- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ütü yapıyorum elimde koca bi bardak suyumla eşlik ederim :)
Orphan Blackprocess reis profilde ki hangi diziydi ya 2017ydi yazın baya sarmıştım ama unuttum adını.
Bu arada o dizide ki favori karakterim hanı şu saçı rastalı olan var ya o :)
Maden suyu içmeyi özledim valla reis :)bol bol iç suyunu reisim yarasın bebise de
ben de limonlu soda açtık yemegin yanına
Aynen öyle ya..Orphan Blackben hepsini ayrı ayrı sevmiştim, kadın nasıl bir oyuncuysa artık, sanki hepsi farklı insan gibi nefisti
Kahve benim için su gibi, çay gibi, her saatte içerim. Filtre ya da türk k seviyorum nescafeyle aram yok sadece. Haydi dediğiniz an fincan omza hazırım
Maden suyu içmeyi özledim valla reis :)
Bu arada bende ki listeyi yırttım...
Ne makarna ne pilav
Hiç bisey yok
Patates yemeği ile sütün alakası yok
Ama onlar bile yok
Dün baktım benim 85lik memintolar olmuş sönmüş balon
Bugün helvayı almışım elime basmışım ekmegin içine cevizle bi yedim bi yedim...
Allahım çok güzeldi..
Aynen öyle ya..
Var mı bu arada takip ettiğin onerebilecegin bi dizi
Steve carell varmis izlenir aslinda :)çok, ne tarz seviyorsun? Bu ara the office us izliyorum ben mesela çerez gibi 20 dk ve komik. Biraz farklı mizah anlayışı var sen seversin diye tahmin ediyorum :)
Maden suyu içmeyi özledim valla reis :)
Bu arada bende ki listeyi yırttım...
Ne makarna ne pilav
Hiç bisey yok
Patates yemeği ile sütün alakası yok
Ama onlar bile yok
Dün baktım benim 85lik memintolar olmuş sönmüş balon
Bugün helvayı almışım elime basmışım ekmegin içine cevizle bi yedim bi yedim...
Allahım çok güzeldi..
Aynen öyle ya..
Var mı bu arada takip ettiğin onerebilecegin bi dizi
Reis malatyaya gideceğim ya oradaki drlar iyiler orada analı ogullu görüneceğizürtiker liste vermislerdir sana. o ürtiker liste "bide bayıl istersen feriha" gibi bişey
benim gittiğim doktor sebzeleri ye meyvelerin alerjik olanlarini yeme et süt ürünü diyeti yapman yeterli demişti.
sıkıntı ürtiker listede canım. bence iyi yapmışsın. gastroenteroloji uzmanına gidebilirsen daha kolay sonuç alırsın. normal doktor pek anlamiyobence senin oğlanda da proktokolit var
Working moms (benzeri bir dizi daha vardı o daha güzeldi hatırlayamadım) , Lucifer, the rain, 6feet under, sherlock, the originals, vampire diaries, the good place, mind hunter, stranger things, affet life, jane the virgin, Sabrina, orange is the new black, alwasy a witch, sense8, locke and key, black mirror, anne w an a, dexter, suits, the crown, atypical, Spartacus, narcos, breaking bad, şahsiyet, masum aklıma geldikçe eklerim :)Steve carell varmis izlenir aslinda :)
Bakarım..
hoşgeldin bal kız.. özledikKulaklarım çınlayınca geldim ❤
Kulaklarım çınlayınca geldim ❤
Reis malatyaya gideceğim ya oradaki drlar iyiler orada analı ogullu görüneceğiz
Ben de ben deehoşgeldin bal kız.. özledik
Biraz öfkeliyim ama iyiyim samdanımhoşgeldin bebisim
nasılsın bakalim
Saatli bi de ha..çocuk gastroenteroloji uzmanı bulmaya çalışın canım
inşallah hemen biter bugünler. ama ürtiker listeyi birakabilirsin bence de bi faydası olmuyo pek
Filtre kahve Makinesi var ofiste, hatta şef bir kutu tablet Tchibo filtre kahve aldı, çok berbat geldi tadı bana,çok acı, icemedik,yazık kahvelerin tarihi geçti çöp oldu malesef,yargılarim kaymakamım biliyosun beni
Osmanlı kahvesi ne ki. içeriğini oku dibek gibi biseyse onlarda katkı maddesi çok oluyo icme nihalim.
ama granül kahve mide ağrısı falan yapar:) biz demliyoruz is yerinde filtre kahve yapıyoruz. bide türk kahvesi.
cam demlikler var ya süzgecin içine filtre kahve koyuyoz demliyoz çay gibihatta çaydanlığın üstüne koyup sıcak kalmasını sağlıyoruz nihalim. sen de dene Osmanlı kahvesinden verim alamazsan.
ben de eve demlik alcam
Canım dolaştırilacak evrakları da mı sen dolaştıriyorsun, ofis içinde fotokopi işini ve sefe imzalatilacaklari biz hallediyoruz, müdüre başkana falan gidecekleri odacilar götürüp getiriyor,Evrakları zaten ben dagitıyorum kendı çayımı kendim alıyorum bi tek kahve istemeyi de utanıyorum istesem gene mi migi diyor bana öle olunca isteyemiyorsun neyse ben anlatamadım galıbaama benden başka memur da rahat istıyor evrakları kendı felan getirmiyor Onu da gördüm
Bana migi sen dagit dıyor bende tamam dıyorum koyup geliyorum ne yapabilirim
Ben az önce gördüm,Yarın saat 12 sıfır sıfırda ya da 12.30 da evlerimizde/ işlerimizde kahve saati olsun mu o zaman? bir yerde bir şeyin parçası olduğunu bilmek güzel şey. Geleneğe dönüştürür her gün uygularız
Sen de kahvecisin,fincan küçük geliyor bana iki yudumcuk,bardakla dişe geliyor hiç değilseo taraflarla bir bağım yok amaa uzuun zamandır süvariciyiim :) baaayıılldıımmmm :)
o neydi gıız
evet tabiki ben varım :)
hoşbuldum tanışalım hadi şimdi ne anlatıcamCok adin geçti burda ben de merak etmiştim doğrusu hoşgeldin prenses
geldim :)Olabilir buyur gel, topigimiz herkese açık
tanışalımmm :)olay anında yoktum ama tanışabiliriz
Sıkıcan dişini azcık. Sonra benim haftalarıma geldiğinde haraketlerini hissedince tüm o çektiklerini unutuyosunOy ben nerelere gidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?