Ben yaşımı söylemeyi unutmuşum otuz üç oldum resmen ya. Ama seksi yaş yani, üççüzotuzüç.Ay çok güldüm yaaa
Bu arada hoşgeldin.tanışamadık. ben Judy 27 yaşındayım 4 senelik evliyim yeni gelinim
o taraflarla bir bağım yok amaa uzuun zamandır süvariciyiim :) baaayıılldıımmmm :)
o neydi gıız
evet tabiki ben varım :)Romalılar, forumdaşlar, yarın aynı saatte kahve yapıp içmeye var mısınız? Biz güne gidemiyorsak gün bize gelsin mi? Baştan söyleyeyim öyle oyalı boyalı şeyler yapamam ben dümdüz süvari okkalı bi kahve nefis olur!
özledik seni kuzumenterasanlıklarr , yenii gelenlerr olmuşş :) Hoşgeldiniiz kızzlarr :) Baaya güüzel sohbet olmuşş
daha dün geldin birmi oldun kızzzGünaydın fistiklar , belim agrimis ya açılmış ondan sanırım.
Gününüz güzel mutlu ve sağlıklı geçsin.
Neyin sırası bebekimben de üç olsam mi olmasam mibeni bugün siralamayi almayın baloncuk
üçe kadar yeri var samdanım üzülmeben de üç olsam mi olmasam mibeni bugün siralamayi almayın baloncuk
yaaaaa kıyamam.. minik hem zor geldi hemde nazlı anlaşılanGünaydın kusmuklu bi sabahtan
Neyin sırası bebekim
evet çok degişik huylari keşfediyorum bende. istedigi olmayinca kıyameti kopariyor. uydurma huylari da var. bu yüzden kv ve görümcemle aram açildi. ne yapalım. bende geçecek inşallah diyorum. zor bir süreç geçecek :)Wilma11
Tatliskom senin kiz da 3 yaşındaydı sanırım bu donem huy değiştirdi mi ?
Bizi sevdiği halde bazen sevmiyorum diyor sonra saka yaptım seviyorum diyor 1 yildir gormediği halasinin kendisini dövdüğünü söylüyor falan uydurma huyu cok başladı. Geçici bir dönemdir inşallah diyorum. Sari rengi cok iyi bildiği halde hayir o mavi diyor ve gülüyor .
Ben gulunce sen gülme komik değil diyor
doğunca bende ona çektircemyaaaaa kıyamam.. minik hem zor geldi hemde nazlı anlaşılan
Abdest mi alıyonuz samdanımçeşme sırası gibi her sabah siraya giriyoz sero
Kuzucummözledik seni kuzum
daha dün geldin birmi oldun kızzz
günaydın ikiiiiiiiiiiiiii
az kaldıKuzucumm❤ ben de özledim, hep uzak kalıyorum sohbetten sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?