Mizahşörler Çıkmazı

Bizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .
bir ara ben de gideyim de sorayım o zaman. söylediğin için teşekkür ederim canım

Bizimki aramiyor canim ama ben kendim icin gitmistim ozaman sordum kizim icinde izlem vs varsa yapalim diye hemsire dedi 4 yas dolunca asi olacak hemde izlem olacak diye doktora sordum ilkokulda yapilan asi 4 yasa indirilmis artik oyle dedi .
Bugün sordum benim kız Şubat doğumlu olduğu için şimdilik olmayacak. Temmuz sonrasına yapıyorlarmış

Yüzüme renk geldi resmen.. onceden ayaklarım cok üşürdü, o bile yok artik. Ferritine bakmadi. Ben baska bi tahlil icin gitmistim, ona ayrintili baktiririm artik ..
Sevindim, gözün aydın
kizkardesime de önermiştim onun da daha bir ay olmadı görenler yüzüne kan gelmiş falan diyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…