- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
çok özür dilerim ama bu tanışmak için mi bir etiket :)
Forumlarda çok duyuyorum, kim bu yeniler diye merak ediyorumEe ne güzel demiiyorlarmis sana sen kimin için sormustun
Yaaaa
Sen varya sen gercekten gerçekten komiksin düşman catlatir
Yaaaasamdanim ne iyi geldi şu an bir bilsen sanki sakinleştirici aldım❤❤
Çok teşekkürler canım benimen sevdiğim sahnelerden.. 4.40 da da film müziği çalıyor
En sevdiğim 2. Filmiçok güzel film ya çok seviyorum nihalim
kasların arasından domdom kurşunu değdiyorucu mu geçti bugün:) akşam film var mi acaba
Yeni bir geyik topigi canımben yine yeniden ne kaçırdım looooooğğğ
MirabayinMiraba
Serom ögürerek kusmasın yediği soğanları halıya çıkartmasın diye degistirdim ...
Oldu mu asko
Bu ara kabak sandal haftada birEn sık yaptığınız yemek nedir
Sonra gün içinde neler yapiyorsunuz?
Hoşbuldum canım,iyi etmişsiniz,sabah alıntı yapmıştım,ancak yazabildimhoşgeldin mehlikam
bir sürü çene yaptık
Allah korusun canım, inşaallah bir şey olmaz,ilk aylarda da KKK yok muydu ?9 ay oldular geçen 7 sinde ☺☺ cuma günü asi var onu düşünüyorum kara kara. Kkk aşısı. Zor bir aşı. 1 . Yasta da var acaba yaptırmasam mi diyorum ilk kızda bayağı zorlandık bu aşıdan mi yoksa başka bir şeyden mi bilinmiyor ama asi olduktan sonra başlamıştı yüksek ateş kan degerlerinde düşme falan
Odacilar mı,ben çayımı bile kendim alırım çoğu zaman,tek kendim icinse kalkıp alırım, burodaki arkadaslar da icecekse toplu söylerizişyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)
Ay çok güldüm yaaa
heyy be mehlikaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet şeker olsunnnnnnnn
migi kırılma ama kullandığın tabir bence hoş değil.. onlarda çalışan.. yardımcı ablamız abimiz demek bence daha makul
istiyorum getiriyorlar yerinede.. rica etmek daha doğru olur.. bence aradaki uçurum bu cümlelerle bile telaffus edilmemeli..
ben öle yapıyorum hizmetçi dedım özür dilerim yardımcı demek dahamantıklıYeni bir geyik topigi canım
Mirabayin
iyiki hamile değilim
Bu ara kabak sandal haftada bir
Hoşbuldum canım,iyi etmişsiniz,sabah alıntı yapmıştım,ancak yazabildim
Allah korusun canım, inşaallah bir şey olmaz,ilk aylarda da KKK yok muydu ?
Odacilar mı,ben çayımı bile kendim alırım çoğu zaman,tek kendim icinse kalkıp alırım, burodaki arkadaslar da icecekse toplu söyleriz
Merhaba judy hoşbuldum, ben de 4 senelik evliyim, yeni gelinmişim, ömür boyu da the bride olarak kalacakmışımAy çok güldüm yaaa
Bu arada hoşgeldin.tanışamadık. ben Judy 27 yaşındayım 4 senelik evliyim yeni gelinim
Bizde tek müdürlere yapılır kahve,o da çoğu zaman musafiri falan varsa,ben öle yapıyorum hizmetçi dedım özür dilerim yardımcı demek dahamantıklı
Evet kahveyi sölerım ama gene mi migi diyor çok gücüme gidiyor başkası kahve derse hemen yapıyorlar Allah bildiği yapsın diyim
Amin canım.Yeni bir geyik topigi canım
Mirabayin
iyiki hamile değilim
Bu ara kabak sandal haftada bir
Hoşbuldum canım,iyi etmişsiniz,sabah alıntı yapmıştım,ancak yazabildim
Allah korusun canım, inşaallah bir şey olmaz,ilk aylarda da KKK yok muydu ?
Odacilar mı,ben çayımı bile kendim alırım çoğu zaman,tek kendim icinse kalkıp alırım, burodaki arkadaslar da icecekse toplu söyleriz
Evrakları zaten ben dagitıyorum kendı çayımı kendim alıyorum bi tek kahve istemeyi de utanıyorum istesem gene mi migi diyor bana öle olunca isteyemiyorsun neyse ben anlatamadım galıbaBizde tek müdürlere yapılır kahve,o da çoğu zaman musafiri falan varsa,
Biz misafirimiz geldiğinde bile kendimiz yaparız odaciyi çağırmayız, zaten büroda kahve köşemiz var,makinamız fincanimiz tepsimiz kahve ve şekeri de kendimiz alırız,
Odacilar zaten hem evraklari imza için getir götür işleri,hem büroların hem genel alanların temizliği derken yeterince iş yapıyorlar, biz oturduğumuz yerden iş yapıyoruz ki çoğu zaman yoğun bile olmuyoruz,iş yükümüz az, vallahi ben tek kendim için çay istemeye bile utanıyorum
Onedio forum olmazsa olmazı
Olur mu olurRomalılar, forumdaşlar, yarın aynı saatte kahve yapıp içmeye var mısınız? Biz güne gidemiyorsak gün bize gelsin mi? Baştan söyleyeyim öyle oyalı boyalı şeyler yapamam ben dümdüz süvari okkalı bi kahve nefis olur!
Yarın saat 12 sıfır sıfırda ya da 12.30 da evlerimizde/ işlerimizde kahve saati olsun mu o zaman? bir yerde bir şeyin parçası olduğunu bilmek güzel şey. Geleneğe dönüştürür her gün uygularızRomalılar, forumdaşlar, yarın aynı saatte kahve yapıp içmeye var mısınız? Biz güne gidemiyorsak gün bize gelsin mi? Baştan söyleyeyim öyle oyalı boyalı şeyler yapamam ben dümdüz süvari okkalı bi kahve nefis olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?