Buckingham sarayında mı çalışıyorsunuz?işyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)
hayırBuckingham sarayında mı çalışıyorsunuz?
heyy be mehlikaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
migi kırılma ama kullandığın tabir bence hoş değil.. onlarda çalışan.. yardımcı ablamız abimiz demek bence daha makulişyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)
Kızlar bir gelin ne zamandan itibaren artık “yeni gelin” değildir? Ben bu konunun masaya yatırılmasını talep ediyorum, yatırılmışı varsa beni aydınlatmanızı rica ediyorum. Gelinlik mertebesini bırakmak istemeyenlere şok yaşatmak güzel olabilirdi.
Teşekkürler canım oldu bileMmmmm afiyet bal olsun
Teşekkürler canım,ban sizin için sunumda yapmaya çalıştım,tablo koydum manzaraya, benden bu kadar oluyor, yeni gelin değilim çünkü, gartlastimheyy be mehlikaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet şeker olsunnnnnnnn
migi kırılma ama kullandığın tabir bence hoş değil.. onlarda çalışan.. yardımcı ablamız abimiz demek bence daha makul
istiyorum getiriyorlar yerinede.. rica etmek daha doğru olur.. bence aradaki uçurum bu cümlelerle bile telaffus edilmemeli..
Aaa kendine haksızlık etme harikaydıTeşekkürler canım,ban sizin için sunumda yapmaya çalıştım,tablo koydum manzaraya, benden bu kadar oluyor, yeni gelin değilim çünkü, gartlastim
Sağol canımcim,öyle sunum seysilerim yok,tabloyla yetindikAaa kendine haksızlık etme harikaydı
Sağol canımcim,öyle sunum seysilerim yok,tabloyla yetindik
çok özür dilerim ama bu tanışmak için mi bir etiket :)
Süper olur canımben de tablo bile yok öyle düşünhatta üç tane kahve fincanı kaldı. hep alcam deyip unutuyorum ben.
mehlika senle kendini ve evini yenileyen gelinler kervanına mi katılsak napsak
eski gelinlerin dikkatine yenilenme hareketini başlatıyoruz
Olabilir buyur gel, topigimiz herkese açıkçok özür dilerim ama bu tanışmak için mi bir etiket :)
Süper olur canım
Ben çocuk odasına ve salona çift taraflı hali almak istiyorum, söyle uygun yollu bir önerin olur mu
Çocuk odasındaki halıyı kaldırdım cıbıl oldu, ince yıkanabilir bir hali lazım
Koridor ve mutfağın halıları da çok eskidi, kaydırmaz halı ama üstleri kalktı kırış kırış duruyor,görüntü hiç güzel değil
çok özür dilerim ama bu tanışmak için mi bir etiket :)
Oiii on sene mi bayılacaaam... Bence düğün bitip gelinlik çıktığı an, çok bile :) normal evli İnsan. Danada niye yeni damat demiyorlarsa geline de demeseler keşke. Onlar Niyazi kadınlar Gazi, olmaz öyle şeybenim için bi sene sonra eskimistir
şimdi ben tek gelinim. yeni gelin gelene kadar desem ohooooo kaynım evlenene kadar 10 senelik gelin olurum
sence ne kadar sürede amorti eder kendini
Yok :) buyurun :)
o zaman siz hep yeni gelin olarak kalacaksınızYok :) buyurun :)
allah rahmet etsin ölmüşlerimize.o zaman siz hep yeni gelin olarak kalacaksınız
Annem 3 eltiydi hepsinin ayri lakabi vardı yeni gelin küçük gelin büyük gelin ölene kadar bu deyimlerden vazgeçmedi dedem rahmetli
Ee ne güzel demiiyorlarmis sana sen kimin için sormustunallah rahmet etsin ölmüşlerimize.
eskiden gelin olmak zordur herhalde eve iş gücü olarak geliyorsun, şimdiki yeni gelinler iş olmadığı için sunum güçlerini ortaya koyuyorlar:) bana pek gelin diyen olmadı ya kızım diyorlar sağılsunlar, bana da hiç o yeni gelin ışığı inmedi. Paralel evrenlerimde bile gelincilik bezimin olmadğını düşünüyorum (evcilik falan der gibi yani, gelincilik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?