Mizahşörler Çıkmazı

Yaaaa samdanim ne iyi geldi şu an bir bilsen sanki sakinleştirici aldım❤❤
Çok teşekkürler canım benim en sevdiğim sahnelerden.. 4.40 da da film müziği çalıyor

çok güzel film ya çok seviyorum nihalim

kasların arasından domdom kurşunu değdi yorucu mu geçti bugün:) akşam film var mi acaba

ben yine yeniden ne kaçırdım looooooğğğ
Yeni bir geyik topigi canım

Mirabayin

Serom ögürerek kusmasın yediği soğanları halıya çıkartmasın diye degistirdim ...
Oldu mu asko
iyiki hamile değilim
En sık yaptığınız yemek nedir
Sonra gün içinde neler yapiyorsunuz?
Bu ara kabak sandal haftada bir
hoşgeldin mehlikam
bir sürü çene yaptık
Hoşbuldum canım,iyi etmişsiniz,sabah alıntı yapmıştım,ancak yazabildim
Allah korusun canım, inşaallah bir şey olmaz,ilk aylarda da KKK yok muydu ?
işyerindeki hizmetçiler yapıyor istiyorum getiriyorlar. :)
Odacilar mı,ben çayımı bile kendim alırım çoğu zaman,tek kendim icinse kalkıp alırım, burodaki arkadaslar da icecekse toplu söyleriz

ben öle yapıyorum hizmetçi dedım özür dilerim yardımcı demek dahamantıklı
Evet kahveyi sölerım ama gene mi migi diyor çok gücüme gidiyor başkası kahve derse hemen yapıyorlar Allah bildiği yapsın diyim

Bizde tek müdürlere yapılır kahve,o da çoğu zaman musafiri falan varsa,
Biz misafirimiz geldiğinde bile kendimiz yaparız odaciyi çağırmayız, zaten büroda kahve köşemiz var,makinamız fincanimiz tepsimiz kahve ve şekeri de kendimiz alırız,
Odacilar zaten hem evraklari imza için getir götür işleri,hem büroların hem genel alanların temizliği derken yeterince iş yapıyorlar, biz oturduğumuz yerden iş yapıyoruz ki çoğu zaman yoğun bile olmuyoruz,iş yükümüz az, vallahi ben tek kendim için çay istemeye bile utanıyorum

Amin canım. Bu eskiden sadece 1. Yaşta yapılıyordu sonra bazı bölgelerde suriyeleilerden ötürü 9. Ayda da olduğunu söylemişti o zamanki hemsiremiz. Şimdi tedbir amaçlı artık her yerde varmış. Büyük kızda o zorluğu yaşayınca korktuk haliyle

Evrakları zaten ben dagitıyorum kendı çayımı kendim alıyorum bi tek kahve istemeyi de utanıyorum istesem gene mi migi diyor bana öle olunca isteyemiyorsun neyse ben anlatamadım galıba ama benden başka memur da rahat istıyor evrakları kendı felan getirmiyor Onu da gördüm
Bana migi sen dagit dıyor bende tamam dıyorum koyup geliyorum ne yapabilirim

Olur mu olur

Yarın saat 12 sıfır sıfırda ya da 12.30 da evlerimizde/ işlerimizde kahve saati olsun mu o zaman? bir yerde bir şeyin parçası olduğunu bilmek güzel şey. Geleneğe dönüştürür her gün uygularız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…