bir ara ben de gideyim de sorayım o zaman. söylediğin için teşekkür ederim canımBizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .
Ne demek canim sennki benmknden kucuktu sanirim dha vakti vardir ama habern olsn diye soyledmbir ara ben de gideyim de sorayım o zaman. söylediğin için teşekkür ederim canım
Bugün sordum benim kız Şubat doğumlu olduğu için şimdilik olmayacak. Temmuz sonrasına yapıyorlarmışBizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .
Senden iyi kaynana olurAh bi pro olacaktım var yaa bakmaya hazırlanırken bile yakalardımşimdilik bakıp geçtikten sonra yakalıyorum kendi çapımda
Sevindim, gözün aydınYüzüme renk geldi resmen..onceden ayaklarım cok üşürdü, o bile yok artik. Ferritine bakmadi. Ben baska bi tahlil icin gitmistim, ona ayrintili baktiririm artik ..
Şimdiden hazırlanıyoruz. Anne olmadan kaynana oldumSenden iyi kaynana olurbu özellikler tam kaynana özelliği
Senin gecmis zamani cnku 4 dolunca icin mevzuat cikmisya temmuzda cikmis demekki mevzuat .Bugün sordum benim kız Şubat doğumlu olduğu için şimdilik olmayacak. Temmuz sonrasına yapıyorlarmış
Hemen bakalım
pişştt kız hepsi benim olsun muukk birinci noteri Jawlensky C Cay6 Limonsuzzcay olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K Mehfam M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
Olsun tabipişştt kız hepsi benim olsun muuhayalimdeki bardağı yapmşlar
karşı ödemeli yapcan demii çakaallllOlsun tabiBulursam sana alırım
tamam samdanım bende ss öptm kibkızlar yarın gelirim ben
annemler yarın gitcek. hepinizi çok seviyorum öptüm kib by aeo.....
Ben bardağı bulup göndermiştim kargo parasına mı takıldım aşkolsun tabi kikarşı ödemeli yapcan demii çakaallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?