Mizahşörler Çıkmazı

Öğretmenim, malum süreçten ev hanımı oldum. Başta güzeldi ama bir yerden sonra içim kıyılmaya başladı. Özel okul öğretmeniyim
O da doğru.
Ben de öğretmenliği bitirdim ama 1 kere bile çalışmadım
Ne öğretmenisin canım?

Hahaah olabilir Valla

Gsyabk reis senin mide sıkıntın mı var mesajları yarım yamalak okuduğum için sory.
Bide emzirirken maden suyu içilmez mi
Bide sen hamilelikte kaç kilo aldın
58 hamile kaldım 72 dogurdum şuan 58im
Mide sorunum yok danada süt alerjisi var
Maden suyunu gaz yapar korkusu ile içmiyorum 4. Aya geldiğimde içerim heralde

La hemen 58 e nasıl düştün namıssız.
iyi bari reis bi hastalık olmasın da.Bebekte süt alerjisini de ilk defa duydum. Ne içiyo mama mı yiyo

La hemen 58 e nasıl düştün namıssız.
iyi bari reis bi hastalık olmasın da.Bebekte süt alerjisini de ilk defa duydum. Ne içiyo mama mı yiyo
Yok reis ben inek sütü ürünleri tüketince benim sütümden o zarar görüyor öyle saçma salak bisey yani allah kimseye vermesin hakikaten kotu bi durum
Hastaneden eve geldim 63 kiloydum Süt diyeti verdi dr o sayede 58 oldum ama göğsümde ki sütten oluyordum resmen
Diyeti yırttım attım bende
Adam gibi yemekler yemek istiyorum patates patlıcan vsvsv
Ac kaldıkca suttende gidiyor bebeğin gelisim sorun oluyor
Of be sero
Karnındayken doğdun diyorsun doğunca karnimdayken daha iyi diyorsun
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
Morali ne kadar yüksek tutsam da üzülüyorum aslında. Dua et bana da ne deyim

Ben ekleyeyim dark, altered Carbon, true detective, oa, outsider, 13 reason why.

Şuan nasıl 58 sin yaa sanırsın minik dana 14 kilo çıktı ordan. Ben 56la hamile kaldım şu an 63 üm. Sence normal mi?

Ben durmayı sevmiyorum iş iyi geliyor. Branş söylersem ifşalara doğru ilerlerim diye bu soruyu şimdilik duymamışım gibi geçiştiriyorum ne yemek pişirdiniZ
Beni sorma benim pişirdiğim yemeklerin hiçbirini büyük ihtimalle bilmiyorsunuz kültür farkından
Ben de durmayı sevmiyorum da vasfiye teyze dediyi gibi mecbuuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…