Ben de öğretmenliği bitirdim ama 1 kere bile çalışmadımÖğretmenim, malum süreçten ev hanımı oldum. Başta güzeldi ama bir yerden sonra içim kıyılmaya başladı. Özel okul öğretmeniyim
O da doğru.
Hahaah olabilir VallaBazı kv adayları var ben şaşırıyorum nasıl adet çıkarmıyorlar diye, sanırsın yeni gelinler. kvliği taçlandırmak adına girişimlerde bulunurlar. Bundan 25 sene sonra göreceğiz bence o tarz şeyleri, kv kınası kv oturması, kv süsleri vb
İnşallah kuzum hayırla sağlıkla büyüsün de buna da şükürSıkıcan dişini azcık. Sonra benim haftalarıma geldiğinde haraketlerini hissedince tüm o çektiklerini unutuyosun
58 hamile kaldım 72 dogurdum şuan 58imGsyabk reis senin mide sıkıntın mı var mesajları yarım yamalak okuduğum için sory.
Bide emzirirken maden suyu içilmez mi
Bide sen hamilelikte kaç kilo aldın
La hemen 58 e nasıl düştün namıssız.58 hamile kaldım 72 dogurdum şuan 58im
Mide sorunum yok danada süt alerjisi var
Maden suyunu gaz yapar korkusu ile içmiyorum 4. Aya geldiğimde içerim heralde
Yok reis ben inek sütü ürünleri tüketince benim sütümden o zarar görüyor öyle saçma salak bisey yani allah kimseye vermesin hakikaten kotu bi durumLa hemen 58 e nasıl düştün namıssız.
iyi bari reis bi hastalık olmasın da.Bebekte süt alerjisini de ilk defa duydum. Ne içiyo mama mı yiyo
Kendinihoşbuldum tanışalım hadi şimdi ne anlatıcam
Ben durmayı sevmiyorum iş iyi geliyor. Branş söylersem ifşalara doğru ilerlerim diye bu soruyu şimdilik duymamışım gibi geçiştiriyorumBen de öğretmenliği bitirdim ama 1 kere bile çalışmadım
Ne öğretmenisin canım?
LevrekBen durmayı sevmiyorum iş iyi geliyor. Branş söylersem ifşalara doğru ilerlerim diye bu soruyu şimdilik duymamışım gibi geçiştiriyorumne yemek pişirdiniZ
Ooo afiyetler olsun yarın da ben pişireyimLevrek ☺
Ben ekleyeyim dark, altered Carbon, true detective, oa, outsider, 13 reason why.Working moms (benzeri bir dizi daha vardı o daha güzeldi hatırlayamadım) , Lucifer, the rain, 6feet under, sherlock, the originals, vampire diaries, the good place, mind hunter, stranger things, affet life, jane the virgin, Sabrina, orange is the new black, alwasy a witch, sense8, locke and key, black mirror, anne w an a, dexter, suits, the crown, atypical, Spartacus, narcos, breaking bad, şahsiyet, masum aklıma geldikçe eklerim :)
Çok severim. Size de şimdiden afiyet olsunOoo afiyetler olsun yarın da ben pişireyim
Şuan nasıl 58 sin yaa58 hamile kaldım 72 dogurdum şuan 58im
Mide sorunum yok danada süt alerjisi var
Maden suyunu gaz yapar korkusu ile içmiyorum 4. Aya geldiğimde içerim heralde
Hoşgeldingeldim :)
Beni sorma benim pişirdiğim yemeklerin hiçbirini büyük ihtimalle bilmiyorsunuz kültür farkındanBen durmayı sevmiyorum iş iyi geliyor. Branş söylersem ifşalara doğru ilerlerim diye bu soruyu şimdilik duymamışım gibi geçiştiriyorumne yemek pişirdiniZ
Normal canım,ben de ilk 4 ay kilo almayıp sonra 3 3 almıştımŞuan nasıl 58 sin yaasanırsın minik dana 14 kilo çıktı ordan. Ben 56la hamile kaldım şu an 63 üm. Sence normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?