- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Abdest mi alıyonuz samdanım
Kuzucumm❤ ben de özledim, hep uzak kalıyorum sohbetten sizden
Ahah çok ilginçilk gelen çay suyu koyuyoikinci gelen yumurta haslamak için su aliyo... öyle gidiyo işte sero
evet çok degişik huylari keşfediyorum bende. istedigi olmayinca kıyameti kopariyor. uydurma huylari da var. bu yüzden kv ve görümcemle aram açildi. ne yapalım. bende geçecek inşallah diyorum. zor bir süreç geçecek :)
bak benim kız da renkleri aynen öle yapıyor demek bütün 3 yaş cocuklar aynı.
Amiinn inşallah canlarıımm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahhhsen atan parti hazırlığı yapıyoz biz sana
az kaldı Allah kalbinin ekmeğini yedirsin sana nurum
Amiinn inşallah canlarıımm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahhhBal0ncuk alıntı yapamamışıımm
Neler var yanımda bi bilsen. Bugün bana mısın demiyor fena haldeyimSerom da gelmiş hoş gelmiş bebeğim başucunda çubuk kraker bulunduruyor musun? Uyanınca hemen at ağzına ben öyle atlattım bulantilari K KurkmantoluS
Tam civcivli zamanlardasin sabret 16. Haftada daha iyi olacaksın seroNeler var yanımda bi bilsen. Bugün bana mısın demiyor fena haldeyim
Kuzucumm❤ ben de özledim, hep uzak kalıyorum sohbetten sizden
Ben son gelinim o yüzden hep yeni gelin olarak kalıcamMerhaba judy hoşbuldum, ben de 4 senelik evliyim, yeni gelinmişim, ömür boyu da the bride olarak kalacakmışım
Keşke kv lere de acemi, geliştiren, uzman kv denilseBen son gelinim o yüzden hep yeni gelin olarak kalıcam2016 gelinisin yani sen de. hangi ay?
günaydın canımcımGünaydın ❤❤
Üççüzotuzüç dicektim sen demişsinBen yaşımı söylemeyi unutmuşum otuz üç oldum resmen ya. Ama seksi yaş yani, üççüzotuzüç.
16ya daha çoooook varTam civcivli zamanlardasin sabret 16. Haftada daha iyi olacaksın sero❤❤
Gelinlere olur olanlar. Kvler dümdüz kvKeşke kv lere de acemi, geliştiren, uzman kv denilseEylülde evlendim ben
Serom nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Devam ediyor mu bulantıların? Ben çabuk atlatmıştım canım16ya daha çoooook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?