi arasında dengeyi iyi sağlayabilen çok az ya migi. Anneleri de asla kabullenemiyor asla başka evi düzeni olduğunu biricik oğullarının... Sanki el kızı görüyorlar içten içe. Sıkıntılı işler

bak evlendigim ertesi gün görümcem abimin gidişini alışamadim dedi. bende güldüm geçtim . kaynanam ağladi oğlum evlendi diye.. daha bi günlük evliydik.. yukariya çiktim. unutmadim.
kabul edemediler.. hergün çagirmak istedi.. gitmedim. ben evlendigimden beri mesafe tuttum. hiç sıkı pıkı samimyet kurmadim. öle olmasi gerekiyordu.. sıkı pıkı samimiyet kuranlar son zamanlar patlak veriyor kavga ediyor küsüyor görüşmüyor.. kızımın doğumundan sonra kavga ettik oda sütüm varken mama vermeye çalışmasiydi.. eşimin onlara savunmasini biliyorum. unutmadim eşimi de unutturmuyorum ondan sonra biraz daha mesafelleşti.. sonra ailemle arasi limoni.. torun için kavga ettiler kaç kere. görüşmüyorlar görüşmek de istemiyolar. ne yapalım..
tabi durum böleyse ben mutsuz oluyorum eşime çaktirmiyorum ama biliyor anliyor oda.

Zeytinim bence en iyisi gitmemek. Eşin de gitmen için diretmeyecekse sorun yok bence rahatla artık at stresi üzerinden. Sana böyle olmak yakışmıyor tatlım

Hadi canım. Aynı bina değil mi zaten. Bide uzağa filan gitse kahrından hastanelik olacaktı demek ki.. Kabullenemiyorlar saçma şekilde, her şeye müdahale etmek istiyorlar. Aslında bi biraksalar her şey güllük gülistanlık olcak zaten

ayni binadayiz biz. zemin kattayim.. oğlum evlendi diye ağladı kayınvalidem.. kabullenemedi. kabullenmesi için 6 sene aldi böle olmayi kabullendi . ayri eve çiksak hiç kabullenemezler. ben sıkıntı yaşamadim kızımı kayinvalide görümcem bakiyor. çok da düşkün.. ben çalışıyorum. zaten kavga etmeyi sevmiyorum. ses ederlerse he hıı deyip geçiyorum. işe gidiyorum yemegimi kendim yapıyorum. sık sık görüştüğüm yok her zaman görmüyorum.

Öyle olmasına sevindim migii :) benzer şeyler hep oluyo yani görüyoruz Allah herkese ağız tadı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…