Mizahşörler Çıkmazı

process reis profilde ki hangi diziydi ya 2017ydi yazın baya sarmıştım ama unuttum adını.
Bu arada o dizide ki favori karakterim hanı şu saçı rastalı olan var ya o :)
Orphan Black ben hepsini ayrı ayrı sevmiştim, kadın nasıl bir oyuncuysa artık, sanki hepsi farklı insan gibi nefisti

Kahve benim için su gibi, çay gibi, her saatte içerim. Filtre ya da türk k seviyorum nescafeyle aram yok sadece. Haydi dediğiniz an fincan omza hazırım

bol bol iç suyunu reisim yarasın bebise de

ben de limonlu soda açtık yemegin yanına
Maden suyu içmeyi özledim valla reis :)
Bu arada bende ki listeyi yırttım...
Ne makarna ne pilav
Hiç bisey yok
Patates yemeği ile sütün alakası yok
Ama onlar bile yok
Dün baktım benim 85lik memintolar olmuş sönmüş balon
Bugün helvayı almışım elime basmışım ekmegin içine cevizle bi yedim bi yedim...
Allahım çok güzeldi..

Aynen öyle ya..
Var mı bu arada takip ettiğin onerebilecegin bi dizi

çok, ne tarz seviyorsun? Bu ara the office us izliyorum ben mesela çerez gibi 20 dk ve komik. Biraz farklı mizah anlayışı var sen seversin diye tahmin ediyorum :)

ürtiker liste vermislerdir sana. o ürtiker liste "bide bayıl istersen feriha" gibi bişey

benim gittiğim doktor sebzeleri ye meyvelerin alerjik olanlarini yeme et süt ürünü diyeti yapman yeterli demişti.

sıkıntı ürtiker listede canım. bence iyi yapmışsın. gastroenteroloji uzmanına gidebilirsen daha kolay sonuç alırsın. normal doktor pek anlamiyo bence senin oğlanda da proktokolit var

Reis malatyaya gideceğim ya oradaki drlar iyiler orada analı ogullu görüneceğiz

Steve carell varmis izlenir aslinda :)
Bakarım..
Working moms (benzeri bir dizi daha vardı o daha güzeldi hatırlayamadım) , Lucifer, the rain, 6feet under, sherlock, the originals, vampire diaries, the good place, mind hunter, stranger things, affet life, jane the virgin, Sabrina, orange is the new black, alwasy a witch, sense8, locke and key, black mirror, anne w an a, dexter, suits, the crown, atypical, Spartacus, narcos, breaking bad, şahsiyet, masum aklıma geldikçe eklerim :)

Reis malatyaya gideceğim ya oradaki drlar iyiler orada analı ogullu görüneceğiz

çocuk gastroenteroloji uzmanı bulmaya çalışın canım
inşallah hemen biter bugünler. ama ürtiker listeyi birakabilirsin bence de bi faydası olmuyo pek

çocuk gastroenteroloji uzmanı bulmaya çalışın canım
inşallah hemen biter bugünler. ama ürtiker listeyi birakabilirsin bence de bi faydası olmuyo pek
Saatli bi de ha..
Şimdi saati bekleyecek olsam 16.00 ya yazmıştı gavur..
Ama ben gittim meyvemi hapur hupur yedim.
Kilo vermekte istiyorum mu sandı ne sandı beni zaar.
Ha tamam istiyorum ama şimdi değil
Daha doğrusu böyle değil

Filtre kahve Makinesi var ofiste, hatta şef bir kutu tablet Tchibo filtre kahve aldı, çok berbat geldi tadı bana,çok acı, icemedik,yazık kahvelerin tarihi geçti çöp oldu malesef,
Osmanlı kahvesini ben de seviyorum, hatta sütlü yapıyoruz,eşim sütlü sevdiği için,
Eşim Urfa'dan 3 çeşit kahve almış,onlar da fena değildi,

Canım dolaştırilacak evrakları da mı sen dolaştıriyorsun, ofis içinde fotokopi işini ve sefe imzalatilacaklari biz hallediyoruz, müdüre başkana falan gidecekleri odacilar götürüp getiriyor,
Onlar da adamına göre yapıyor malesef canım,ayrım yapmaları iyi değil
Ben az önce gördüm,
o taraflarla bir bağım yok amaa uzuun zamandır süvariciyiim :) baaayıılldıımmmm :)

o neydi gıız

evet tabiki ben varım :)
Sen de kahvecisin,fincan küçük geliyor bana iki yudumcuk,bardakla dişe geliyor hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…