Mizahşörler Çıkmazı

Aslında son günlerde iyiydim kuzum. Ama bugün çok kötüyüm ya
Ara ara tetikleyen durumlar oluyor canım. Yediklerin, uykudan nasıl uyandığın, hava, herşey etki ediyor ama eskisi kadar sık olmayacaktır. Birazdan hamileliğin balayına girer rahat edersin canım

Ara ara tetikleyen durumlar oluyor canım. Yediklerin, uykudan nasıl uyandığın, hava, herşey etki ediyor ama eskisi kadar sık olmayacaktır. Birazdan hamileliğin balayına girer rahat edersin canım
Ayy inşallah o güzel günleri bekliyorum psikolojim bozuldu artık canım ya

Ayy inşallah o güzel günleri bekliyorum psikolojim bozuldu artık canım ya
Yok yok bozulmasın. Bir ara ben de çok zorlandım sonra aniden geçince bunalıma giriyorsun acaba iyi mi ben kendimi niye hamile gibi hissetmiyorum diye düşüneceksin o kadar birden geçecek o yaşadıkların.

Gelinlere olur olanlar. Kvler dümdüz kv
Bende aralıkta
Bazı kv adayları var ben şaşırıyorum nasıl adet çıkarmıyorlar diye, sanırsın yeni gelinler. kvliği taçlandırmak adına girişimlerde bulunurlar. Bundan 25 sene sonra göreceğiz bence o tarz şeyleri, kv kınası kv oturması, kv süsleri vb

Hadi kahveyi yapan gelsin, hamileler decaf içsin kafeinsiz içsin ama.

ben sabah on buçukta türk kahvesi iciyorum beybi. birazdan yemek yicem:)

sabahları da erken saatte çay sonra dokuzda filtre kahve iciyorum

sonra hiç bisey icmiyom bütün gün akşam icerim ama bi kahve belki

process reis profilde ki hangi diziydi ya 2017ydi yazın baya sarmıştım ama unuttum adını.
Bu arada o dizide ki favori karakterim hanı şu saçı rastalı olan var ya o :)

Eşime kahve aldırdım artık neskafe icmeyecegim karnımın ağrısı belki de ondan
Osmanlı kahvesi damlasakizli ne zaman olsa içerim çok seviyorum
Ceza sahasından çıkamadım beni bir okusaniz mi acaba

yargılarim kaymakamım biliyosun beni

Osmanlı kahvesi ne ki. içeriğini oku dibek gibi biseyse onlarda katkı maddesi çok oluyo icme nihalim.

ama granül kahve mide ağrısı falan yapar:) biz demliyoruz is yerinde filtre kahve yapıyoruz. bide türk kahvesi.
cam demlikler var ya süzgecin içine filtre kahve koyuyoz demliyoz çay gibi hatta çaydanlığın üstüne koyup sıcak kalmasını sağlıyoruz nihalim. sen de dene Osmanlı kahvesinden verim alamazsan.
ben de eve demlik alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…