- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Aslında son günlerde iyiydim kuzum. Ama bugün çok kötüyüm yaSerom nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Devam ediyor mu bulantıların? Ben çabuk atlatmıştım canım
Ara ara tetikleyen durumlar oluyor canım. Yediklerin, uykudan nasıl uyandığın, hava, herşey etki ediyor ama eskisi kadar sık olmayacaktır. Birazdan hamileliğin balayına girer rahat edersin canımAslında son günlerde iyiydim kuzum. Ama bugün çok kötüyüm ya
Ayy inşallah o güzel günleri bekliyorum psikolojim bozuldu artık canım yaAra ara tetikleyen durumlar oluyor canım. Yediklerin, uykudan nasıl uyandığın, hava, herşey etki ediyor ama eskisi kadar sık olmayacaktır. Birazdan hamileliğin balayına girer rahat edersin canım
Geçer hemen şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum16ya daha çoooook var
Yok yok bozulmasın. Bir ara ben de çok zorlandım sonra aniden geçince bunalıma giriyorsun acaba iyi mi ben kendimi niye hamile gibi hissetmiyorum diye düşüneceksinAyy inşallah o güzel günleri bekliyorum psikolojim bozuldu artık canım ya
Geçer hemen şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum ❤❤
Kaçıncı haftada geçti kuzum senin kiYok yok bozulmasın. Bir ara ben de çok zorlandım sonra aniden geçince bunalıma giriyorsun acaba iyi mi ben kendimi niye hamile gibi hissetmiyorum diye düşüneceksino kadar birden geçecek o yaşadıkların.
16.haftada tamamen geçti canım. 12ye kadar yoğundu 12-16 arası ara ara oldu ama 16dan sonra aniden kesildi bulantılar
Kaçıncı haftada geçti kuzum senin ki
Oy ben nerelere gidem16.haftada tamamen geçti canım. 12ye kadar yoğundu 12-16 arası ara ara oldu ama 16dan sonra aniden kesildi bulantılar
Öğretmenim, malum süreçten ev hanımı oldum. Başta güzeldi ama bir yerden sonra içim kıyılmaya başladı. Özel okul öğretmeniyimÜççüzotuzüç dicektim sen demişsin
Ee? Neler yapıyosun çalışıyor musun?
O da doğru.Gelinlere olur olanlar. Kvler dümdüz kv
Bende aralıkta
Bazı kv adayları var ben şaşırıyorum nasıl adet çıkarmıyorlar diye, sanırsın yeni gelinler. kvliği taçlandırmak adına girişimlerde bulunurlar. Bundan 25 sene sonra göreceğiz bence o tarz şeyleri, kv kınası kv oturması, kv süsleri vbGelinlere olur olanlar. Kvler dümdüz kv
Bende aralıkta
Hadi kahveyi yapan gelsin, hamileler decaf içsin kafeinsiz içsin ama.
Aaa kahve vardı de miii unuttum yaHadi kahveyi yapan gelsin, hamileler decaf içsin kafeinsiz içsin ama.
Aaa kahve vardı de miii unuttum ya
Ütü yapıyorum elimde koca bi bardak suyumla eşlik ederim :)Hadi kahveyi yapan gelsin, hamileler decaf içsin kafeinsiz içsin ama.
Eşime kahve aldırdım artık neskafe icmeyecegim karnımın ağrısı belki de ondancezalın akşam kahvesine kaldın nihal
Kolay gelsin reisimÜtü yapıyorum elimde koca bi bardak suyumla eşlik ederim :)
Sagolasin melegimKolay gelsin reisim
Eşime kahve aldırdım artık neskafe icmeyecegim karnımın ağrısı belki de ondan
Osmanlı kahvesi damlasakizli ne zaman olsa içerim çok seviyorum
Ceza sahasından çıkamadım beni bir okusaniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?